iPod Touch 32 GB Space Gray 2015

Zobraziť katalóg
iPod Touch 32 GB Space Gray 2015
4,0 1 hodnotení
MP3 prehrávač - procesor Apple A8 so 64-bitovou architektúrou a pohybovým koprocesorom M8, dotykový 4" LCD Retina 1 136 x 640 px, WiFi 802.11ac, bluetooth 4.1, 8 Mpx iSight fotoaparát, 1,2 Mpx kamera, plánovač, hry, Lightning konektor, slúchadlá EarPods, iOS 8
Kód:  JA038g2e Produktové číslo:  MKJ02HC/A Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

iPod Touch 32 GB Space Gray 2015 Predaj skončil

iPod Touch 32 GB Space Gray 2015

Multimediálny vševed

Neuveriteľné sa stalo skutočnosťou a v spoločnosti Apple sa rozhodli po troch rokoch vypustiť úplne novú verziu prehrávača iPod Touch. Ide v podstate o mierne zmenšený iPhone 6, ktorý však nemá slot na SIM kartu. To ale neznamená, že sa nemôžete pustiť do komunikácie s priateľmi pomocou moderných aplikácií. Áno, celkom samozrejme máte k dispozícii aplikáciu Správy aj FaceTime, ktoré sú neoddeliteľnou súčasťou platformy iOS.


S tonou aplikácií z AppStore

Už v základe nájdete v zariadení mnoho zaujímavých aplikácií, z ktorých jednoznačne vyčnieva Apple Music s predplatným na neobmedzené počúvanie hudby. Tú si skvele užijete aj pomocou priložených kvalitných slúchadiel Apple EarPods.

Skvelý výkon aj na hranie

iPod Touch je okorenený výkonným čipom A8, ktorý na strhujúcom Retina displeji rozbehne veľké predstavenie. Či už vás bavia akčné hry v rýchlom tempe, neskutočne detailné stratégie, alebo nádherne rafinované hlavolamy, iPod touch ponúka skutočne vrcholné zážitky s mobilnými hrami.

vypnuté
Mobilní hry
vypnuté
Mobilní hry

Prečo sa zariadeniam Apple nič nevyrovná?

Je to veľa detailov. Napríklad to, ako iPod Touch a iOS dokonale spolupracujú. Vzájomne sa dopĺňajú, a tak obohacujú vašu skúsenosť. Fantastické fotky a videá vyhotovíte fotoaparátom iPodu Touch neuveriteľne ľahko. Tak ľahko, že je to teraz najobľúbenejší fotoaparát na svete. iPhone má App Store, iCloud a FaceTime. Fungujú tak spoľahlivo, že sú to viac než funkcie. Sú to neodmysliteľné samozrejmosti.

Parametre a špecifikácia

Veľkosť úložiska
32 GB Hotovo!
Pripojenie
Jack (3,5mm), Lightning Hotovo!
Podporované audio formáty
MP3 Hotovo!
Typ displeja
IPS Hotovo!
Rozlíšenie v pixeloch
1136 × 640 Hotovo!

Pamäť

Veľkosť úložiska
32 GB Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
Jack (3,5mm), Lightning Hotovo!

Podporované formáty

Podporované audio formáty
MP3 Hotovo!

Displej

Typ displeja
IPS Hotovo!
Rozlíšenie v pixeloch
1136 × 640 Hotovo!

Batéria

Doba hrania – hudba
39,22 h Hotovo!
Doba hrania - video
7,84 h Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
58,6 mm Hotovo!
Výška
123,4 mm Hotovo!
Hĺbka
6,1 mm Hotovo!
Hmotnosť
88 g Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Slúchadlá, USB/Lightning kábel Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den,chci se zeptat zda ze zařízení jde posílat normální zprávy nebo musím mít jakousi aplikaci jakou je např.viber. Děkuju

Diskusia a poradňa k iPod Touch 32 GB Space Gray 2015
Príslušenstvo pre iPod Touch 32 GB Space Gray 2015 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si iPod Touch 32GB Space Gray 2015. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte iPod Touch 32GB - Space Grau 2015. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte iPod Touch 32GB - Space Grau 2015.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií