PET PET

Intezze EVO White

Zobraziť katalóg
Intezze EVO White
3,9 16 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá – s mikrofónom, True Wireless, kôstky, uzatvorená konštrukcia, Bluetooth 5.2, podpora AAC, aptX a SBC, prepínanie skladieb, prijímanie hovorov, s ovládaním hlasitosti, certifikácia IPX5, frekvenčný rozsah 20–20000 Hz, citlivosť 92 dB/mW, impedancia 16 Ohm, menič 13 mm, výdrž batérie až 40 h (7,5h+32,5h)
Kód:  INTZ003e2 Produktové číslo:  8594193720767 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Intezze EVO White

Atraktívne bezdrôtové štuple Intezze EVO White s dlhou výdržou a podporou Bluetooth 5.2

Chcete sa konečne zbaviť nevzhľadných a nekomfortných káblov pri počúvaní hudby? Presne toto vám zaistia bezdrôtové True Wireless slúchadlá s mikrofónom Intezze EVO s celkovou výdržou batérie na úrovni 40 hodín. Počúvanie hudby sa navyše stane oveľa zábavnejšie, pretože použité 13 mm grafénové meniče výborne hrajú v prakticky každom hudobnom žánri. U slúchadiel Intezze EVO vás určite poteší podpora kodekov SBC, AAC aj aptX. Bezdrôtové slúchadlá ponúknu aj špeciálny GAMING MODE, v ktorom si užijete nízku latenciu (50 ms) pre hranie hier alebo sledovanie filmov a seriálov na vašom TV bez oneskorenia zvuku.

Intezze EVO

GAMING MODE pre zvuk bez oneskorenia

Veľkým ťahákom bezdrôtových slúchadiel Intezze EVO White je aj GAMING MODE, v ktorom si užijete skvelú latenciu (50 ms) s minimálnym zvukom. Práve vďaka tomu slúchadlá Intezze využijete na sledovanie filmov a seriálov na vašej televízii, ale obzvlášť sa môžete ponoriť do herného sveta. Mód aktivujete trojitým poklepaním dotykovej ploche na pravom slúchadle.

Intezze EVO Black

Kľúčové vlastnosti bezdrôtových slúchadiel Intezze EVO White

  • Vyladený zvuk vďaka 13 mm grafénovým meničom
  • Extra dlhá výdrž 7,5 hod slúchadlá + 32,5 hod puzdro
  • GAMING MODE na zaistenie extrémne nízkej latencie (50 ms) zabezpečí minimálne oneskorenie zvuku
  • Úsporný a zároveň stabilný prenos Bluetooth 5.2
  • Rýchle nabíjanie cez USB-C
  • Intezze EVO White majú dotykové ovládanie
  • Auto párovanie (slúchadlá sa sami spárujú po vytiahnutí z nabíjacieho puzdra)
  • Stupeň vodoodolnosti IPX5
Intezze EVO Black

Bezkáblové slúchadlá Intezze EVO potešia moderným prenosovým rozhraním

Technológia Bluetooth verzie 5.2 je kľúčom k úspechu bezkáblových slúchadiel Intezze EVO. Predĺžený dosah, menšia energetická náročnosť a minimum výpadkov sa podpíše na vysokom používateľskom komforte.

Intezze EVO Black

Kvalitné počúvanie hudby

Slúchadlá bezdrôtové Intezze EVO sa môžu pochváliť novým čipom Qualcomm 3040, ktorý pre bezdrôtové pripojenie využíva Bluetooth 5.2 a ponúka kodeky SBC, AAC aj aptX. V súčte majú slúchadlá nielen oveľa stabilnejší prenos s vysokou odolnosťou voči rušeniu, ale umožnil tiež výrazne znížiť oneskorenie zvuku za obrazom pre príjemnejšie sledovanie seriálov aj hranie hier.

Intezze EVO Black

Oslnivá výdrž batérie slúchadiel bez kábla Intezze EVO

So slúchadlami bez kábla Intezze EVO si užijete až 7,5 hodiny prehrávania na jedno nabitie, pričom s využitím nabíjacieho puzdra získate ďalších 32,5 hodín. Určite vás v praxi poteší automatické párovanie slúchadiel po vybratí z nabíjacieho puzdra.


Parametre a špecifikácia

Farba
Biela Hotovo!
Vyhotovenie
Kôstky Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!
Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Typ slúchadiel

Vyhotovenie
Kôstky Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!
Verzia Bluetooth
5.2 Hotovo!
Podporované kodeky
AAC, aptX, SBC Hotovo!

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia od
20 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!
Citlivosť
92 dB/mW Hotovo!
Veľkost meniča
13 mm Hotovo!
Impedancia
16 Ohm Hotovo!

Batéria

Maximálna výdrž batérie
40 h Hotovo!
Výdrž batérie (slúchadlá)
7,5 h Hotovo!
Výdrž batérie (puzdro)
32,5 h Hotovo!
Nabíjanie akumulátora
USB-C, V puzdre Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
7 g Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je skutečnost, že se sluchátka korektně nevypínají a neodpojují od jiných zařízení a zůstávají tedy "zapnutá" i v pouzdru, uznatelným důvodem k reklamaci? Dělají to už nějakou dobu - dokud to bylo jen v podobě toho, že se občas neodpojily od telefonu či hodinek při vložení zpět do nabíjecího pouzdra, tak dejme tomu, to jsem si ohlídal tím, že jsem to prostě vždycky v daném zařízení odebral. Teď už ale začaly "blbnout" v tom duchu, že se občas samy z "pouzdra" připojí po chvíli nepoužívání - měl jsem pouzdro se sluchátky vedle notebooku, puštěnou hudbu normálně do reproduktorů a divím se, proč přestala hrát. A najednou koukám, že se sama od sebe připojila sluchátka... Je pak dost nepraktické, když si člověk myslí, že má tři čárky ze čtyř (protože při tom stavu to den předtím do pouzdra ukládal) a těsně před tím, než je potřebuje, pak zjistí, že sluchátka jsou úplně vybitá a je potřeba je připojit na kabel, než je bude možné zase používat...

Dobrý den, jdou sluchátka spárovat na dvě zařízení současně ?

Dobrý den, sluchátka mám a jsem s nimi veskrze spokojen, jen by mě zajímalo, jestli se dá nějak docílit toho, aby se automaticky vypnula po uložení do pouzdra? V návodu se píše, že "sluchátka se automaticky zapínají/vypínají" při otevření nebo uzavření pouzdra. Nicméně, to se neděje. Klidně dál "hrají i v pouzdře". Je nutné je tedy ručně odpojovat v zařízení (telefon, počítač), nebo je na to jiný "fígl"? Případně je to vada a měl bych je reklamovat? Je to nepříjemné proto, že sluchátka zůstávají zbytečně zapnutá, připojená a zbytečně se vybíjejí, takže ta delkarovaná "životnost" je pak pouze teorií. Díky za případnou radu!

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli se dají nějak přepnout repráky, protože levé sluchátko mi hraje normálně ale u pravého mi hraje jakoby postranní reprák. Nevíte co s tím?

Dobrý den, jedno sluchátko šumí, mám sluchátka reklamovat, nebo se s tím dá něco dělat? Děkuji

Dobrý deň ktoré sluchátka by ste mi odporučili na pozeranie filmov , hranie hier, počúvanie hudby? Intenzze EVO alebo Intenzze CliQ Intenzze CliQ je vlajková loď takže predpokladám že zvukový výstup by mal byť kvalitnejší ale EVO má herný režim tým pádom ( ak správne dedukujem ) by malo mať menšiu odozvu ako ClicQ keďže on tento režim nemá

Slúchatká mi fungovali asi týždeň normálne. Teraz mi furt vypadávajú, kľudne aj každých 10 sekúnd mi vypadnú na sekundu, raz jedno, raz druhé. Existuje nejaká oprava alebo len reklamovať?

Mají sluchátka kovové pouzdro nebo plastové ?

Zdravím, práve som kúpila intezze EVO, a zo začiatku som bola veľmi milo prekvapená, vo sa týka zvuku, nabíjania... Bohužiaľ, zdá sa mi, že mám problém s mikrofónom. Zdá sa, že po prijatí hovoru ma nikto nepočuje, a neviem používať sluchátka na hands free hovor. Vedel by mi niekto poradiť, či je niečo (nastavenie) na čo by som sa mohla kuknúť a vyriešiť to? Alebo mám chybný produkt, ktorý tým pádom by som musela vrátiť.. Ďakujem.

Dobry denje mozne s jednim sluchatkem volat a to druhe nabijet

12
Diskusia a poradňa k Intezze EVO White
Príslušenstvo pre Intezze EVO White Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Intezze EVO White. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Intezze EVO White.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií