Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Intezze Q50

Zobraziť katalóg
Intezze Q50
4,0 4 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom, True Wireless štuple, uzatvorená konštrukcia, Bluetooth 5.0, podpora aptX, s ovládaním hlasitosti, certifikácia IPX4, frekvenčný rozsah 20Hz–20000Hz, citlivosť 98 dB/mW, impedancia 16 Ohm, menič 5.6mm, výdrž batérie až 52h(7h+45h)
Kód:  INTZ002b1 Produktové číslo:  8594193720354

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Intezze Q50

 

Atraktívne bezdrôtové štuple Intezze Q50 s podporou Bluetooth 5.0

Chcete sa konečne zbaviť všetkých káblov pri počúvaní hudby? Presne toto vám zaistia bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom Intezze Q50 s výdržou batérie na úrovni rekordných 52 hodín. Počúvanie hudby sa navyše stane oveľa zábavnejšie. Použité 8,6 mm dynamické meniče výborne hrajú prakticky v každom hudobnom žánri.

Intezze Q50

Technológia TWS+ na stabilitu signálu

Použitý systém TWS+ znamená nielen oveľa stabilnejší prenos s vysokou odolnosťou voči rušeniu, ale umožní tiež výrazne znížiť oneskorenie zvuku za obrazom na príjemnejšie sledovanie seriálov aj hranie hier. Okrem toho dochádza tiež k rovnomernému vybíjaniu oboch slúchadiel.

Intezze Q50

Moderné prenosové rozhranie slúchadiel Intezze Q50

Technológia Bluetooth verzia 5.0 je kľúčom k úspechu slúchadiel Intezze Q50. Predĺžený dosah, menšia energetická náročnosť a minimum výpadkov sa podpíše na vysokom používateľskom komforte.

Intezze Q50

Oslnivá výdrž batérie

So štupľami Intezze Q50 si užijete až 7 hodín prehrávania na jedno nabitie, pričom s využitím nabíjacieho puzdra získate ďalších 45 hodín. Určite vás v praxi poteší automatické párovanie slúchadiel po vybratí z puzdra.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Vyhotovenie
Štuple Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!
Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ slúchadiel

Vyhotovenie
Štuple Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!
Verzia Bluetooth
5.0 Hotovo!
Podporované kodeky
aptX Hotovo!

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia od
20 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!
Citlivosť
98 dB/mW Hotovo!
Veľkost meniča
5,6 mm Hotovo!
Impedancia
16 Ohm Hotovo!

Charakteristika mikrofónu

Konštrukcia mikrofónu
Integrovaný Hotovo!

Batéria

Maximálna výdrž batérie
52 h Hotovo!
Výdrž batérie (slúchadlá)
7 h Hotovo!
Výdrž batérie (puzdro)
45 h Hotovo!
Nabíjanie akumulátora
USB-C, V puzdre Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
57 g Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, Chtěl bych se zeptat, jak je to s kvalitou tel.hovoru u tohoto produktu? Již jsem vyzkoušel několik podobných sluchátek a u všech jsem se prozatím setkal s negativní reakcí na druhé straně hovoru, že mne nebylo moc dobře slyšet, spíše z dálky + mikrofon snímal spíše ostatní zvuky kolem mne. Dokázal by nějaký uživatel dát feedback? Děkuji předem.

DObry den, Kde sezenu navod? Jedno sluchatko rycjle blika modre a nefunguje. Dik

kolikrat do roka lze vyuzit pojisteni proti rozbiti ? po tretim pouziti mi vypadlo sluchatko z ucha a rozbilo se, takze kdyz si koupim nove a bude se to stavat casteji nez 1x do roka ...

sluchatka jsem koupil jako nova-ne rozbalena a presto tam chybi cesky manual, muzete mi ho poslat na email ?

v popisu pisete, ze to ma funkci ovladani hlasitosti. jak konkretne se to dela ?

Jaký model pěnových nástavců pasuje na tento model, Comply true grip jsou moc úzké a nelze je nasadit

Dobrý deň, k slúchadlám mám 2 otázky: 1. Je ich možné spárovať aj s počítačom s Windows 10? 2. Pripájajú sa k zariadeniam samostatne alebo je jedno z nich sekundárne?

Dobry den, zakoupil jsem sluchatka Intezze Q50 a po spusteni a sparovani se z leveho sluchatka v intervalu 10sec. neustale ozyva "power on" a v manualu jsem nenasel, jak odstranit. Dekuji. JŠ

Dobrý deň chcem sa opýtať za ako dlho sa nabije krabička a za ako dlho sa nabiju sluchátka ďakujem

Dobrý den, zakoupila jsem u vás tyto sluchátka a moc vás prosím, můžete mi poradit, jaký mp3 přehrávač k nim dokoupit, aby se daly spárovat? Děkuji Květa Chudomelková

Diskusia a poradňa k Intezze Q50
Príslušenstvo pre Intezze Q50 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Intezze Q50. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Intezze Q50. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Intezze Q50. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Intezze Q50.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií