Dvojročná záruka teraz aj pre firmy PET

iSi Fľaša na šľahačku Thermo Whip Plus 0,5 l

Zobraziť katalóg
iSi Fľaša na šľahačku Thermo Whip Plus 0,5 l
Fľaša na šľahačku – objem 0.5l, dvojplášťová tepelne izolovaná fľaša z nehrdzavejúcej ocele s leštenou povrchovou úpravou, hlava z nehrdzavejúcej ocele s páčkou na presné dávkovanie, silikónové tesnenie, protišmykový silikónový lem hlavy, ergonomický držiak bombičky s protišmykovou silikónovou úpravou, na našľahanie obsahu 0.5l je potrebný 1ks bombičky N2O, vhodná na studenú aj teplú kuchyňu, všetky časti je možné umyť v umývačke riadu (okrem držiaku bombičky)
Kód:  SPTsc2017 Produktové číslo:  9002377018016 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

iSi Fľaša na šľahačku Thermo Whip Plus 0,5 l Predaj skončil

iSi Fľaša na šľahačku Thermo Whip Plus 0,5 l

Domáca šľahačka je to najlepšie, čo svojim chuťovým pohárikom môžete dopriať. Preto neváhajte a kúpte si dokonalého pomocníka na jej výrobu. Buďte profesionálom vo svojej kuchyni. Fľaša na šľahačku Thermo Whip Plus značky iSi je dvojplášťová, teda tepelne izolovaná fľaša z nehrdzavejúcej ocele, ktorá je vhodná na teplú a studenú kuchyňu. Elegancia jej povrchu je podčiarknutá leštenou povrchovou úpravou. Pre presné dávkovanie má táto fľaša hlavu z nehrdzavejúcej ocele s páčkou, silikónové tesnenie a protišmykový silikónový lem hlavy. Pretože je fľaša vyrobená ergonomicky a má protišmykovú silikónovou úpravu nebude sa vám kĺzať z ruky. Aby ste si mohli užiť až 0,5 litra domácej šľahačky, potrebujete 1 kus iSi bombičky N20. Vďaka využitému materiálu je možné umývať všetky časti v umývačke, vyberiete len držiak na bombičky.

Fľaša na šľahačku Thermo Whip plus značky iSi a jej kľúčové vlastnosti

  • Dvojplášťová fľaša
  • Tepelne izolovaná fľaša z nehrdzavejúcej ocele
  • Leštená povrchová úprava
  • Hlava z nehrdzavejúcej ocele s páčkou pre presné dávkovanie
  • Silikónové tesnenie a protišmykový silikónový lem hlavy
  • Ergonomicky vyrobená fľaša
  • 1 kus iSi bombičky N20 na výrobu až 0,5 litra šľahačky

Objem:
0,5 l

 
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre iSi Fľaša na šľahačku Thermo Whip Plus 0,5 l Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si iSi Láhev na šlehačku Thermo Whip Plus 0.5l. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ISi-Cremeflasche Creme Flasche Thermo Whip Plus 0.5 l. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ISi-Cremeflasche Creme Flasche Thermo Whip Plus 0.5 l. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: iSi Thermo Whip Plus - 0.5 l.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií