iPod Nano 16GB Silver 7th gén

Zobraziť katalóg
iPod Nano 16GB Silver 7th gén
4,7 21 hodnotení
MP3 prehrávač - Dotykový 2.5 "LCD 240x432px, FM tuner, plánovač, hry, VoiceOver, Lightning konektor, slúchadlá EarPods
Kód:  JA033gs Produktové číslo:  MD480HC/A Stránky výrobcu
iPod Nano 16GB Silver 7th gén Predaj skončil

iPod Nano 16GB Silver 7th gén

Multimediálny prehrávač iPod nano 7. generácie prináša skvelých 16 GB pamäte v neskutočne kompaktnom hliníkovom balení. Je dosť malý a ľahký, aby ste si ho mohli vždy brať so sebou, zároveň však aj dosť veľký na to, aby ste ho mohli pohodlne ovládať. Urobte si z neho malé prenosné fotoalbum, stimulátor na behanie, spoločníka na cesty, alebo pokojne všetko naraz. Je len na vás, ako najkompaktnejšie prehrávač od firmy Apple s displejom využijete.

Nový dizajn - ľahký, ale odolný
7. generácia iPodu nano dostala zbrusu nový dizajn, takže sa teraz môže pochváliť takmer 2x väčším displejom, ako pri predchádzajúcej generácii. Jednoduché ovládanie vám umožní 2,5" veľká obrazovka s multidotykovým displejom. IPod nano je iba 5,4 mm tenký a vďaka kovovému puzdru z hliníka váži len 31 gramov.

Hudba, ako si ju predstavujú v Apple
Prehrávače iPod boli vždy predovšetkým o hudbe, a preto aj v iPode nano nájdete praktické a zábavné funkcie. Keď nemáte chuť na pesničku, ktorá práve hrá, stačí zatrepať prehrávačom a hneď sa vám spustí iná, náhodne vybraná skladba. S funkciou Genius máte jednoduché vytváranie zoznamov hudby na dosah. Jedným stlačením vytvoríte zoznam skladieb v podobnej nálade, ako má pieseň, ktorú práve počúvate.

Malý displej, ktorý vie aj veľkofilmy
Užite si svoje obľúbené filmy a seriály na kvalitnom displeji. iPod nano má rozlíšenie 240 X 432 pixelov a hustotu 202 pixelov na palec, takže obraz je naozaj ostrý. Nájdete na ňom úplne rovnaké ovládacie prvky, ako má prehrávač u vás doma, takže kamarátom môžete ukázať napríklad len dôležité scény vo vašom obľúbenom filme.


Bluetooth, svet bez drôtu
S technológiou Bluetooth, zabudovanou priamo v prehrávači, si môžete užiť pohodlie bezdrôtových slúchadiel pri behaní, alebo streamovať hudbu z prehrávača do podporovaného autorádia. Neobmedzujte sa šnúrami a káblami.

Revolučné slúchadlá Apple EarPods
Nové slúchadlá Apple EarPods, to je kus technológie, vďaka ktorému znovu objavíte svoju obľúbenú hudbu. Zvuk, ktorý inak ponúknu len drahé high-end slúchadlá, dizajn presne zodpovedajúci anatómii ucha, pohodlné ovládanie priamo na kábli, celá trojica zabudovaných mikrofónov a ešte odolnejšia konštrukcia - to je len niekoľko dôvodov, prečo sú tieto slúchadlá presne to, čo potrebujete.

Konektor Lightning - kompaktný a ešte pevnejší 
Aby mohol byť iPod nano tenší, vymysleli technici Apple zbrusu nový konektor. Nové rozhranie Lightning je menšie, takže zaberá menej miesta, keď ho potrebujete mať so sebou, zároveň toho však oveľa viac vydrží. Nemusíte sa však báť, že nevyužijete svoje ostatné zariadenia Apple, kábel Lightning pri použití adaptéra funguje aj pre nich.


Rádio - čerstvé informácie na dosah
Zaujímajú vás novinky, potrebujete zistiť dopravnú situáciu, alebo chcete objaviť niečo nové? Nalaďte si v iPode nano FM rádio. S praktickou funkciou pauzy rádia si môžete stanicu na okamih zastaviť a venovať sa tomu, čomu práve potrebujete. Keď sa vrátite, pokračujete presne tam, kde ste skončili. Môžete sa tiež vrátiť až o 15 minút späť a znovu si vypočuť informáciu, ktorej ste nerozumeli.

Nike +, behanie nebolo nikdy zábavnejšie 

V spolupráci s firmou Nike prináša Apple iPod nano skvelú motiváciu pre vaše cvičenie. Pustite si zoznam skladieb, ktoré vás nabijú energiou. Vďaka zabudovanému pedometru budete hneď po behu vedieť veľa praktických informácií, ako je presná dĺžka trasy, alebo počet spálených kalórií. Synchronizujte váš iPod s nikeplus.com a budete mať hneď prehľad o tom, koľko ste nabehali za celý týždeň.


Parametre a špecifikácie:

Kapacita disku:
16 GB

Displej:
2,5" širokouhlý displej
Typ: dotykový multi-touch
Rozlíšenie: 240 x 432 bodov
Hustota pixelov: 202 PPI

Audio a video:
Frekvenčný rozsah: 20 Hz - 20,000 Hz
Podporované formáty zvuku: AAC, chránené AAC, HE-AAC, MP3, MP3 VBR, Audible, Apple Lossless, AIFF, WAV
Podporované kodeky videa: H.264 (720x576, 30fps), MPEG-4 (720x576, 30fps)

Rozhranie:
Konektor Lightning
Slúchadlový 3,5 mm výstup

Bezdrôtové pripojenie:
Bluetooth 4.0
Podpora Nike +

Batérie:
Li-Ion
Rýchle nabitie za 1,5 hodiny (80 % kapacity)
Plné nabitie za 3 hodiny

Senzory:
Akcelerometer

Farba:
Strieborná

Rozmery (V x Š x H):
76,5 x 39,6 x 5,4 mm

Hmotnosť:
31 gramov

Obsah balenia:
iPod nano
Slúchadlá Apple EarPods
USB kábel Lightning
Sprievodca rýchlym štartom

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si iPod Nano 16GB Silver 7th gen. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte iPod Nano Silber 16 GB 7. Generation. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte iPod Nano Silber 16 GB 7. Generation. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: iPod Nano 16GB Silver 7th gen.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií