Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Intel NUC Kit 7i5BNKP

Zobraziť katalóg
Intel NUC Kit 7i5BNKP
5 1 hodnotení
Mini PC Intel Core i5 7260U Kaby Lake 3.4 GHz, Intel Iris Plus Graphics 650, RAM 8GB DDR4, SSD 256GB, bez mechaniky, WiFi, HDMI, 4× USB 3.2, Windows 10 Home
Kód:  NR201e6a Produktové číslo:  BOXNUC7I5BNKP Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Intel NUC Kit 7i5BNKP

Miniatúrny multimediálny počítač Intel NUC Kit 7i5BNKP zaujme kompaktným a sympatickým telom s rozmermi 11,5 × 11 cm. Aj napriek svojim rozmerom v sebe ukrýva schopnosti pre rôznorodé využitie. Ako doma sa bude cítiť napríklad v obývacej izbe, kde poslúži pre prehliadanie internetu, konzumáciu multimédií a zvládne aj menej náročné hry. Ide o všestranné multimediálne centrum s dobrou konektívnou výbavou. Nechýba možnosť pripevnenia počítača pomocou VESA držiakov na chrbát monitora, čím skryjete nevzhľadnú kabeláž pred zrakom ostatných. Voľba operačnej pamäte, disku a operačného systému je čisto na vás.

Kľúčové vlastnosti mini počítača Intel NUC Kit 7i5BNKP

  • Kompaktné rozmery
  • Výkonný a úsporný procesor Core i5 z novej rodiny Kaby Lake
  • Konfigurovateľná operačná pamäť
  • Thunderbolt 3 (USB-C 3.1, DisplayPort 1.2)
  • Slot pre SSD formátu M.2
  • Zabudovaný modul WiFi 802.11ac a Bluetooth 4.2

Výkonný mini počítač

Intel NUC 7i5BNKP (The Next Unit Of Computing) je vybavený výkonným a veľmi úsporným procesorom Intel Core i5 7260U najnovšej architektúry Kaby Lake. Prehrávanie filmov, prezeranie fotiek alebo bežná činnosť je úplne bezproblémová. Jeho spotreba pritom ani v plnej záťaži nepresahuje 15 W, nevzniká teda prebytok odpadového tepla, takže je chladenie maximálne tiché. Procesor podporuje technológiu Hyper-Threading, ktorá mu umožňuje fungovať, ako by išlo o štvorjadro. O grafickú stránku sa stará integrovaná grafika Intel Iris Plus Graphics 650.

Konfigurovateľné balenie

Počítač je uložený v kompaktnom tele, v ktorom je celkovo nainštalovaných 8 GB operačnej pamäte. Pre SSD disk je prichystaný M.2 slot. Nechýba zabudovaná sieťová karta s rýchlosťou až 1 Gbps. Konektívna výbava zahŕňa na prednej strane dvojicu USB 3.0 konektorov, jeden modrý a druhý žltý, ktorý je neustále napájaný. Nabije vám teda inteligentný telefón, aj keď je počítač vypnutý. Ďalšie dva modré USB 3.0 porty nájdeme na zadnej strane, spolu s HDMI aj Thunderbolt 3 portom, ktorý slúži ako USB-C 3.1 alebo ako DisplayPort.

Parametre a špecifikácia

Rad procesora
Intel Core i5 Hotovo!
CPU Passmark
5 673 Hotovo!
Operačný systém
Windows 10 Home Hotovo!
Rozšírená záruka
Predĺžená záruka Hotovo!
Typ zostavy
Mini PC Hotovo!

Výkon

CPU Passmark
5 673 Hotovo!

Operačný systém

Operačný systém
Windows 10 Home Hotovo!

Záruka

Rozšírená záruka
Predĺžená záruka Hotovo!

Použitie

Typ zostavy
Mini PC Hotovo!

Procesor

Rad procesora
Intel Core i5 Hotovo!
Model procesora
Intel Core i5 7260U Kaby Lake Hotovo!
Frekvencia procesora
2,2 GHz (2 200 MHz) Hotovo!
Počet jadier procesora
2 × Hotovo!
Cache procesora
4 MB Hotovo!
Core Boost Frekvencia
3,4 GHz (3 400 MHz) Hotovo!
Max TDP
15 W Hotovo!

GPU značka/model

Značka grafickej karty
Intel Hotovo!
Model grafickej karty
Iris Plus Graphics 650 Hotovo!

Disk

SSD Kapacita
256 GB (0,26 TB) Hotovo!

Výbava

Základná výbava
Bluetooth, Čítačka pamäťových kariet, Wi-Fi Hotovo!
Typ WiFi
802.11ac Hotovo!

Farba a vyhotovenie

Farba
Strieborná Hotovo!

Výstupy

USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
4 × Hotovo!
Grafické
HDMI Hotovo!
Ďalšie
LAN, mini DisplayPort, USB-C, Vstup na mikrofón, Výstup na slúchadlá/reproduktor, Thunderbolt Hotovo!
Optická mechanika
Bez mechaniky Hotovo!

Skrinka

Šírka
115 mm Hotovo!
Výška
35 mm Hotovo!
Hĺbka
111 mm Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Intel naozaj nie je potrebné predstavovať. Práve aj vďaka tejto stálici vo svete IT dnes môžeme pracovať s modernými zariadeniami s obrovským výkonom. Intel Corporation je najväčším svetovým výrobcom polovodičových obvodov a ďalších súvisiacich zariadení. Produkty ďalších spoločností mohli uzrieť svetlo sveta len vďaka práci inžinierov z presláveného Sillicon Valley.

Intel Corporation zamestnáva na celom svete viac ako 96 500 zamestnancov a patrí k najväčším a najbohatším spoločnostiam sveta. Po desiatky rokov bolo sloganom spoločnosti jednoduché „Intel Inside“, ktoré od roku 2005 nahradilo dynamickejšie „Leap ahead“ (skok dopredu). Obe tieto mottá celkom určite platia pre všetky zariadenia, ktoré sa môžu pochváliť osadením komponentmi Intel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý den, jaký monitor, resp. jake nejvyšší rozilišení tento PC podporuje. Rád bych věděl, zda k nemu můžu připojit i ultraširoky, např. 34" LG 34UM69G Ultrawide. Umí í připojení např. dvou monitorů zároveň? děkuji

Dobrý deň chcela by som sa spýtať či tento počítač má SSD disk alebo nie. Lebo v popise je že áno a v parametroch nie.

Diskusia a poradňa k Intel NUC Kit 7i5BNKP
Príslušenstvo pre Intel NUC Kit 7i5BNKP Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Intel NUC Kit 7i5BNKP. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Intel NUC Kit 7i5BNKP. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Intel NUC Kit 7i5BNKP. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Intel NUC Kit 7i5BNKP.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií