Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Intel NUC D34010WYK2

Zobraziť katalóg
Intel NUC D34010WYK2
5 1 hodnotení
Mini PC s integrovaným CPU Intel Core i3 4010 Haswell, Intel HD Graphic 4400, 2x SO-DIMM DDR3L 1600, 1x mSATA, GbE, 4x USB 3.0, mini HDMI, mini DisplayPort
Kód:  NR201i Produktové číslo:  BOXD34010WYK2

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Intel NUC D34010WYK2

Revolučne kompaktné zariadenie Intel NUC poskytne viac funkcií vďaka novému hardvéru. V ultra štíhlom prevedení sa skrýva kompletné počítač v čele s najnovšou, 4. generáciou procesora Intel Core s jadrom Haswell . Vďaka novým inštrukciám pre posilnenie výkonu bude univerzálne využiteľný pre kancelárske aplikácie, internetový prístup sa streamingom HD videa, multimediálne centrum prehrávajúci Full HD aj ako prezentačný počítač či informačné kiosk v najrôznejších inštitúciách. Primontovať ho taktiež môžete na chrbát monitora pomocou VESA držiakov a všetku kabeláž skryť pred zrakmi ostatných.

Nízkoodberový procesor Intel Core i3 4010 už po prvom spustení počítača milo prekvapí. Vysoký výkon nie je vykúpený enormný spotrebou. Nevzniká tak prebytok odpadového tepla, vďaka čomu je chladenie maximálne tiché. Prehrávanie filmov, prezeranie fotiek alebo hranie je naozaj plynulé a prekvapivo zábavné. Využívajte multitasking naplno a pracujte pohodlne v niekoľkých aplikáciách naraz - zbytočné čakanie je minulosťou. K rýchlej reakcii pomôže doplnenie o SSD disk mSATA zapojiteľný do mini PCIe slotu .

Parametre a špecifikácia

Rad procesora
Intel Core i3 Hotovo!
Operačný systém
Bez operačného systému Hotovo!
Frekvencia procesora
1,7 GHz (1 700 MHz) Hotovo!
Cache procesora
3 MB Hotovo!
Max TDP
15 W Hotovo!

Operačný systém

Operačný systém
Bez operačného systému Hotovo!

Procesor

Rad procesora
Intel Core i3 Hotovo!
Frekvencia procesora
1,7 GHz (1 700 MHz) Hotovo!
Cache procesora
3 MB Hotovo!
Max TDP
15 W Hotovo!

GPU značka/model

Značka grafickej karty
Intel Hotovo!
Model grafickej karty
HD Graphics 4400 Hotovo!

Farba a vyhotovenie

Farba
Čierna Hotovo!

Výstupy

USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
4 × Hotovo!
Grafické
HDMI, DisplayPort Hotovo!
Ďalšie
eSATA, LAN Hotovo!
Optická mechanika
Bez mechaniky Hotovo!

Skrinka

Šírka
116,6 mm Hotovo!
Výška
34,5 mm Hotovo!
Hĺbka
112 mm Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Intel naozaj nie je potrebné predstavovať. Práve aj vďaka tejto stálici vo svete IT dnes môžeme pracovať s modernými zariadeniami s obrovským výkonom. Intel Corporation je najväčším svetovým výrobcom polovodičových obvodov a ďalších súvisiacich zariadení. Produkty ďalších spoločností mohli uzrieť svetlo sveta len vďaka práci inžinierov z presláveného Sillicon Valley.

Intel Corporation zamestnáva na celom svete viac ako 96 500 zamestnancov a patrí k najväčším a najbohatším spoločnostiam sveta. Po desiatky rokov bolo sloganom spoločnosti jednoduché „Intel Inside“, ktoré od roku 2005 nahradilo dynamickejšie „Leap ahead“ (skok dopredu). Obe tieto mottá celkom určite platia pre všetky zariadenia, ktoré sa môžu pochváliť osadením komponentmi Intel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Intel NUC D34010WYK2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Intel NUC D34010WYK2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Intel NUC D34010WYK2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Intel NUC D34010WYK2. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Intel NUC D34010WYK2.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií