Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Intezze Studio

Zobraziť katalóg
Intezze Studio
4,5 22 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom, True Wireless štuple, uzatvorená konštrukcia, Bluetooth 5.0, podpora AAC a SBC, prijímanie hovorov, prepínanie skladieb, certifikácia IPX7–odolné voči vode a potu, impedancia 16 Ohm, menič 8mm, výdrž batérie až 25h(5h+20h)
Kód:  INTZ002c Produktové číslo:  8594193720330

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Intezze Studio

Atraktívne bezdrôtové štuple Intezze Studio

Chcete sa konečne zbaviť všetkých káblov pri počúvaní hudby? Presne toto vám zaistia bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom Intezze Studio s výdržou batérie na úrovni nádherných 25 hodín. Počúvanie hudby sa navyše stane oveľa zábavnejšie. Použité 8 mm dynamické meniče výborne hrajú v prakticky každom hudobnom žánri.

Bezdrátová sluchátka Intezze Studio

Moderné prenosové rozhranie

Technológia Bluetooth verzie 5.0 je kľúčom k úspechu slúchadiel Intezze Studio. Predĺžený dosah, menšia energetická náročnosť a minimum výpadkov sa podpíše na vysokom používateľskom komforte.

Bezdrátová sluchátka Intezze Studio

Oslnivá výdrž batérie

So štupľami Intezze Studio si užijete až 5 hodiny prehrávania na jedno nabitie, pričom s využitím nabíjacieho puzdra získate ďalších 20 hodín. Určite vás v praxi poteší automatické párovanie slúchadiel po vybratí z puzdra.

Bezdrátová sluchátka Intezze Studio

Pohodlie aj pre športovcov

Bezdrôtové slúchadlá Intezze Studio si získajú srdce každého športovca. Pri fyzickej aktivite sú totiž spoľahlivo fixované v ušiach a navyše majú odolnosť voči vode i potu podľa normy IPX7.


Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Vyhotovenie
Štuple Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!
Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ slúchadiel

Vyhotovenie
Štuple Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!
Verzia Bluetooth
5.0 Hotovo!
Podporované kodeky
AAC, SBC Hotovo!

Charakteristika slúchadiel

Veľkost meniča
8 mm Hotovo!
Impedancia
16 Ohm Hotovo!

Charakteristika mikrofónu

Konštrukcia mikrofónu
Integrovaný Hotovo!

Batéria

Maximálna výdrž batérie
25 h Hotovo!
Výdrž batérie (slúchadlá)
5 h Hotovo!
Výdrž batérie (puzdro)
20 h Hotovo!
Nabíjanie akumulátora
microUSB, V puzdre Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
52 g Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den. Shanim sluchatka hlavne na prehravani filmu chtela jsem se tedy zeptat zda u techto neni latence?? Dekuji

Dobrý den, sluchátka fungovala bez problému několik měsíců, a na jednou pravé sluchátko hraje o cca 50% tišeji než levé. Jiné BT sluchátka hrají normálně. Udělal jsem hard reset a stejný výsledek.

Dobrý den ,dnes dceři přišly sluchátka a prostě neustále funguje jen levé .Zkoušeli jsme restart atd, ale pravé prostě nehraje. Nějaká rada?

Majú tieto slúchatká reálne tlačítko alebo sú dotykove? Taktiež dá sa nimi ovládať hlasitosť? Ďakujem

sluchátka mám měsíc( protože první dva kusy byli vadné) a mám problém že pravé sluchátko se neustále nabíjí a přitom se nadprůměrně zahřívá a když ho vyndám z pouzdra tak nefunguje. Jen se chci zeptat jestli má někdo stejný problém, popř. jestli jsou lepší volba Earfun Free. Děkuji

Dobrý den, zřejmě mi přestalo dobíjet jedno sluchátko, lze nové dokoupit nebo zase celý pár. A jak je to z kolíbkou, kdyby se např. ztratila, lze také sehnat?

Dobry den, chcel by som nejaku radu, co sa da spravit ked sa mi sluchatka z nicoho nic odpajaju. Nerobi to vzdy ale casto

Dobrý deň, slúchadlá sa nechcú pripojiť na seba navzájom buď mi hrá iba práve alebo iba ľavé. Mám Android bluetooth 5.0 ale robí to problémy. Slúchadlá sa na seba proste nechcú pripojiť

Dobrý den, je možnost zboží vrátit nebo vyměnit za jiné pokud nebude vyhovovat? Nebo to nelze z hygienických důvodů?

Mám s těmito sluchátky problém... jednou jsem s nimi usnul a najednou mi mobil bere jedno sluchátko jako jedno bluetooth zařízení. zkoušel jsem různé veci co se píše na internetu a nic nepomohlo... nevíte co s tím? předem děkuji za odpověď

123
Diskusia a poradňa k Intezze Studio
Príslušenstvo pre Intezze Studio Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Intezze Studio. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Intezze Studio. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Intezze Studio. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Intezze Studio.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií