Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

IPEVO VZ-X

Zobraziť katalóg
IPEVO VZ-X
Vizualizér - otočná hlava, flexibilne nastaviteľný viackĺbový stojan, objektív 8MPx, rozlíšenie až 3264 × 2448, 30 snímok za sekundu vo Full HD, Wi-Fi, HDMI, USB, LED svetlo, mikrofón, výdrž batérie 9-12 hodín, je možné využiť ako zdroj videá (IPEVO Visualizer, Zoom, Skype, Hangouts), hmotnosť: 1.17 kg
Kód:  WZ129d Produktové číslo:  5-902-4-01-00

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

IPEVO VZ-X

Usporiadajte živé prezentácie, skenujte knihy, dokumenty, QR kódy, alebo archivujte fotografie s bezdrôtovou dokumentačnou kamerou IPEVO VZ-X. Ponúka pripojenie k počítaču, televízoru, projektoru alebo monitoru prostredníctvom WiFi, HDMI, alebo USB. Kamera IPEVO VZ-X je vybavená 8 Mpx senzorom od Sony s Ambarella a poskytuje skvelé detaily a vysokú kvalitu obrazu. Vysoká rýchlosť zaostrenia minimalizuje prerušenia pri prepínaní medzi rôznymi snímanými materiálmi.

Kľúčové vlastnosti kamery IPEVO VZ-X so stojanom

  • Bezdrôtová dokumentačné kamera IPEVO VZ-X so stojanom
  • Pripojenie prostredníctvom WiFi, HDMI, alebo USB
  • Ostré detaily snímaných materiálov
  • Vysoká rýchlosť zaostrenia
  • Objektív 8 Mpx s rýchlym zaostrovaním
  • Vysoké rozlíšenie až 3 264 × 2 448 v režime USB
  • Živé nahrávanie videa až 30 fps vo Full HD
  • LED svetlo a mikrofón fungujúce v režime USB
  • Batéria vydrží 9 – 12 hodín
  • Hmotnosť 1,17 kg

Výbava kamery IPEVO VZ-X

Telo kamery IPEVO VZ-X je vyrobené z termoplastu vystuženého sklenými vláknami, ktoré spevňujú rameno pri celkovej nízkej hmotnosti. Vďaka otočnej hlave a zosilnenému viackĺbovému stojanu môžete VZ-R ľubovoľne polohovať v rôznych výškach, uhloch a orientáciách. Kamera je vybavená vstavaným LED svetlom a mikrofónom fungujúcim v USB režime. Tlačidlo umiestnené na základni kamery IPEVO VZ-X umožňuje rýchly prístup k funkciám softvéru Visualizer ako je snímka, nahrávanie videa, skenovania dokumentu a ďalšie. Vaše prezentácie môžu vyplniť celý vyučovací deň vďaka 9 – 12 hodinovej kapacite batérie.

Softvérová kompatibilita kamery IPEVO VZ-X

IPEVO VZ-X kameru je možné v režime USB použiť ako zdroj videa v rade aplikácií. Ponúka sa napríklad novo vyvinutý softvér IPEVO Visualizer s intuitívnym používateľským rozhraním a bezokrajovým zobrazením okien. Využite IPEVO VZ-X aj ako webovú kameru na online schôdzky, videokonferencie, alebo vzdialenú výučbu so softvérmi Zoom GoToMeeting, Skype, alebo Google Hangouts.

Poznámka:
» Všetky vizualizéry

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre IPEVO VZ-X Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si IPEVO VZ-X. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte IPEVO VZ-X. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte IPEVO VZ-X. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: IPEVO VZ-X.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií