Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

ION Karaoke Party White

Zobraziť katalóg
ION Karaoke Party White
Rádio – prehráva CD/CDG, Bluetooth, video/audio výstup, 2× vstup mikrofón, CD slot, echo efek, LED show, stereo speakery, mikrofón súčasťou balenia
Kód:  ION030a Produktové číslo:  812715019327

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ION Karaoke Party White

Staňte sa tento večer hviezdou! S prehrávačom Karaoke Party to môžete poriadne rozbehnúť. Získate s ním totiž všetko, čo na nezabudnuteľnú karaoke párty potrebujete. Spustite prehrávanie CD a ohromte svojich priateľov aj náhodných okoloidúcich s pomocou pribaleného mikrofónu. Váš výkon podporia svetelné efekty a kvalitný reproduktor.  

Kľúčové vlastnosti

  • Karaoke prehrávač pre nadšencov do spevu
  • Prehráva CD a karaoke CDG disky
  • Zabudované LED svetelné efekty
  • Video výstup pre zobrazenie textu piesne napríklad na TV
  • Kvalitný mikrofón v balení
  • Napájanie 4 batériami typu C (nie sú súčasťou balenia) alebo adaptérom zo siete (súčasťou balenia)
  • Stereo (L/R) audio výstup pre pripojenie externých reproduktorov
  • 2 vstupy na mikrofón pre spev duetov (2. mikrofón je potrebné dokúpiť)

Text piesne priamo pred vami

Zabudovaný CD prehrávač dokáže okrem klasických kompaktných diskov prehrať aj CDG, teda grafické hudobné disky. Pomocou video výstupu si tak budete napríklad v televízore môcť prehrať aj text. Jedno také grafické CD so 16 hitmi nájdete v balení. 

Ohromte poslucháča skvelými efektmi

Prístroj Karaoke Party ponúka široké možnosti nastavenia zvuku a presne tie efekty, ktoré sa vám budú vhodné. Pohrajte si napríklad s echo efektom a nadchnite poslucháča. Ak budete vystupovať na väčšom priestore, môžete pripojiť externé reproduktory a roztancovať celé davy.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý večer,je možné k tomuto produktu dokoupit druhý mikrofon?děkuji Radka

Dobrý deň, rada by som sa informovalo ohľadom daného produktu ION Karaoke Party White. Pri kúpe mi vypísalo, že daný produkt nie je momentálne dostupný. Vedeli by ste mi zhruba povedať kedy by bol skladom? Ďakujem Katarina

Diskusia a poradňa k ION Karaoke Party White
Príslušenstvo pre ION Karaoke Party White Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ION Karaoke Party White. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ION Karaoke-Party Weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ION Karaoke-Party Weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ION Karaoke Party White.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií