Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET PET

Intel 535 M.2 180GB SSD bulk

Zobraziť katalóg
Intel 535 M.2 180GB SSD bulk
4,7 16 hodnotení
SSD disk rozhranie M.2, SATA III, MLC, čítanie až 540 MB/s, zápis až 490 MB/s, 22 x 80 mm
Kód:  NR111m5 Produktové číslo:  SSDSCKJW180H601 Stránky výrobcu
Intel 535 M.2 180GB SSD bulk Predaj skončil

Intel 535 M.2 180GB SSD bulk

Intel si pripravil pre všetkých, ktorí chcú využiť extra rýchle čítanie aj zápis, nízku spotrebu a úplne bezhlučný chod SSD disku novinku nahrádzajúcu skoršiu sériu SSD 530. Intel 535 je určený výhradne pre konektor M.2, kde si užijete všetky jeho prednosti naplno. Oproti jeho predchodcovi došlo k nahradeniu 20 mm NAND Flash MLC pamätí najnovšími 16 mm NAND Flash pamäťami MLC. Ostatné skvelé parametre zostali zachované, a preto sa môžete tešiť na sekvenčnú rýchlosť čítania dosahujúcu 540 MB/s a zápis 490 MB/s. Veľkou výhodou sú aj menšie rozmery oproti štandardným 2,5"/1,8" diskom a preto nájde Intel 535 SSD M.2 uplatnenie v notebookoch, ultrabookoch, tabletoch, počítačoch all-in-one a podobných zariadeniach.

Hlavné prednosti

  • Maximálna priepustnosť ťažiaca z konektora M.2
  • Veľmi rýchla odozva systému
  • Vysoká spoľahlivosť
  • Nízka spotreba
  • Minimálne rozmery a hmotnosť

Pre lepšiu bezpečnosť

Disky série Intel 535 SSD M.2 rovnako ponúkajú hardvérovú podporu 256-bitového šifrovacieho algoritmu AES (Advanced Encryption Standard), ktorá pomáha chrániť vaše citlivé dáta.

 

Spoločnosť Intel naozaj nie je potrebné predstavovať. Práve aj vďaka tejto stálici vo svete IT dnes môžeme pracovať s modernými zariadeniami s obrovským výkonom. Intel Corporation je najväčším svetovým výrobcom polovodičových obvodov a ďalších súvisiacich zariadení. Produkty ďalších spoločností mohli uzrieť svetlo sveta len vďaka práci inžinierov z presláveného Sillicon Valley.

Intel Corporation zamestnáva na celom svete viac ako 96 500 zamestnancov a patrí k najväčším a najbohatším spoločnostiam sveta. Po desiatky rokov bolo sloganom spoločnosti jednoduché „Intel Inside“, ktoré od roku 2005 nahradilo dynamickejšie „Leap ahead“ (skok dopredu). Obe tieto mottá celkom určite platia pre všetky zariadenia, ktoré sa môžu pochváliť osadením komponentmi Intel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobry den chcem sa spytat ci toto ssd je kompatibilne s doskou asus prime z370 p a este preco je tak zlacneny ked pisete ze je len rozbaleny a cena je skoro polovicu nizsia dakujem

Jde tento disk zasunout do slotu PCI Express 1x?

Dobrý den, jen tento disk kompatibilní s notebookem Lenovo IdeaPad Z500?

Dobrý den chcel by soms a opýtať prečo toto SSD nefunguje/neni detekované na doske Asus Prime Z270-A lebo naňho chcem dat windows. Poprípade som sa dočítal ze v PCIe by fungoval, ze by som mal pouzit napr AKASA M.2 na PCIe adaptér - je to pravda?

Dobrý den, trápí mě vysoké teploty na tomto disku v klidu má disk kolem 50 stupňů a v zátěži 65 stupňů je to na reklamaci? Nebo jak mám tento problém řešit? Děkuji

Dobrý den, nedávno jsem si u Vás nechal sestavit PC s tímto diskem, ale disk se mi nezobrazuje, ani ve Správci disků ani v BIOSu.. Potřebuji poradit co s tím.. Základová deska je ASROCK AB350M Pro4. Předpokládal jsem, že když si u Vás nechám sestavit PC a bude tam SSD disk tak na něj bude nainstalován OS, ale zdá se, že disk je nainstalován na HDD... Děkuji za odpověď

Dobrý deň, vyššie som si všimla, že by mal byť kompatibilný s Umax VisionBook 13Wa Pro. Chcela by som sa spýtať, či by bola možná "inštalácia" zamestancom Alzy na Centrále Bratislava, kde by som si ho vyzdvihla aj s notebookom, o ktorý mám záujem. Proste, že by som si ho vyzdvihla už s týmto komponentom, pripraveným na použitie. Ďakujem za odpoveď.

Dobrý deň, veselý by ste ma uistit ci tento produkt je kompatibilný zo zakladovou doskou Gigabyte H170M-D3H DDR3 ?

Dobrý den, je to kompatibilní s UMAX VisionBook 13Wa Pro díky za odpověd.

Dobrý den, chtěl bych jsem se zeptat jestli nevadí když mám MB MSI X370 Gaming Pro (AMD) , a tohle je SDD je Intel

12
Diskusia a poradňa k Intel 535 M.2 180GB SSD bulk
Príslušenstvo pre Intel 535 M.2 180GB SSD bulk
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Intel 535 M.2 180GB SSD. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Intel 535 M.2 180GB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Intel 535 M.2 180GB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Intel 535 M.2 180GB SSD.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií