AD homeoffice AP+ plus nový vizuál

Ionizačný kozmetický prístroj s tepelnou terapiou

Zobraziť katalóg
Ionizačný kozmetický prístroj s tepelnou terapiou
Masážny prístroj poskytuje luxusné ošetrenie využívajúce najnovšie vedecké poznatky z oblasti starostlivosti o pleť
Kód:  HRAa5855 Produktové číslo:  8594166100534

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Ionizačný kozmetický prístroj s tepelnou terapiou Predaj skončil

Ionizačný kozmetický prístroj s tepelnou terapiou

Kozmetický ionizačný prístroj BR-1060 ponúka unikátne ošetrenie pleti, pri ktorom sa využíva stimulácia pokožky pomocou striedania tepla a chladu. Poskytuje celkom štyri typy ošetrenia, a to chladenie, ohrev, pozitívne a negatívne ióny. Striedanie tepla a chladu v kombinácii s kladnými alebo zápornými iónmi má úžasné výsledky. Pôsobením chladu dochádza k prirodzenej detoxikácii pleti a k zmenšeniu pórov. Pleť si tak udržuje prirodzenú vlhkosť a pružnosť. Teplo otvára póry a prispieva na dôkladné očistenie pleti. Príjemnou uvoľňujúcou masážou pomocou tepla sa zvyšuje lokálne krvný obeh, čím dochádza k uvoľneniu a stimulácii pleti.

Negatívne ióny mnohonásobne zvyšujú schopnosť absorbovať aktívne látky z krémov, masiek a sér, ktoré sa rýchlejšie a hlbšie do pokožky vstrebávajú. Celkovo sa osviežuje pleť a uvoľňuje sa svalové tkanivo. Dochádza k zlepšeniu unavene vyzerajúcej pleti so známkami stresu. Kladné ióny prispievajú na obnovu kolagénových vlákien a napomáhajú na dôkladné vyčistenie pleti.

Hlavné prednosti

  • luxusná starostlivosť o pleť
  • unikátna tepelná terapia
  • 4 režimy ošetrenia pleti - chladenie, ohrev, pozitívne a negatívne ióny
  • podsvietený LCD displej
  • jednoduchá obsluha
  • šetrné a bezbolestné ošetrenie
  • vhodné pre všetky typy pleti

Jedinečné ošetrenie

Masážny prístroj je vybavený podsvieteným LCD displejom, ľahko sa ovláda pomocou tlačidiel na tele prístroja. Jeho prednosťou je kompaktný tvar, malé rozmery a nízka hmotnosť, vďaka ktorým sa vám bude prístroj pohodlne obsluhovať. Ošetrenie je k pokožke veľmi šetrné, bezbolestné a bezpečné. Je vhodné pre všetky typy pleti aj pre pleť veľmi citlivú. Doprajte svojej pleti dokonalú starostlivosť a kúpte si tento jedinečný ionizačný prístroj pre zdravú a žiarivú pleť.

Parametre a špecifikácia:

Režim chladu:
až 5 °C

Režim tepla:
až 40 °C

Napájanie:
adaptérom zo siete 220 V (súčasťou balenia)

Rozmery:
4 × 7 × 3 cm

Hmotnosť:
230 g

 
 
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Prístroj sa nenabija? Musí byt pri používaní v sieti?

Diskusia a poradňa k Ionizačný kozmetický prístroj s tepelnou terapiou
Príslušenstvo pre Ionizačný kozmetický prístroj s tepelnou terapiou Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beauty Relax Ionizační kosmetický přístroj s tepelnou terapií. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ionisierendes kosmetisches Gerät mit thermischer Therapie. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ionisierendes kosmetisches Gerät mit thermischer Therapie. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Beauty Relax ionizációs kozmetikai készülék hőterápiával.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií