AlzaBoxy Q1 Aplikace

InnovaGoods Electrický LunchBox 40 W

Zobraziť katalóg
InnovaGoods Electrický LunchBox 40 W
4,5 11 hodnotení
Jedlonosič – elektrický, ideálny na ohrievanie potravín alebo na udržiavanie teploty v horúcom stave bez potreby mikrovlnného ohrevu, vyrobené z PP (bez BPA), kapacita cca 1.05l, veko so štyrmi upevňovacími prvkami, odvzdušňovací ventil pary, priehradka na príbory (vrátane plastovej lyžičky), 2 nezávislé vnútorné priestory s odnímateľnou nádobou, infračervené vykurovanie, výkon 40W, napätie 220V
Kód:  INGOJ056 Produktové číslo:  V0100814

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

InnovaGoods Electrický LunchBox 40 W

Cestujte pohodlne s elektrickým jedlonosičom InnovaGoods Lunchbox s výkonom 40 W, s ktorým budete mať vždy po ruke teplé jedlo. Určený je nielen do auta, ale všade tam, kde budete potrebovať a kde je k dispozícii 220V zásuvka. Vyrobený je z kvalitného PP bez použitia BPA a maximálna kapacita je 1,05 l. Iste oceníte aj veko so štyrmi upevňovacími prvkami pre väčšiu stabilitu, 2 vnútorné priestory s odnímateľnou nádobou alebo praktickú priehradku na príbory. Prístroj pracuje na princípe infračerveného vykurovania a má tiež odvzdušňovací ventil. Všetko dopĺňa moderný zelený dizajn.

Kľúčové vlastnosti elektrického jedlonosiča InnovaGoods Lunchbox, zelený


  • 2 vnútorné priestory s odnímateľnou nádobou
  • Vysoká stabilita vďaka upevňovacím prvkom
  • Vrátane praktickej priehradky na príbory a odvzdušňovacieho ventilu

Rozmery:
23 × 10,5 × 16,5 cm

Výkon:
40 W

Napätie:
220 V

Kapacita:
1,05 l


Parametre a špecifikácia

Objem
1,05 l Hotovo!
Počet poschodí
1 Hotovo!
Materiál
Plast Hotovo!
Vlastnosti
Priehradka na príbory Hotovo!

Vlastnosti

Objem
1,05 l Hotovo!
Počet poschodí
1 Hotovo!
Materiál
Plast Hotovo!
Vlastnosti
Priehradka na príbory Hotovo!
Poznámka:
» Všetky obedáre a termosky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry deň, ako sa má umývať vnútro, keďže vyberať sa dá len tá malá plastová nádobka?

Dobrý den, zakoupila jsem tento ohřívač jídla pro otce do auta. Bohužel nebyl součástí návod. Nepodařilo se mi na netu dohledat zda i v menší vyjímatelné nádobě s víčkem se dá jídlo ohrát nebo se nádobka musí vyndat a do vzniklého prostoru se teprve dá pokrm? Děkuji L.

Dobrý den, kde seženu kabel do auta k tomuto ohřivači? Děkuji

Mohu poprosit o rozměr a hmotnost boxu? Děkuji

Dobrý den, chci se jen zeptat zda je součástí kabel do auta. Potřebuji právě na ohřev jídla v autě. Děkuji a přeji hezký den

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda se dá kromě vyjímatelné dózy na polévku vyndat i celá vnitřní nádoba. Předem děkuji za odpověď.

Hcela by som sa spytat, ci je ten obedar poriadne tesneny. Ci mi nevytecie z toho polievka, ak ju tam dam...???

Diskusia a poradňa k InnovaGoods Electrický LunchBox 40 W
Príslušenstvo pre InnovaGoods Electrický LunchBox 40 W Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si InnovaGoods Electrický LunchBox 40W. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte InnovaGoods Electrische LunchBox 40 Watt. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte InnovaGoods Electrische LunchBox 40 Watt. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: InnovaGoods Electric LunchBox 40W.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií