Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Intel 600P M.2 512GB SSD NVMe

Zobraziť katalóg
Intel 600P M.2 512GB SSD NVMe
4,3 7 hodnotení
SSD disk rozhranie M.2, SATA III, TLC, čítanie až 1775 MB/s, zápis až 560 MB/s, 22 x 80 mm
Kód:  NR111n3b Produktové číslo:  SSDPEKKW512G7X1
Intel 600P M.2 512GB SSD NVMe Predaj skončil

Intel 600P M.2 512GB SSD NVMe

Nakopnite svoj počítač k vyššiemu výkonom pri práci i zábave. Nečakajte na načítanie zložitých aplikácií, hladko prehrávajte 4K video alebo tvorte vlastný HD obsah s ľahkosťou. Model 600P do vysokorýchlostného slotu M.2 prináša až 17× vyšší výkon ako tradičné pevné disky, a je až 3× rýchlejší ako bežné SATA SSD. Vďaka tomu budú bootovanie systému a všetky dátové operácie hotové za zlomok pôvodného času. Navyše nič nejde na vrub spoľahlivosti, o čom svedčí 5-ročná záruka.

Kľúčové vlastnosti

  • Nová miazga na výkon vášho počítača/ notebooku
  • Citeľné zrýchlenie načítania aplikácií aj samotného systému (až 17× rýchlejšie)
  • Prevedenie do extra rýchleho a kompaktného slotu M.2 (80 mm)
  • Pri chode mu nevadia vibrácie a nárazy
  • Dlhšia výdrž na batériu (menej náročný chod na spotrebu)
  • Spoľahlivosť zo skúseností Intel (záruka 5 rokov)

Jedine moderné úložisko

Klasické pevné disky majú rotujúce ploty, ale tu nič také nie je. Absencia akýchkoľvek pohyblivých častíc sa kladne odráža na minimálnej prístupovej dobe, menšom tepelnom vyžarovaní a tiež je úplne bezhlučná - skrátka SSD vo vašom počítači prinesie samé výhody. Tiež mu prakticky vôbec nevadia otrasy alebo nárazy, a práve vďaka tomu je perfektný do notebooku či inej elektroniky, kde počíta s použitím v pohybe.

Spoločnosť Intel naozaj nie je potrebné predstavovať. Práve aj vďaka tejto stálici vo svete IT dnes môžeme pracovať s modernými zariadeniami s obrovským výkonom. Intel Corporation je najväčším svetovým výrobcom polovodičových obvodov a ďalších súvisiacich zariadení. Produkty ďalších spoločností mohli uzrieť svetlo sveta len vďaka práci inžinierov z presláveného Sillicon Valley.

Intel Corporation zamestnáva na celom svete viac ako 96 500 zamestnancov a patrí k najväčším a najbohatším spoločnostiam sveta. Po desiatky rokov bolo sloganom spoločnosti jednoduché „Intel Inside“, ktoré od roku 2005 nahradilo dynamickejšie „Leap ahead“ (skok dopredu). Obe tieto mottá celkom určite platia pre všetky zariadenia, ktoré sa môžu pochváliť osadením komponentmi Intel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, pasuje tento disk i do notebooku Lenovo Y700 - 15isk? Případně někdo tu psal o vyšších teplotách, bude to NTB zvládat? Děkuji

Zdravím, lze tento SSD použít v ntb Dell XPS 13 (9350)?

Dobrý deň, podporuje toto SSD Asus GL502VT, ktorý je tiež v ponuke?

Zdravím, chci se zeptat, bude pasovat tento SSD disk na kartu MSI Z170A GAMING M7 ??

Vedeli by set mi proism povedať, či tendo disk je vhodný do Apple Macbook Pro 2015 ako alternatíva na výmenu už vstavaného disku (pripadne ktorý disk je určený/vhodný na jeho výmenu/upgrade?)

Aký je rozdiel medzi týmto a verziou PRO?

Dobrý den, mám desku GIGABYTE 990FX-GAMING - AMD 990FX. Je kompatibilní s tímto diskem? Děkuji.

Diskusia a poradňa k Intel 600P M.2 512GB SSD NVMe
Príslušenstvo pre Intel 600P M.2 512GB SSD NVMe
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Intel 600p M.2 512GB SSD NVMe. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Intel 600p M.2 512GB SSD NVMe. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Intel 600p M.2 512GB SSD NVMe. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Intel 600P M.2 512GB SSD NVMe.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií