Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Intezze Ego Black BassFix

Zobraziť katalóg
Intezze Ego Black BassFix
4,7 6 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom, True Wireless štuple, uzatvorená konštrukcia, Bluetooth 5.0, USB-C, podpora AAC a SBC, impedancia 32 Ohm, menič 12mm, výdrž batérie až 25h(5h+20h)
Kód:  INTZ001 Produktové číslo:  8594193720491 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Intezze Ego Black BassFix

Atraktívne bezdrôtové štupľové slúchadlá Intezze Ego Black BassFix s podporou Bluetooth 5.0

Chcete sa konečne zbaviť nevzhľadných a nekomfortných káblov pri počúvaní hudby? Presne toto vám zaistia bezdrôtové True Wireless slúchadlá s mikrofónom Intezze Ego s výdržou batérie na úrovni 25 hodín. Počúvanie hudby sa navyše stane oveľa zábavnejšie. Použité 12 mm dynamické meniče výborne hrajú v prakticky každom hudobnom žánri. U slúchadiel do uší Intezze Ego vás určite príjemne poteší prítomnosť troch párov penových nadstavcov BassFIX TWS v balení.

Intezze Ego

Technológia TWS+ pre stabilitu signálu

Použitý systém TWS+ zaistí bezkáblovým slúchadlám Intezze Ego nielen oveľa stabilnejší prenos s vysokou odolnosťou voči rušeniu, ale umožnil tiež výrazne znížiť oneskorenie zvuku za obrazom pre príjemnejšie sledovanie seriálov i hranie hier. Výhodou tvarovania slúchadiel bez kábla Intezze EGO je predovšetkým ich jednoduché oválne telo s nožičkou, ktorá pomáha bezdrôtové slúchadlá pohodlne zafixovať v akomkoľvek uchu.

Intezze Ego

Intezze Ego potešia svojím moderným rozhraním

Technológia Bluetooth vo verzii 5.0 je kľúčom k úspechu slúchadiel Intezze Ego. Predĺžený dosah, menšia energetická náročnosť a minimum výpadkov sa podpíše na vysokom používateľskom komforte.

Intezze Ego

Oslnivá výdrž batérie slúchadiel Intezze Ego

S bezdrôtovými slúchadlami Intezze Ego si užijete až 5 hodín prehrávania na jedno nabitie, pričom s využitím nabíjacieho puzdra získate ďalších 20 hodín. Určite vás v praxi poteší automatické párovanie slúchadiel po vybratí z nabíjacieho puzdra.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Vyhotovenie
Štuple Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!
Typ pripojenia
Bluetooth, USB-C Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ slúchadiel

Vyhotovenie
Štuple Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Bluetooth, USB-C Hotovo!
Verzia Bluetooth
5.0 Hotovo!
Podporované kodeky
AAC, SBC Hotovo!

Charakteristika slúchadiel

Veľkost meniča
12 mm Hotovo!
Impedancia
32 Ohm Hotovo!

Batéria

Maximálna výdrž batérie
25 h Hotovo!
Výdrž batérie (slúchadlá)
5 h Hotovo!
Výdrž batérie (puzdro)
20 h Hotovo!
Nabíjanie akumulátora
USB-C, V puzdre Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, su tieto sluchadla vodeodolne (IPX4)? Vdaka

zdravím můžete mi poradit ty sluchátka mi nejdou prostě spol sparovat buď hraje jedno nebo druhý obě najednou prostě nehrajou

Dobrý den, prosím vás, mám tyto sluchátka asi týden nabijela jsem je asi 2krat, tím, že se mi samo vypinaji při 50%, myslím si, že to správné není, nevím čím to je? Dekuju za odpověď.

Dobrý deň. Mohli by ste mi poradit ktore sluchatka su z Vasho pohladu lepsie? Neviem sa medzi dvoma podobnymi rozhodnut. Vyssie spomínané Intezze Ego Black BassFix alebo Urbanears Alby Dusty. (Link -https://m.alza.sk/urbanears-alby-dusty-white-d6229992.htm ) Dakujem pekne

Dobrý den, prosím vás, v recenzi jsem četla ohledně telefonování přes sluchátka, že je špatně slyšet, je to pravda? Dekuju za odpověď.

Dobrý den, mám dotaz ohledně nástavců bassfix a umístění v krabičce. Četl jsem recenzi, že při nástavcích bassfix se sluchátka nevejdou do krabičky tak, jak s původními nástavci a přerušuje se tak uvnitř kontakt pro nabíjení a dochází i k samovolnému párování.

Dobrý den, chtel jsem se zeptat jestli budou fungovat na iPhobe Xr. nebo 11. Děkuji za odpověď

Dobrý deň dá sa počúvať rádio cez tie sluchadla? Slúžia aj ako FM anténa?

dobrý den, umí tato sluchátka hrát MONO? Samostatně po jednom?

Diskusia a poradňa k Intezze Ego Black BassFix
Príslušenstvo pre Intezze Ego Black BassFix Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Intezze Ego Black BassFix. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Intezze Ego Black BassFix. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Intezze Ego Black BassFix. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Intezze Ego Black BassFix.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií