AP+ nový vizuál AlzaPlus+ maličkosti

Innergie PowerGear 90 červený

Zobraziť katalóg
Innergie PowerGear 90 červený
Univerzálny napájací adaptér 19,5 V, 4,47 A, 90/110 W
Kód:  INNG005d Produktové číslo:  ADP-90RD AARR

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Innergie PowerGear 90 červený

Univerzálna nabíjačka

Univerzálna nabíjačka
Hľadáte vhodnú náhradnú nabíjačku do domácnosti či kancelárie? S univerzálnym napájacím adaptérom Innergie PowerGear 90 rýchlo a šetrne nabijete notebooky až od 16 výrobcov. Napájací výkon až 90 wattov je vhodný na nabíjanie všetkých štandardných notebookov.


Vysoká kompatibilita

Nabíjačka je kompatibilná so širokou radou notebookov známych značiek ako je Acer, Asus, Compaq, Dell, HP, Lenovo, Sony, Toshiba a ďalšie.   Súčasťou balenia je 6 vymeniteľných koncoviek.


Moderný dizajn

Innergie PowerGear 90 na prvý pohľad zaujme elegantným dizajnom s diamantovou textúrou, ktorá zariadeniu dodáva moderný vzhľad. Malé rozmery a nízka hmotnosť 325 g robí z adaptéra praktický doplnok, ktorý uvítate nielen na cestách.


Príslušenstvo

Súčasťou balenia je napájací adaptér, prívodná šnúra s klasickou sieťovou zástrčkou a 6 koncoviek s praktickým vreckom na ich uloženie. K dispozícii je rovnako manuál. Na tento tovar je poskytovaná predĺžená záruka 3 roky.


Vstavaná ochrana proti preťaženiu

Výrobky Innergie sú teraz bezpečnejšie a stabilnejšie než kedykoľvek predtým. Technológia Innershield Protection účinne ochráni zariadenia proti preťaženiu, prepätiu, prehriatiu a skratu.

Parametre a špecifikácia

Maximálny výkon
90 W Hotovo!
Počet konektorov
9 × Hotovo!

Výkon

Maximálny výkon
90 W Hotovo!

Typ a počet konektorov

Počet konektorov
9 × Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, je mozno si ve Vasi holesovicke prodejne overit, zda jsou soucasti dodavky potrebne konektory a notebooky se skutecne zacnou nabijet? Konkretne potrebuji otestovat Acer Swift 5 (nepodporuje USB-C nabijeni) a take Dell XPS 15 (9560). Notebooky si rad prinesu.

Diskusia a poradňa k Innergie PowerGear 90 červený
Príslušenstvo pre Innergie PowerGear 90 červený Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Innergie PowerGear 90 červený. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Innergie PowerGear 90 Rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Innergie PowerGear 90 Rot. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Innergie PowerGear 90 univerzális adapter - piros.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií