iPad Air 64 GB WiFi Strieborný 2019 DEMO

Zobraziť katalóg
iPad Air 64 GB WiFi Strieborný 2019 DEMO
Tablet – Apple A12 Bionic s 64-bitovou architektúrou Neural Engine a pohybovým koprocesorom M12, multidotykový Retina 10.5" IPS LED 2224×1668, interná pamäť 64GB, WiFi 802.11ac, Bluetooth 5.0, 2× webkamera, Touch ID, Lightning konektor, podpora Apple Pencil (1. generácie), iOS12
Kód:  XXNL202s3r2b Produktové číslo:  3F561HC/A Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

iPad Air 64 GB WiFi Strieborný 2019 DEMO Predaj skončil

iPad Air 64 GB WiFi Strieborný 2019 DEMO

Tablet iPad Air prináša najvýkonnejšie technológie v 6,1 mm tenkom tele vážiacom ani nie pol kilogramu. iPad Air má veľký 10,5-palcový Retina displej, pritom je pohodlne prenosný a teda úplne ideálny na prácu kdekoľvek. Batéria vydrží až 10 hodín používania, takže s iPadom Air môžete pracovať celý deň na jediné nabitie.

Kľúčové vlastnosti tabletu iPad Air

  • Najvýkonnejšie technológie v tenkom a ľahkom tablete iPad Air
  • Nová úroveň výkonu a inteligencie procesora A12 Bionic s Neural Enginom
  • Úžasný True Tone obraz na 10,5-palcovom Retina displeji
  • Jedinečný mobilný operačný systém iOS 12
  • Podpora AR rozšírenej reality na dvoch fotoaparátoch
  • Všestranné pero Apple Pencil
  • Klávesnica Smart Keyboard poslúži zároveň ako kryt
  • Zabezpečenie snímačom Touch ID

Dostatok výkonu tabletu iPad Air a rýchla komunikácia

Applom navrhnutý procesor A12 Bionic s Neural Enginom predstavuje úplne nový stupeň výkonu a inteligencie. Strojovým učením v reálnom čase posúva fotenie, hranie, rozšírenú realitu a ďalšie odbory na novú úroveň. A12 Bionic poskytuje tabletu iPad Air veľa výkonu na strih videa, prípravu prezentácií, navrhovanie 3D modelov a streamovanie. A všetky úlohy môže vykonávať súčasne bez obmedzenia. Cez WiFi s rýchlosťou až 866 Mb/s sa tablet iPad Air pripojí rýchlo a bez oneskorenia.

Bleskurýchla grafika na veľkom displeji iPadu Air

Štvorjadrové GPU čipu A12 Bionic podáva ohromný výkon pre neuveriteľné zážitky v rozšírenej realite, fotorealistické efekty v 3D hrách a fantastickú grafiku v aplikáciách. Na ohromnom 10,5-palcovom Retina displeji tabletu iPad Air so širokým farebným rozsahom vás fotky, videá a hry pohltia živými, realistickými detailmi. True Tone zobrazenie dynamicky upravuje rovnováhu bielej podľa svetelných podmienok v okolitom prostredí. Vďaka vysokému jasu a antireflexnej povrchovej úprave vyzerá obraz na tabletu iPad Air prirodzene a je príjemný na oči.

Mobilný operačný systém iOS v tablete iPad Air

V iOS 12 je práca s iPadom Air ešte rýchlejšia, pohotovejšia a príjemnejšia. iOS 12 je vyspelý mobilný operačný systém, v ktorom sa všetkého dosiahne klopaním a gestami na obrazovke. Na veľkom displeji sú všetky funkcie tabletu iPad Air dokonale prístupné. iOs je pripravený pre súčasnú prácu s niekoľkými programami naraz. V aplikácii Súbory sa dostanete ku všetkému, čo je na iPadu Air, iCloud Drive i iných cloudových službách vrátane Boxu alebo Dropboxu. Všetko je tak pohromade a ľahko dostupné.

Fotenie a nahrávanie v rozšírenej realite s iPadom Air

Predný a zadný fotoaparát tabletu iPad Air zachytí krásne fotky a 1 080p HD videá. Rozšírená realita (AR – augmented reality) spája digitálne objekty a informácie so skutočnosťou a vytvára úplne nové zážitky pri prelínaní virtuálneho sveta s reálnym. Na iPadu Air s kvalitnou kamerou vpredu aj vzadu, čipom A12 Bionic s Neural Enginom, ohromným displejom a pohybovými senzormi je AR dokonale pôsobivá.

Podpora pre písanie, kreslenie, skicovanie s Apple Pencil

Pero Apple Pencil iPadu Air (nie je súčasťou balenia) je presné a má prirodzenú odozvu ako tradičné písacie nástroje, ale je pritom ďaleko všestrannejšie. S Apple Pencil si z iPadu Air urobíte poznámkový blok, kresliace plátno alebo čokoľvek iné. Poznámky zachytíte rovnako prirodzene ako na papieri. Zápisky sa dajú prehľadávať a prevádzať na text. S Apple Pencil môžete na tablete iPad Air anotovať dokumenty, vkladať kresby do poznámok alebo zaznamenávať svoje postrehy do snímok obrazovky.

Smart Keyboard – klávesnica aj kryt iPadu Air

Klávenica Smart Keyboard sa pripojí bez akéhokoľvek párovania alebo nabíjania, takže je vždy pripravená na použitie. Smart Connector medzi iPadom Air a klávesnicou prenáša bez batérií dáta aj napájanie. A Smart Keyboard zároveň poslúži ako odolný, ľahký kryt, ktorý chráni iPad Air spredu i zozadu.

Bezpečnosť tabletu iPad Air s Touch ID

Tablet iPad Air rovnako ako všetky produkty Apple počíta s ochranou súkromia a zabezpečením. Touch ID umožňuje iPad Air ľahko a bezpečne odomykať. A pomocou Apple Pay pohodlne a bez rizika zaplatíte nákupy. Stačí priložiť prst na snímač Touch ID.

Parametre a špecifikácia

Rozlíšenie
QHD 2224 × 1668 Hotovo!
Technológia displeja
Retina Hotovo!
Kapacita úložiska
64 GB Hotovo!

Displej

Rozlíšenie
QHD 2224 × 1668 Hotovo!
Technológia displeja
Retina Hotovo!

Úložisko

Kapacita úložiska
64 GB Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného (zadného) fotoaparátu
8 Mpx Hotovo!

Výdrž a výkon

Počet jadier procesora
8 × Hotovo!
Model procesora
Apple A8x Hotovo!

Softvér

Operačný systém
iPadOS Hotovo!
Verzia operačného systému
iOS 12 Hotovo!

Konštrukcia a farba

Výška
250 mm (25 cm) Hotovo!
Šírka
174 mm (17,4 cm) Hotovo!
Hĺbka
6,1 mm (0,61 cm) Hotovo!
Hmotnosť
456 g (0,46 kg) Hotovo!
Farba
Strieborná Hotovo!

Rad

Rad tabletu
Apple iPad Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky herné tablety

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre iPad Air 64 GB WiFi Strieborný 2019 DEMO Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si iPad Air 64GB WiFi Stříbrný 2019 DEMO. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte iPad Air 64GB WiFi Silver 2019 DEMO. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte iPad Air 64GB WiFi Silver 2019 DEMO. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: iPad Air 64GB WiFi 2019 DEMO, ezüst.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií