Rapture Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Intel NUC 11 Enthusiast NUC11PHKi7C

Zobraziť katalóg
Intel NUC 11 Enthusiast NUC11PHKi7C
5,0 25 hodnotení
Mini PC Intel Core i7 1165G7 Tiger Lake 4.7 GHz, NVIDIA GeForce RTX 2060 6 GB, bez RAM, bez úložiska, bez mechaniky, WiFi, HDMI, miniDisplayPort a USB-C, 1×USB 2.0, typ skrine: Mini ITX, Bez OS
Kód:  NRn11enphk3 Produktové číslo:  RNUC11PHKI7C002 Stránky výrobcu

Intel NUC 11 Enthusiast NUC11PHKi7C

Mini PC Intel NUC 11 Enthusiast NUC11PHKi7C ...

Mini počítač Intel je nenahraditeľným pomocníkom v kancelárii aj domácnosti. K jeho základu patria spoľahlivé komponenty, veľkou výhodou je aj pomer ceny a výkonu. Zostava pracuje aj s veľmi pokročilými programami a vyhovuje aj pri náročných aplikáciách. Dôležitý vplyv na výkon je pripisovaný samostatnej grafickej karte, tá podporuje procesor pri editovaní videa alebo práci s grafikou. To všetko je umiestnené do skrine typu Mini ITX s úspornými rozmery šetriacimi priestor na stole.

Zásadné vlastnosti mini PC Intel NUC 11 Enthusiast NUC11PHKi7C

  • Intel NUC 11 Enthusiast NUC11PHKi7C má vo výbave procesor Intel Core i7 1165G7 Tiger Lake
  • Grafická karta NVIDIA GeForce RTX 2060 s pamäťou 6 GB
  • Využívať možno aj slot na pamäťové karty
  • WiFi modul v mini PC umožňuje ľahké pripojenie k internetu
  • Grafické výstupy zastáva HDMI, miniDisplayPort a USB-C
  • Nájdete tu 1× USB 2.0 na pripojenie mnohých ďalších zariadení
  • Do ďalšej výbavy spadá: Kensington lock, LAN a S/PDIF
  • Drobná skriňa typu Mini ITX ušetrí miesto na stole
  • Mikropočítač Intel NUC 11 Enthusiast NUC11PHKi7C dostanete bez operačného systému
Mini PC Intel NUC 11 Enthusiast NUC11PHKi7C ...
Mini PC Intel NUC 11 Enthusiast NUC11PHKi7C ...

Aký procesor a typ úložiska sa skrývajú v mini PC Intel NUC 11 Enthusiast NUC11PHKi7C?

Základným prvkom, ktorý tomuto mini počítaču dodáva silu a rýchlosť, je štvorjadrový procesor Intel Core i7 1165G7 Tiger Lake, ktorý má frekvenciu až 1,2 GHz. V režime Turbo Boost sa roztiká až na 4,7 GHz. Svižnú a pohodlnú prácu garantuje pamäť RAM typu Bez operačnej pamäte. Grafickú stránku veci má v PC mini Intel NUC 11 Enthusiast NUC11PHKi7C na pleciach NVIDIA GeForce RTX 2060 s pamäťou 6 GB na správny chod náročných programov a hier.

Konektivita mini PC Intel NUC 11 Enthusiast NUC11PHKi7C

Na pripojenie ďalších zariadení vám poslúži PC mini Intel patričná súprava konektorov. Tá obsahuje klasické rozhranie USB 2.0 u 1 konektora. Nechýba tu samozrejme rozhranie USB-C. Na internetové pripojenie môžete využiť LAN port, ktorý je alternatívou k WiFi modulu počítača. Na monitor je u tohto modelu mikro PC Intel NUC 11 Enthusiast NUC11PHKi7C k dispozícii HDMI, miniDisplayPort a USB-C. Výbavu dopĺňa Bluetooth. Výborná je tiež prítomnosť čítačky pamäťových kariet, ktorá vám sprostredkuje rýchly prenos dát. V minipočítači nechýba operačný systém Bez OS. Mini počítač je dodávaný bez operačného systému, môžete si ho zaistiť podľa svojich nárokov.

Mini PC Intel NUC 11 Enthusiast NUC11PHKi7C ...

Parametre a špecifikácia

Rad procesora
Intel Core i7 Hotovo!
Operačný systém
Bez operačného systému Hotovo!
Balenie obsahuje
Napájací adaptér Hotovo!
Typ zostavy
Mini PC Hotovo!
Model procesora
Intel Core i7 1165G7 Tiger Lake Hotovo!

Operačný systém

Operačný systém
Bez operačného systému Hotovo!

Obsah balenia

Balenie obsahuje
Napájací adaptér Hotovo!

Použitie

Typ zostavy
Mini PC Hotovo!

Procesor

Rad procesora
Intel Core i7 Hotovo!
Model procesora
Intel Core i7 1165G7 Tiger Lake Hotovo!
Frekvencia procesora
1,2 GHz (1 200 MHz) Hotovo!
Počet jadier procesora
4 × Hotovo!
Cache procesora
12 MB Hotovo!
Core Boost Frekvencia
4,7 GHz (4 700 MHz) Hotovo!
Max TDP
28 W Hotovo!

GPU značka/model

Značka grafickej karty
NVIDIA GeForce Hotovo!
Model grafickej karty
RTX 2060 Hotovo!

Grafická karta

Pamäť grafickej karty
6 GB Hotovo!
Počet stream procesorov
1 920× Hotovo!

Základná doska

Socket
Integrovaný CPU Hotovo!
Sloty pre prídavné karty
M.2 Hotovo!

Disk

Typ úložiska
Bez úložiska Hotovo!

Výbava

Základná výbava
Bluetooth, Čítačka pamäťových kariet, Wi-Fi Hotovo!
Typ WiFi
wi-fi 6 Hotovo!

Farba a vyhotovenie

Farba
Čierna Hotovo!
Veľkosť skrine
Mini ITX Hotovo!

Operačná pamäť

Frekvencia pamäte
3 200 MHz Hotovo!
Typ pamäte
Bez operačnej pamäte Hotovo!
Maximálna kapacita RAM
64 GB Hotovo!
Počet slotov RAM
2 ks Hotovo!

Výstupy

USB 2.0
1 × Hotovo!
USB 3.2 Gen 2
5 ks Hotovo!
USB-C
2 ks Hotovo!
Grafické
HDMI, miniDisplayPort, USB-C Hotovo!
Ďalšie
Kensington lock, LAN, S/PDIF Hotovo!
Optická mechanika
Bez mechaniky Hotovo!

Skrinka

Šírka
221 mm Hotovo!
Výška
42 mm Hotovo!
Hĺbka
142 mm Hotovo!

Vonkajšie usporiadanie

Konektory predného panelu
USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB-C, Čítačka kariet, Slúchadlá/Mikrofón Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Intel naozaj nie je potrebné predstavovať. Práve aj vďaka tejto stálici vo svete IT dnes môžeme pracovať s modernými zariadeniami s obrovským výkonom. Intel Corporation je najväčším svetovým výrobcom polovodičových obvodov a ďalších súvisiacich zariadení. Produkty ďalších spoločností mohli uzrieť svetlo sveta len vďaka práci inžinierov z presláveného Sillicon Valley.

Intel Corporation zamestnáva na celom svete viac ako 96 500 zamestnancov a patrí k najväčším a najbohatším spoločnostiam sveta. Po desiatky rokov bolo sloganom spoločnosti jednoduché „Intel Inside“, ktoré od roku 2005 nahradilo dynamickejšie „Leap ahead“ (skok dopredu). Obe tieto mottá celkom určite platia pre všetky zariadenia, ktoré sa môžu pochváliť osadením komponentmi Intel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, půjdou do tohoto NUCu tyto 64GB paměti? https://www.alza.cz/kingston-fury-so-dimm-64gb-kit-ddr4-3200mhz-cl20-impact-d6632989.htm Děkuji.

SSD disk WD Black SN770 NVMe 1TB 1x 1 799 Kč Produkt Operační paměť Kingston SO-DIMM 32GB DDR4 3200MHz CL22 Dual Rank x8 2x 3 198 Kč dosazeno ale PC je propojeno s TV HDMi kabelem ale obraz není přenesen není k tomu klávesová kombinace nebo zkratka ?

Dobrý den, přemýšlím nad koupí tohoto počítače a mám otázku. Jelikož je tam mobilní procesor s integrovanou grafikou v procesoru a dedikovanou nVidií, mám důležitý dotaz. Používá tento počítač hybridní přepínání gpu jako spousta notebooků nebo se dá nastavit, aby pořád používal dedikovanou GPU. Předem děkuji za odpověď

Dobrý den, je součástí balení stojan k vertikálnímu postavení tohoto pc? Děkuji. S pozdravem Lukáš

Ahoj, mám s tímto NUCem problémy... (Win 11) Běžím na dva monitory (QHD 75Hz) jeden připojen přes HDMI, jeden přes DP. U toho přes HDMI mám stále problémy, po několika uspání se prostě monitor neinicializuje, jako kdyby nebyl přípojen... Pomůže odpojit, restart a potom připojit. Když restart neprovedu a jen odpojím/připojím tak se nenačte.. Monitory jsou samozřejmě v pořádku, jiné kabely jsem zkoušel.. je problém pouze na HDMI výstupu tohoto PC.... Dále pozoruji že někdy, když je počítač uspán, tak se šíleně hřeje, probudím ho a větráky se roztočí na max, a když kouknu na teploty vidím tam i 80°C+. To také není příjemné na to že je počítač uspán... Bios je aktualizován (nyní 0074) ale bez úspěchu. Windows jsem několikrát přeinstalovával, zkoušel jsem více ovladačů a nic. Když jsem koukal na reddit, konkrétně s tímto NUCem má víc lidí takové problémy. Setkali jste se s tím také někdo ?

Dobrý den jdou dát do tohoto PC ram karty ddr4 ?

Dobrý den, uvažuji o tomto počítači Intel NUC 11 Enthusiast (NUC11PHKi7C) URL: https://www.alza.cz/intel-nuc-11-enthusiast-nuc11phki7c-d6735655.htm#discussionPosts Nicméně nikde nemůžu dohledat o jaký typ síťovky se jedná. Potřeboval bych vědět konkrétní typ. Díky moc.

Dobrý den, GPU je 2060 plnohodnotná a nebo tzv mobilní? děkuji.

Dobrý den, chci se zeptat zda do tohohle pc půjde tenhle disk? https://www.alza.cz/kingston-fury-renegade-nvme-500gb-d6817200.htm

Dobrý den chtěl bych se zeptat jaké nejlepší ram by tam šli nainstalovat (konkrétně odkaz). A to samé s pamětí jakou bych měl nejlepší možnost. Děkuji :)

12
Diskusia a poradňa k Intel NUC 11 Enthusiast NUC11PHKi7C
Ďalšie informácie

Využite zaujímavé zľavy vďaka Intel Gamers Day 2023

Práve štartuje veľkolepá celosvetová akcia Intel Gamer Days 2023, ktorá zahŕňa celý rad nových oznámení, streamov s influencermi aj mnoho akčných ponúk. A jednou z nich bude aj možnosť zaobstarať vybrané zariadenia s bundlom hry Nightingale. Prípadne sa dočkáte zaujímavých zliav na CPU, grafiky alebo mini PC od Intelu. Aké sú pravidlá?

Kvantový počítač (VŠETKO, ČO CHCETE VEDIEŤ)

Vedci sa už od 80. rokov minulého storočia usilovne snažia skonštruovať počítač, ktorý by využíval fascinujúce zákony kvantovej fyziky na rýchlejšie vykonanie výpočtovo náročných úloh. Ako presne ale kvantový počítač vlastne funguje? Dokážu kvantové počítače raz zmeniť celý svet výpočtovej techniky? Čítajte v našom článku!

Intel NUC 12 Enthusiast Serpent Canyon (RECENZIA A TESTY)

Otázka poriadneho výkonu v čo najmenších rozmeroch trápi dnes kde-koho. Jednou z možností sú mini-ITX zostavy, ale pokiaľ potrebujete byť neustále v pohybe, nejde o úplne najvhodnejšie riešenie. Ďalšou možnosťou sú výkonné „herné“ laptopy a posledným variantom sú tzv. mini PC. Pomerne veľkú dieru na trhu už dlho vypĺňa Intel so svojimi NUCmi a v dnešnej recenzii sa pozrieme na model pre nadšencov, vybavený 12. generáciou CPU i7-12700H a GPU ARC 770M. Porovnáme s cenovo porovnateľným laptopom Legion 5 od Lenovo a tiež s predchádzajúcim modelom NUCu 11. generácie s RTX 2060.
Recenzie Intel NUC 11 Enthusiast NUC11PHKi7C
Príslušenstvo pre Intel NUC 11 Enthusiast NUC11PHKi7C Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Intel NUC 11 Enthusiast NUC11PHKi7C. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Intel NUC 11 Enthusiast NUC11PHKi7C. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Intel NUC 11 Enthusiast NUC11PHKi7C. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Intel NUC 11 Enthusiast NUC11PHKi7C.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií