Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

Intel NUC BLKNUC5I3MYBE

Zobraziť katalóg
Intel NUC BLKNUC5I3MYBE
Základná doska s integrovaným CPU Intel Core i3 5010 2.1GHz Broadwell, Intel HD Graphics 5500, 2x SODIMM DDR3L 1600, M.2, SATA III, GLAN, 6x USB, 2x mini DisplayPort, bulk
Kód:  AI603q Produktové číslo:  BLKNUC5I3MYBE

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Intel NUC BLKNUC5I3MYBE

Revolučný výkon v malom

Miniatúrne doska od Intelu, ktorá je vhodná pre stavbu výkonného mini počítača alebo domáceho multimediálneho centra (HTPC). Ponúkne vysoký výkon v podobe najnovších technológií a širokú konektivitu. To všetko v kompaktnom prevedení.

Hlavné vlastnosti

  • Revolúcia vo veľkosti, tvare, dizajne aj výkonu
  • Nový úsporný procesor Intel Core i3 z rodiny Broadwell
  • Minimálna spotreba, maximálne tiché chladenie
  • Všestranné multimediálne centrum s výbornou konektivitou
  • Využitie pre internet, prezeranie multimédií, menej náročné hry

Moderný procesor

Základná doska Intel NUC Maple Canyon NUC5i3MYBE je osadená moderným dvojjadrovým procesorom Intel Core i3-5010U. Tento moderný výkonný a zároveň energeticky úsporný dvojjadrový procesor s integrovanou HD grafikou Intel HD 5500 zvláda s ľahkosťou multitasking, prehliadanie webových stránok, prehrávanie HD videa a tiež hranie menej náročných hier. Procesor beží na frekvencii 2.1 GHz, je vybavený vyrovnávacou pamäťou s veľkosťou 3 MB a podporou technológie HyperThreading so štvoricou virtuálnych procesorových jadier.

Výborná konektivita

Doska ďalej disponuje dvojicou voľných slotov pre DDR3 SO-DIMM pamäť s frekvenciou 1333/1600 MHz s maximálnou kapacitou 16 GB. K sieti sa dá pripojiť cez gigabitový konektor RJ45 a dokúpiť možno WiFi kartu do M.2 rozhrania. Pre pripojenie periférií možno využiť štyri porty USB verzie 3.0 az dosky možno vyviesť tiež dva porty USB 2.0. K rozšíreniu možno využiť 2 x PCIe mini slot a k dispozícii je jeden M.2 a jeden SATA III port. Monitor pripojíte k jednému z dvoch portu mini DisplayPort alebo k EDP.

Parametre a špecifikácia

Socket
Intel 1168 Hotovo!
Čipset
Intel HM87 Hotovo!
Formát základnej dosky
mITX (Mini ITX) Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, Integrovaný procesor, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, Serial ATA III Hotovo!
Typ pamäte
DDR3L Hotovo!

Socket a čipset

Socket
Intel 1168 Hotovo!
Čipset
Intel HM87 Hotovo!

Formát a funkcie

Formát základnej dosky
mITX (Mini ITX) Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, Integrovaný procesor, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, Serial ATA III Hotovo!

Operačná pamäť

Typ pamäte
DDR3L Hotovo!
Počet slotov RAM
2 × Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
1 600 MHz Hotovo!

Konektory

Externý
RJ-45 (LAN), USB 3.2 Gen 1 Hotovo!
Interný
M.2 Socket, Serial ATA III, USB 2.0 header Hotovo!
PCI Express x1
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!
Serial ATA III
Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Intel naozaj nie je potrebné predstavovať. Práve aj vďaka tejto stálici vo svete IT dnes môžeme pracovať s modernými zariadeniami s obrovským výkonom. Intel Corporation je najväčším svetovým výrobcom polovodičových obvodov a ďalších súvisiacich zariadení. Produkty ďalších spoločností mohli uzrieť svetlo sveta len vďaka práci inžinierov z presláveného Sillicon Valley.

Intel Corporation zamestnáva na celom svete viac ako 96 500 zamestnancov a patrí k najväčším a najbohatším spoločnostiam sveta. Po desiatky rokov bolo sloganom spoločnosti jednoduché „Intel Inside“, ktoré od roku 2005 nahradilo dynamickejšie „Leap ahead“ (skok dopredu). Obe tieto mottá celkom určite platia pre všetky zariadenia, ktoré sa môžu pochváliť osadením komponentmi Intel.

Poznámka:
» Všetky základné dosky formátu ITX

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Intel NUC BLKNUC5I3MYBE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Intel NUC BLKNUC5I3MYBE. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Intel NUC BLKNUC5I3MYBE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Intel NUC BLKNUC5I3MYBE. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Intel NUC BLKNUC5I3MYBE.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií