Rapture Rapture

Intel NUC 5I3MYHE

Zobraziť katalóg
Intel NUC 5I3MYHE
Mini PC s integrovaným CPU Intel Core i3 5010 2.1GHz Broadwell, Intel HD Graphic 5500, 2x SO-DIMM DDR3 1600MHz, 2.5 "slot pre HDD, M.2, GLAN, 2x mDP, EDP, 4x USB 3.0, VESA, bez OS
Kód:  NR201d2 Produktové číslo:  BLKNUC5I3MYHE

Intel NUC 5I3MYHE

Miniatúrny počítač zaujme kompaktným telom a svojimi širokými možnosťami využitia. Aj cez svoje rozmery v sebe ukrýva schopnosti pre rôznorodé využitie. Jeho schopnosti oceníte v malých a stredných podnikoch, univerzitných počítačových laboratóriách či call centrách. U vás doma nájde uplatnenie napr. v obývacej izbe, kde poslúži pre prehliadanie internetu, konzumáciu multimédií a zvládne aj menej náročné hry. Vhodný je aj pre použitie napríklad v kioskoch. Nechýba možnosť pripevnenia počítača pomocou VESA držiakov na chrbát monitore, čím skryjete nevzhlednú kabeláž pred zrakmi ostatných.

Výkonný mini počítač

NUC 5I3MYHE (The Next Unit Of Computing) je vybavený dostatočne výkonným a veľmi úsporným procesorom Intel Core i3 5010. Pracuje pri frekvencii 2,1 GHz a umožňuje multitasking a pohodlnú prácu v niekoľkých aplikáciách naraz. Prehrávanie filmov, prezeranie fotiek alebo bežná činnosť je úplne plynulá. Jeho spotreba pritom ani v plnej záťaži nepresiahne 15 W. Nevzniká tedy přebytek odpadního tepla, takže je chlazení maximálně tiché. Procesor podporuje technológiu Hyper-Threading, ktorá mu umožňuje fungovať, ako by sa jednalo o čtyřjádro. O grafickú stránku sa stará grafická karta Intel HD Graphics 5500.

kľúčové vlastnosti

  • miniatúrne rozmery
  • USB 3.0 konektrory
  • Podpora 2,5 "SSD
  • moderný dizajn
  • Integrovaný CPU Intel i3 generácie Broadwell

konfigurovateľné balenie

Počítač je uložený v kompaktnom tele, v ktorom je na vás voľba operačnej pamäte vo dvojici SO-DIMM slotov. Konektívna výbava zahŕňa na prednej strane dvojicu USB konektorov, jeden modrý vysokorýchlostné USB 3.0 a žltý, ktorý je neustále napájaný. Nabije vám teda chytrý telefón, aj keď je počítač vypnutý. Ďalšie dva modré USB 3.0 porty nájdeme na zadnej strane, spolu s nimi tiež dvojicu mini DisplayPort konektory. Počítač má slot pre M.2 SSD disk a nechýba zabudovaná sieťová karta s rýchlosťou až 1 Gbps.

Parametre a špecifikácie:

Operačná pamäť:
DDR3L 1600/1333 MHz SO-DIMM 1,35 V
Maximálne 16 GB

Pevný disk:
Port pre M.2 SSD (22 × 42, 22 × 80), nutné dokúpiť
Vnútorná 2,5 "pozície pre SSD / HDD (až do hrúbky 9,5 mm)

komunikácia:
Intel 10/100/1000 Mb / s
WiFi
Bluetooth 4.0

Periférne rozhranie:
4 × USB 3.0 (spolu)
2 × USB 2.0 (celkom, interné)
2 × Mini DisplayPort 1.2
1 × EDP konektor
1 × slúchadlový výstup

multimédiá:
Intel HD Audio (8-kanálový zvuk srze HDMI)

Spoločnosť Intel naozaj nie je potrebné predstavovať. Práve aj vďaka tejto stálici vo svete IT dnes môžeme pracovať s modernými zariadeniami s obrovským výkonom. Intel Corporation je najväčším svetovým výrobcom polovodičových obvodov a ďalších súvisiacich zariadení. Produkty ďalších spoločností mohli uzrieť svetlo sveta len vďaka práci inžinierov z presláveného Sillicon Valley.

Intel Corporation zamestnáva na celom svete viac ako 96 500 zamestnancov a patrí k najväčším a najbohatším spoločnostiam sveta. Po desiatky rokov bolo sloganom spoločnosti jednoduché „Intel Inside“, ktoré od roku 2005 nahradilo dynamickejšie „Leap ahead“ (skok dopredu). Obe tieto mottá celkom určite platia pre všetky zariadenia, ktoré sa môžu pochváliť osadením komponentmi Intel.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, aky typ M.2 SSD diskov z vasej ponuky je kompatibilny s danym NUC ?

Dobry den, okrem SSD disku je potrebne k produktu dokupit aj RAM alebo ta je v cene? Ak ano, prosim nejake tipy, dakujem.

Diskusia a poradňa k Intel NUC 5I3MYHE
Príslušenstvo pre Intel NUC 5I3MYHE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Intel NUC 5I3MYHE. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Intel NUC 5I3MYHE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Intel NUC 5I3MYHE. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Intel NUC 5I3MYHE.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií