Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Alza dny mini Velikonoce

iRobot Roomba 966

Zobraziť katalóg
iRobot Roomba 966
5 11 hodnotení
Robotický vysávač na zbieranie nečistôt, automatické dobíjanie, funkcia proti zamotaniu káblov, senzor proti pádu zo schodov a senzor proti nárazu, počet bočných štetcov 1, prekoná prekážku do 2 cm, čas nabíjania 3 h, typ batérie Li-Ion, dĺžka prevádzky 75 min, AeroForce filter, mobilná aplikácia, bočná kefa, časový rozvrh upratovania, indikátor plného koša, nárazník so spomaleným dotykom, ovládanie smartfónom, ovládanie robota cez wifi a trojstupňový čistiaci systém, farba hnedá – navigácia iAdapt 2.0 s vizuálnou lokalizáciou, kefový systém AeroForce, aplikácia iRobot HOME, akustická a optická detekcia nečistôt, systém ANTITANGLE, batéria Li-Ion, funkcia odloženého upratovania, filtrácia AeroForce filter, indikátor plného koša, profilovaný pogumovaný nárazník, v balení 1× virtuálna stena Dual Mode
Kód:  IROVRSK26 Produktové číslo:  Roomba 966 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

iRobot Roomba 966

Špičkovo vybavený model od spoločnosti iRobot, nesúci označenie Roomba 966, vám pomôže udržať náskok pred každodennou inváziou prachu a nečistôt. Presná navigácia iAdapt 2.0 s vizuálnou lokalizáciou a trojstupňový čistiaci systém AeroForce zaistí perfektné upratovanie na ploche až 185 m2. S mobilnou aplikáciou iRobot HOME v českom jazyku navyše Roombu 966 ovládate kedykoľvek a kdekoľvek diaľkovo.


Kľúčové benefity vysávača iRobot Roomba 966

  • Navigácia iAdapt 2.0 s vizuálnou lokalizáciou
  • Ovládanie cez mobilnú aplikáciu iRobot Home (zadarmo na stiahnutie cez Google Play alebo iTunes)
  • Upratovanie na ploche až 185 m2
  • Trojstupňový čistiaci systém AeroForce
  • Bezúdržbové kefy, na ktoré sa nenamotávajú chuchvalce vlasov a chlpov
  • Aktívne vyhľadávanie znečistených miest
  • Funkcia na plánovanie upratovania
  • Indikácia plného zásobníka na prach a nečistoty
  • Ovládanie v češtine

Obsah balenia: iRobot Roomba 966, nabíjacia stanica Home Base, sieťový kábel, virtuálna stena Dual Mode Virtual Wall, dve batérie AA, jeden extra filter & bočná kefa


Navigácia iAdapt 2.0 s vizuálnou lokalizáciou

V domácnosti povysávať všade

Navigačný systém iAdapt 2.0 a vstavaná kamera pomáhajú vysávaču iRobot Roomba 966 s orientáciou a pohybom po domácnosti tak, že povysáva vo všetkých miestnostiach. Zároveň si pamätá trasu upratovania a vie, kde už bol, a kde je upratovanie ešte potrebné.


Roomba 966 sama vie, kedy je nutné pripojenie k nabíjačke

Plne nabitý vysávač ustojí až 75 minút prevádzky. Akonáhle sa batéria vybije, Roomba 966 sa sama presunie k nabíjačke, kde doplní kapacitu a pokračuje v upratovaní, kým nie je všetko hotové.

Funkcia nabíjania počas upratovania

Trojstupňový čistiaci systém AeroForce

Až päťkrát výkonnejší než iné inteligentné vysávače

Trojstupňový systém čistenia AeroForce je v porovnaní so systémom AeroVac až päťkrát výkonnejší. iRobot Roomba 966 vďaka nemu navyše skoro nemusíte čistiť a dobre si poradí nielen na tvrdých podlahách, ale aj na kobercoch.


Vhodný na akýkoľvek povrch

Roomba 966 pri upratovaní podláh aj kobercov pracuje s rôznym výškovým nastavením čistiacej hlavy. Vysávač vďaka tomu upratuje lepšie prakticky nehrozí, že by vynechal akúkoľvek nečistotu.

iRobot Roomba 966

iRobot Roomba 966

Roomba 966 hľadá nečistoty za vás

Senzory Dirt Detect vedia vysávač upozorniť na zvýšený výskyt nečistôt. Vysávač vďaka tomu vie, že má v danej oblasti spomaliť a zamerať sa na dôkladnejšie upratovanie.


Rozšírené možnosti mobilnej aplikácie iRobot Home

S funkciou Clean Map môžete cez mobilnú aplikáciu kontrolovať, kde všade vysávač upratoval. Parametre je možné ľubovoľne prestavovať, zobraziť si históriu upratovania a Rombu 966 tiež núdzovo vypnúť.

iRobot Roomba 966

iRobot Roomba 966

Ideálny model na vysávanie zvieracích chlpov

Vysávač má vo výbave kefy, ktoré vzájomne rotujú v protismere. Tým sa bráni namotávaniu vlasov alebo zvieracích chlpov a vy máte menej starostí s jeho údržbou.


Vyčlenenie vysávacieho priestoru

Cez funkciu virtuálnej steny Dual Mode ľahko pre vysávač vyčleníte priestor, ktorý treba upratať. Alebo naopak, vytvoríte zónu, mimo ktorú sa nesmie pohybovať. To je ideálne hlavne na miestach, kde je výškové prevýšenie, napr. na schodoch.

iRobot Roomba 966

Parametre a špecifikácia

Počet bočných kief
1 Hotovo!
Prekonanie prekážky do výšky
2 cm Hotovo!
Funkcie
Automatické dobíjanie, Senzor proti nárazu, Senzor proti pádu zo schodov, Funkcia proti zamotaniu káblov, Časový rozvrh upratovania Hotovo!
Typ ovládania
Mobilná aplikácia Hotovo!

Špecifické vlastnosti

Počet bočných kief
1 Hotovo!
Prekonanie prekážky do výšky
2 cm Hotovo!
Funkcie
Automatické dobíjanie, Senzor proti nárazu, Senzor proti pádu zo schodov, Funkcia proti zamotaniu káblov, Časový rozvrh upratovania Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Kefy
Bočná Hotovo!

Filtre

Typ filtra
AeroForce filter Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
35,1 cm Hotovo!
Výška
9,2 cm Hotovo!
Hĺbka
35,1 cm Hotovo!
Hmotnosť
4 kg Hotovo!

Farba

Farba
Hnedá Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, vysáva tento model aj koberce? Ďakujem.

Dobry den, aky je rozdiel medzi iRobot Roomba 966 a iRobot Roomba 976 ?

Dobry den, dokaze prejst cez prahy ?

Dobrý deň, chcem sa opýtať akú má hlučnosť, koľko dB?

Dobrý deň, Chcem sa spýtať ohľadne týchto produktov, iRobot Roomba 966 iRobot Roomba e5158 iRobot Roomba e5152 pri iRobot Roomba 966 je uvedené príslušenstvo: Časový rozvrh upratovania, Bočná kefa, Indikátor plného koša, Detekcia nečistôt, Veľkokapacitný zberný kôš, Nárazník so spomaleným dotykom, Trojstupňový čistiaci systém, Ovládanie robota cez WiFi preto mám otázku a nemáte tam ani nič uvedené, pri tých druhých dvoch iRobot Roomba e5158 a e5152 nie je možné nadstavit časový rozvrh upratovania, nemá indikátor plného koša, bočnú kefu ? A ešte by som sa chcel opýtať všetky tri modely majú dobýjaciu stanicu v balení ?

da sa sparovat s asistentom google home?

Diskusia a poradňa k iRobot Roomba 966
Príslušenstvo pre iRobot Roomba 966
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií