Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

iOttie Easy View 2 Black

Zobraziť katalóg
iOttie Easy View 2 Black
4,6 101 hodnotení
Držiak na mobil na mobilné telefóny, univerzálny, kĺb s rotáciou 360°
Kód:  MD090e1 Produktové číslo:  HLCRIO115 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

iOttie Easy View 2 Black

Držák do auta iOttie Easy View 2
Držák do auta iOttie Easy View 2

Jednoduché prichytenie

Pomocou iOttie Easy View 2 veľmi rýchlo a ľahko prichytíte akýkoľvek smartfón so šírkou 5,18,8 mm na váš kancelársky stôl, sklo či palubnú dosku vášho automobilu. Novinkou pri tomto držiaku je zaisťovací GripFit, ktorý poskytuje lepšie univerzálne prichytenie vášho zariadenia.

Komfortné používanie

Nový vylepšený dizajn disponuje gélovým vankúšikom, ktorý zabezpečuje lepšie priľnutie k podkladu. Vďaka tomu bude držiak iOttie Easy View 2 vždy držať na svojom mieste a vaše zariadenie budete mať v bezpečí a stále pod kontrolou. Vďaka otočnému mechanizmu, ktorý ponúka možnosť 360° otočenia, si vždy nájdete ten správny pozorovací uhol. Easy View 2 je k dispozícii v niekoľkých farebných variantoch.

.

Držák do auta iOttie Easy View 2

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, opravdu to drží v autě na palubní desce ?

Dobry den. Zajimalo by mne zda mate vice barevnych variant. Diky za odpoved.

Dobry den.chci se zeptat na rozměry páček držáku.myslim na výšku.jde mi o to abych mohl upnout telefon mezi tlačítka aby mi popřípadě nemacknal na boku tlačítka.dekuji za odpověď!

Dobrý den, je tento držák vhodný pro Xiaomi Redmi Note 2 ?

Diskusia a poradňa k iOttie Easy View 2 Black
Príslušenstvo pre iOttie Easy View 2 Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si iOttie Easy View 2 Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte iOttie Easy View 2 Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte iOttie Easy View 2 Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: iOttie Easy View 2 Black.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií