Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Inteligentné zabezpečenie pre Apple HomeKit – cenové bomby, akcie

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
IQTECH
(1)
Filtrovať
V tejto kategórii nájdete výhodné inteligentné zabezpečenie pre Apple HomeKit. Cenových hitov v kategórii inteligentné zabezpečenie pre Apple HomeKit máme v súčasnej dobe 1. Hľadáte najlacnejší inteligentné zabezpečenie pre Apple HomeKit? Potom sa pozrite do kategórie lacné inteligentné zabezpečenie pre Apple HomeKit.
1 položka
iQtech SmartLife Senzor teploty a vlhkosti so sirénou, SR02W, WiFi
Siréna otvorený systém, oblasť využitia: zabezpečenie, podporované OS: Android a iOS, kompatibilná s Tuya
Cenová bomba
31,92 € Ušetríte 11,78 €
Na sklade 2 ks u dodávateľa
Objednávací kód: iQTECH19117
AQARA Doorbell G4 (RECENZIA): najlepší videozvonček súčasnosti? Na prvý pohľad vyzerá inteligentný videozvonček AQARA len ako „ďalší“ inteligentný zvonček s kamerou. V Alza.sk ich máme cez sto, prečo teda taký poplach? Pravda je taká, že AQARA Doorbell G4 v mnohých ohľadoch vystupuje z radu. Sľubuje totiž takmer „všetko“ za...
Podľa teórie je inteligencia spojená so schopnosťou učenia a so spracovaním veľkého množstva vstupov. Oboje je pre Google vyhľadávač veľmi dôležité, nie je preto divu, že používa umelú inteligenciu. A ako Google Search vlastne funguje?
Nikdy ste nepočuli o Matter? V tom prípade ste si otvorili náš článok správne! Ide totiž o dlho očakávaný štandard, ktorý spája rôzne prvky inteligentnej domácnosti. Čo všetko dokáže a aké značky štandard Matter presadzujú?
SmartAko vybrať centrálnu jednotku pre inteligentnú domácnosť Centrálne jednotky sú srdcom každej inteligentnej domácnosti. Na výber máte buď z tých štandardných, ktoré vyrábajú priamo výrobcovia zariadení pre inteligentnú domácnosť, alebo z radu hlasových asistentov, ktorí zapojenie do smart domácnosti taktiež umožňujú....
Mnoho spoločností sa v rámci veľtrhu CES 2021 rozhodlo predstaviť celý rad noviniek zo segmentu inteligentnej domácnosti. Bližšie sme sa pozreli na robotický vysávač JetBot 90 AI+, dron Sony Airpek alebo na novinky do systému osvetlenia Philips HUE.
Bežné žiarovky a lampy sú históriou. Teraz môžete svietidlá vo svojej domácnosti nielen rozsvecovať a zhasínať, ale meniť aj ich farbu, teplotu a intenzitu, ovládať všetky svetlá v miestnosti zároveň, alebo ich napríklad synchronizovať s hudbou. To všetko pomocou...
Viac článkov Všetky články
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií