Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

ION Karaoke Party Pink

Zobraziť katalóg
ION Karaoke Party Pink
Rádio – prehráva CD/CDG, Bluetooth, video/audio výstup, 2× mic.vstup, CD slot, echo efek, LED show, stereo speakery, mikrofón súčasťou balenia
Kód:  ION030a1 Produktové číslo:  812715019679

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ION Karaoke Party Pink

Staňte sa tento večer hviezdou! S prehrávačom Karaoke Party to môžete poriadne roztočiť. Získate s ním totiž všetko, čo na nezabudnuteľnú karaoke párty potrebujete. Spustite prehrávanie CD a ohromte svojich priateľov aj náhodných okoloidúcich pomocou pribaleného mikrofónu. Váš výkon podporia svetelné efekty a kvalitný reproduktor.  

Kľúčové vlastnosti

  • Karaoke prehrávač pre nadšencov spevu
  • Prehráva CD a karaoke CDG disky
  • Zabudované LED svetelné efekty
  • Video výstup pre zobrazenie textu piesne napríklad na TV
  • Kvalitný mikrofón v balení
  • Napájanie 4 batériami typu C (nie sú súčasťou balenia) alebo adaptérom zo siete (súčasťou balenia)
  • Stereo (L/R) audio výstup pre pripojenie externých reproduktorov
  • 2 vstupy na mikrofón pre spev duetov (2. mikrofón je potrebné dokúpiť)

Text piesne priamo pred vami

Zabudovaný CD prehrávač dokáže okrem klasických kompaktných diskov prehrať aj CDG, teda grafické hudobné disky. Pomocou video výstupu si budete môcť napríklad v televízii prehrať aj text. Jedno také grafické CD so 16 hitmi nájdete v balení. 

Ohromte poslucháča skvelými efektmi

Prístroj Karaoke Party ponúka široké možnosti nastavenia zvuku a presne tie efekty, ktoré vám budú vhodné. Pohrajte si napríklad s echo efektom a nadchnite poslucháča. Ak budete vystupovať na väčšom priestore, môžete pripojiť externé reproduktory a roztancovať celé davy.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ION Karaoke Party Pink Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ION Karaoke Party Pink. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ION Karaoke-Party-Rosa. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ION Karaoke-Party-Rosa. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ION Karaoke Party, pink.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií