AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Inmotion V3 PRO Blue

Zobraziť katalóg
Inmotion V3 PRO Blue
5 2 hodnotení
Jednokolka – dojazd až 25km, rýchlosť 18km/h, BT konektivita, motor 450W, predné a zadné osvetlenie
Kód:  SPTbd0364 Produktové číslo:  6920146945369 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Inmotion V3 PRO Blue

Unikátna jednokolka InMotion V3 Pro v modrom vyhotovení vám ponúka nový spôsob prepravy. Vyznačuje sa prepracovanou technológiou Bi-Wheel - teda zdvojeným kolesom pre ešte väčšiu bezpečnosť a hlavne stabilitu, ktorú zvyšuje aj systém SCV - Sensor Controlled Vehicle. Okrem toho disponuje aj pokročilým systémom rekuperácie. Na jedno plné nabitie akumulátora prejdete až 25 kilometrov (v závislosti od okolitých podmienok). Tento dopravný prostriedok osloví každého, kto hľadá pohodlie a bezpečnosť v trochu netradičnom poňatí prepravy v meste.

 

Kľúčové vlastnosti InMotion V3 PRO Blue

  • Dojazd až 25 km
  • Výkonný 450 W motor
  • Farebný dotykový LCD displej
  • Integrované brzdové svetlo
  • Predné a zadné svetlá
  • Bluetooth
  • Možnosť stiahnutia bezplatnej mobilnej aplikácie

Ideálne pre každého

InMotion V3 Pro odvezie až 120 kilogramov vážiacu osobu. S jednokolkou ľahko výjdete 18° stúpanie. Pohyb v členitom prostredí jej nerobí žiadny problém a jej maximálna rýchlosť sa rovná 18 km/h a maximálny výkon motora dosahuje hodnotu 450 W. Vďaka integrovanej rukoväti je manipulácia s jednokolkou veľmi jednoduchá, nezáleží pri tom na tom kde ste. Pneumatiky s veľkosťou 14" sú klasické nafukovacie a rám je vyrobený z duralu. Spĺňa taktiež certifikáciu IP55.

Jazda bude zábavou

Všetky dôležité informácie zobrazuje farebný dotykový LCD displej. Aby bola jazda bezpečná aj za tmy, tak InMotion V3 Pro oplýva predným a zadným svetlometom a zadným brzdovým svetlom. Iste oceníte aj 2-kanálové reproduktory umožňujúce prehrávanie vašej obľúbenej hudby. Komfort počas jazdy zaisťujú kožené vankúšiky a pedále s protišmykovou úpravou. 

Vo výbave nechýba bezdrôtová technológia bluetooth, pomocou ktorej sa jednokolka spáruje s inteligentným zariadením s nainštalovanou bezplatnou aplikáciou InMotion App. Vďaka tomu je možné sledovať maximálnu rýchlosť, priemernú rýchlosť, prejdenú vzdialenosť, kapacitu batérie a mnoho ďalšieho. 

Doplňujúce informácie

Motor:
450 W

Kapacita batérie:
144 Wh lítiová batéria 72 V 2 A

Maximálna rýchlosť:
18 km/h

Cestovná rýchlosť:
16 km/h

Odolnosť proti vode:
IP55

Doba nabíjania:
90 minút

Veľkosť pneumatík:
14"

Nosnosť:
120 kg

 

Pozn.: Cestovný rozsah (maximálny dojazd) je udávaný pre jazdu pri okolitej teplote 25 °C, rýchlosti 20 km/h, záťaži 70 kg a na rovnom povrchu. Faktory ako sú plynulosť jazdy, okolitá teplota, stav povrchu cesty, stúpanie, záťaž atď. budú mať vplyv na maximálny dojazd na jedno nabitie. 

 

Parametre a špecifikácia

Max. nosnosť
120 kg Hotovo!
Maximálny dojazd
18 km Hotovo!
Maximálna rýchlosť
25 km/h Hotovo!
Výkon
450 W Hotovo!
Hmotnosť
13,5 kg Hotovo!

Maximálna nosnosť

Max. nosnosť
120 kg Hotovo!

Dojazd a rýchlosť

Maximálny dojazd
18 km Hotovo!
Maximálna rýchlosť
25 km/h Hotovo!

Výkon

Výkon
450 W Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
13,5 kg Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravim. Kola jsou nafukovaci v pripade defektu si kolo opravim sam, bez ztraty zaruky, nebo je nutny dat pres Alzu k servisu ( coz odhaduji na tydny )? Je v Praze nejaky autorizovany servis na Inmotion?

Zdravím, z jaké země je výrobce, prosím?

Dobrý den, jaká je prosím minimální váha jezdce?

Dobrý den, mohu se zaptat jaký jsou rozměry a je u toho nějaká taška ve které se to dá přenášet? Děkuji

Rád bych se zeptal kdepak lze na této věci "legáně" jezdit? Ps.: vzhledem k tomu že výkon motoru je 450W je pro jízdu na pozemní komunikaci myslím potřeba blinkry, dvě nezávislé brzdy.... atd. Děkuji za odpověď.

Dobrý den, rád bych se zeptal: 1. Jaká je hmotnost zařízení? 2. V poznámce je udáván dojezd pri rychlosti 20 km/h, ALE v doplňujících informacích je udána maximální rychlost 18 km/h. Jak si to vyložit? Děkuji za informace.

Diskusia a poradňa k Inmotion V3 PRO Blue
Príslušenstvo pre Inmotion V3 PRO Blue Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si INMOTION V3 PRO Blue. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte InMotion Einrad PRO V3 Blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte InMotion Einrad PRO V3 Blau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Inmotion V3 PRO Blue.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií