Rapture Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Intel NUC NUC5PGYH

Zobraziť katalóg
Intel NUC NUC5PGYH
5 1 hodnotení
Mini PC s integrovaným CPU Intel Pentium N3700 quad-core, Intel HD Graphics, 2GB SO-DIMM DDR3L, 32GB eMMC, 2.5" slot pre HDD / SSD SATA, GLAN, 4x USB 3.0, WiFi, Bluetooth 4.0, HDMI, čítačka SD, VESA, Windows 10 Home
Kód:  NR201c3d Produktové číslo:  BOXNUC5PGYH0AJ Stránky výrobcu

Intel NUC NUC5PGYH

Potrebujete do domácnosti alebo do firmy PC naozaj malých rozmerov? Intel prišiel na trh so svojim prvým kompletným systémom Intel® NUC Mini PC NUC5PGYH. Zostava poskytuje rovnaký výkon aj grafiku ako klasické stolové PC. Vďaka svojej veľkosti sú jeho možnosti naozaj veľmi široké.

Vysoký výkon poskytuje výkonný procesor Intel Pentium N3700 quad-core o výkone 1,6 Ghz, podporený 2 GB operačnej pamäte RAM a rýchlym 32 GB eMMC diskom. Kvalitný obraz zaisťuje zdieľaná grafika Intel HD Graphics.

Zostavu môžete využiť napr. ako základný prvok vašej domácej siete, cez ktorý môžete napr. prehrávať video súbory či hudbu na televíziu, mobile alebo tablete. Ďalšou možnosťou je samozrejme využitie pre prácu napr. pre pripojenie periférií dochádzkového systému či kamerového systému.

Hlavné prednosti

  • Plne nahradí klasické stolové PC
  • Vysoký výkon a celý rad výstupov
  • Nízka spotreba energie
  • Malé rozmery = nezaberie veľa miesta
  • Široké možnosti využitia

Možnosti pripojenia

Aj cez svoje malé rozmery Mini PC Intel NUC Kit 5PGYH0AJ, disponuje širokou ponukou možností pripojenia. K dispozícii máte 2× moderné rýchle rozhranie USB 3.0 na prednom paneli a ďalšie dva na zadnej strane. U grafického výstupu si môžete vybrať z výstupu HDMI 1.4 alebo VGA.

Pre pripojenie k internetu je určené rozhranie Bluetooth verzia 4.0, klasický výstup sieťovej karty RJ45 alebo obľúbené bezdrôtové WiFi pripojenie.

 

Parametre a špecifikácia

Rad procesora
Intel Pentium Hotovo!
Operačný systém
Windows 10 Home Hotovo!
Model procesora
Intel Pentium N3700 Braswell Hotovo!
Frekvencia procesora
1,6 GHz (1 600 MHz) Hotovo!
Počet jadier procesora
4 × Hotovo!

Operačný systém

Operačný systém
Windows 10 Home Hotovo!

Procesor

Rad procesora
Intel Pentium Hotovo!
Model procesora
Intel Pentium N3700 Braswell Hotovo!
Frekvencia procesora
1,6 GHz (1 600 MHz) Hotovo!
Počet jadier procesora
4 × Hotovo!

GPU značka/model

Značka grafickej karty
Intel Hotovo!
Model grafickej karty
HD Graphics Hotovo!

Disk

Kapacita úložiska (HDD + SSD)
32 GB (0,03 TB) Hotovo!

Výbava

Základná výbava
Bluetooth, Čítačka pamäťových kariet, Wi-Fi Hotovo!

Farba a vyhotovenie

Farba
Čierna Hotovo!

Zdroj

Zdroj
65 W Hotovo!

Výstupy

USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
4 × Hotovo!
Grafické
VGA D-SUB, HDMI Hotovo!
Optická mechanika
Bez mechaniky Hotovo!

Skrinka

Šírka
115 mm Hotovo!
Výška
51,6 mm Hotovo!
Hĺbka
111 mm Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Intel naozaj nie je potrebné predstavovať. Práve aj vďaka tejto stálici vo svete IT dnes môžeme pracovať s modernými zariadeniami s obrovským výkonom. Intel Corporation je najväčším svetovým výrobcom polovodičových obvodov a ďalších súvisiacich zariadení. Produkty ďalších spoločností mohli uzrieť svetlo sveta len vďaka práci inžinierov z presláveného Sillicon Valley.

Intel Corporation zamestnáva na celom svete viac ako 96 500 zamestnancov a patrí k najväčším a najbohatším spoločnostiam sveta. Po desiatky rokov bolo sloganom spoločnosti jednoduché „Intel Inside“, ktoré od roku 2005 nahradilo dynamickejšie „Leap ahead“ (skok dopredu). Obe tieto mottá celkom určite platia pre všetky zariadenia, ktoré sa môžu pochváliť osadením komponentmi Intel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Kompatibilita s HDD Seagate BarraCuda Laptop 2TB Dobrý den, je možné do NUC5PGYH instalovat HDD 2,5" Seagate BarraCuda Laptop 2TB (https://www.alza.cz/seagate-barracuda-laptop-2tb-d4506214.htm)? Děkuji za odpověď

Intel NUC DN2820 - výměna baterie na motherboardu. Koupila jsem tento počítač před třemi lety, nyní při startu hlásí, že baterie již má problémy. Prosím o informaci, kterou baterii objednat. Děkuji

Dobry den, jaky je rozdil mezi verzi 5PGYH0AJR a nove uvedenou NUC5PGYH? Dekuji.

Diskusia a poradňa k Intel NUC NUC5PGYH
Príslušenstvo pre Intel NUC NUC5PGYH Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Intel NUC NUC5PGYH. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Intel NUC NUC5PGYH. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Intel NUC NUC5PGYH.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií