iPad mini 64 GB WiFi Zlatý 2019 DEMO

Zobraziť katalóg
iPad mini 64 GB WiFi Zlatý 2019 DEMO
Tablet – Apple A12 Bionic s 64-bitovou architektúrou Neural Engine a pohybovým koprocesorom M12, multidotykový Retina 7.9" IPS LED 2048×1536, interná pamäť 64GB, WiFi 802.11ac, Bluetooth 5.0, 2× webkamera, Touch ID, Lightning konektor, podpora Apple Pencil (1. generácie), iOS12
Kód:  XXNL201o4c Produktové číslo:  3F559HC/A Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

iPad mini 64 GB WiFi Zlatý 2019 DEMO Predaj skončil

iPad mini 64 GB WiFi Zlatý 2019 DEMO

Tablet iPad mini je malý a šikovný a k tomu navyše obsahuje najvýkonnejšie technológie v podobe procesora A12 Bionic s Neural Enginom a 7,9-palcovým Retina displejom s True Tone zobrazením. iPad mini váži len 300 gramov a je 6,1 mm tenký, takže sa dá ľahko nosiť v jednej ruke a je dokonalým spoločníkom na cesty. Batéria až na 10 hodín znamená, že s tabletom iPad mini môžete celý deň pracovať na jediné nabitie.

Kľúčové vlastnosti tabletu iPad mini

  • Najvýkonnejšie technológie v tenkom a ľahkom tablete iPad mini
  • Nová úroveň výkonu a inteligencie procesora A12 Bionic s Neural Enginom
  • Úžasný True Tone obraz na 7,9-palcovom Retina displeji
  • Jedinečný mobilný operačný systém iOS 12
  • Podpora AR rozšírenej reality na dvoch fotoaparátoch
  • Podpora pre všestranné pero Apple Pencil
  • Zabezpečenie snímačom Touch ID

Dostatok výkonu tabletu iPad mini

Applom navrhnutý procesor A12 Bionic s Neural Enginom predstavuje úplne nový stupeň výkonu a inteligencie. Strojovým učením v reálnom čase posúva fotenie, hranie, rozšírenú realitu a ďalšie odbory na novú úroveň. A12 Bionic poskytuje tabletu iPad mini veľa výkonu aj pre náročné aplikácie ako napríklad Adobe Photoshop.

Rýchla realistická grafika iPadu mini

7,9-palcový displej iPadu mini má cez 3 milióny pixelov. Vysoký jas, široký farebný rozsah a antireflexná povrchová úprava zaručí realistické detaily a dokonale ostrý text. True Tone dynamicky upravuje rovnováhu bielej, aby obraz tabletu iPad mini vyzeral prirodzene za akýchkoľvek svetelných podmienok.

Mobilný operačný systém iOS 12 v tablete iPad mini

iOS 12 je vyspelý mobilný operačný systém, s ktorým je práca s tabletom iPad mini rýchlejšia, pohotovejšia a príjemnejšia. iOS 12 poskytne plnohodnotný zážitok z práce na iPadu mini v tej najkompaktnejšej forme. Môžete pracovať s niekoľkými aplikáciami naraz a preťahovať medzi nimi súbory jednoduchými multidotykovými gestami. A všetky svoje veci máte pohromade v aplikácii Súbory.

Dva fotoaparáty iPadu mini a podpora Apple Pencil

Predným a zadným fotoaparátom tabletu iPadu mini zaobstaráte krásne fotky a kinematografické videá. Volajte cez FaceTime kamarátom alebo spájajte digitálne objekty a informácie so skutočnosťou v AR rozšírenej realite. S perom Apple Pencil (nie je súčasťou balenia) si z iPadu mini urobíte poznámkový blok, kresliace plátno alebo čokoľvek iné. Poznámky zachytíte rovnako prirodzene ako na papieri. S Apple Pencil môžete na tablete iPade mini anotovať dokumenty, vkladať kresby do poznámok alebo zaznamenávať svoje postrehy do snímok obrazovky.

Výkonné aplikácie vo výbave tabletu iPad mini

Tablet iPad mini má vo výbave výkonné aplikácie Apple vrátane Fotiek, Map, Správ, Mailu a Safari. A medzi viac než miliónom aplikácií pre iPad v App Store si určite nájdete presne tú, ktorú potrebujete. Na iCloudu sú fotky, súbory aj poznámky zabezpečené, aktuálne a pohodlne prístupné. A v aplikácii Súbory sú všetky veci uložené pohromade na iCloud drive aj na iPade mini.

Bezpečnosť tabletu iPad mini s Touch ID

Tablet iPad mini rovnako ako všetky produkty Apple počíta s ochranou súkromia a zabezpečením. Touch ID umožňuje iPad mini ľahko a bezpečne odomykať. A pomocou Apple Pay pohodlne a bez rizika zaplatíte nákupy. Stačí priložiť prst na snímač Touch ID.


Parametre a špecifikácia

Rozlíšenie
QHD 2048 × 1536 Hotovo!
Technológia displeja
Retina Hotovo!
Kapacita úložiska
64 GB Hotovo!

Displej

Rozlíšenie
QHD 2048 × 1536 Hotovo!
Technológia displeja
Retina Hotovo!

Úložisko

Kapacita úložiska
64 GB Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného (zadného) fotoaparátu
8 Mpx Hotovo!

Výdrž a výkon

Počet jadier procesora
8 × Hotovo!
Model procesora
Apple A8x Hotovo!

Softvér

Operačný systém
iPadOS Hotovo!
Verzia operačného systému
iOS 12 Hotovo!

Konštrukcia a farba

Výška
203 mm (20,3 cm) Hotovo!
Šírka
135 mm (13,5 cm) Hotovo!
Hĺbka
6,1 mm (0,61 cm) Hotovo!
Hmotnosť
300 g (0,3 kg) Hotovo!

Rad

Rad tabletu
Apple iPad Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky iPady mini 5
» Všetky tablety do 500 eur
» Všetky herné tablety

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre iPad mini 64 GB WiFi Zlatý 2019 DEMO Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si iPad mini 64GB WiFi Zlatý 2019 DEMO. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte iPad mini 64GB WiFi Gold 2019 DEMO. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte iPad mini 64GB WiFi Gold 2019 DEMO. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: iPad mini 64GB WiFi 2019 DEMO, arany.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií