MS hokej Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Intel Dual Band Wireless-AC 7260 M.2

Zobraziť katalóg
Intel Dual Band Wireless-AC 7260 M.2
WiFi sieťová karta M2, 802.11b / g / n / a / ac až 867Mbps, Bluetooth 4.0, slot M.2, frekvenčné pásmo 2.4GHz / 5GHz
Kód:  NR177n2 Produktové číslo:  7260.NGWG.R

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Intel Dual Band Wireless-AC 7260 M.2 Predaj skončil

Intel Dual Band Wireless-AC 7260 M.2

Pri vysokej rýchlosti a dlhšej vzdialenosti pripojte aj pri dlhšom používaní batérie. Dvojpásmový adaptér spoločnosti Intel prináša množstvo bezdrôtových inovácií a funkcií, ktoré zlepšujú používanie procesora Intel Core (Haswell) 4. generácie. To výrazne zmení skúsenosti s pripojením doma, v práci alebo na cestách . Táto sieťová karta je namontovaná na rozhraní M.2, ktoré sa nachádzajú v mnohých notebookoch, ultravysokých, mini počítačoch a vybraných stolných počítačoch.

Kľúčové vlastnosti

  • Veľké prenosové rýchlosti
  • Prenos údajov v pohotovostnom režime
  • Podpora 802 štandardov.11b / g / n / a / ac
  • Bezdrôtový prenos obrázkov
  • Energeticky úsporný Bluetooth

Viac funkcií jedného adaptéra

Vďaka technológii Intel Smart Connect dokáže aktualizovať najdôležitejšie internetové údaje aj vtedy, keď ultrabook spí. Bezdrôtový displej Intel prináša čistý obraz HD bezdrôtovo do kompatibilných zariadení, takže zdieľanie obsahu na veľkej ploche je ešte oveľa viac. S adaptérom získate pokročilý bezdrôtový štandard Bluetooth 4.0, ktorý je energeticky úsporný spôsob pripojenia zariadení ako klávesnice, myši alebo slúchadlá.

Spoločnosť Intel naozaj nie je potrebné predstavovať. Práve aj vďaka tejto stálici vo svete IT dnes môžeme pracovať s modernými zariadeniami s obrovským výkonom. Intel Corporation je najväčším svetovým výrobcom polovodičových obvodov a ďalších súvisiacich zariadení. Produkty ďalších spoločností mohli uzrieť svetlo sveta len vďaka práci inžinierov z presláveného Sillicon Valley.

Intel Corporation zamestnáva na celom svete viac ako 96 500 zamestnancov a patrí k najväčším a najbohatším spoločnostiam sveta. Po desiatky rokov bolo sloganom spoločnosti jednoduché „Intel Inside“, ktoré od roku 2005 nahradilo dynamickejšie „Leap ahead“ (skok dopredu). Obe tieto mottá celkom určite platia pre všetky zariadenia, ktoré sa môžu pochváliť osadením komponentmi Intel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Intel Dual Band Wireless-AC 7260 M.2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Intel Dual Band Wireless-AC 7260 M.2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Intel Dual Band Wireless-AC 7260 M.2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Intel Dual Band Wireless-AC 7260 M.2. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Intel Dual Band Wireless-AC 7260 M.2.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií