Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice AD homeoffice

iSmartAlarm SPOT + kamera

Zobraziť katalóg
iSmartAlarm SPOT + kamera
4,5 14 hodnotení
IP kamera vnútorná, digitálny zoom, detekcia pohybu, detekcia zvuku, PIR senzor, vstavaný mikrofón, vstavaný reproduktor a cloud platforma, s rozlíšením 1920 × 1080 px, zorný uhol 130°, pripojenie cez WiFi, nočné videnie s max. dosvitom 9 m, slot na MicroSD kartu max. 64 GB, kompatibilná s Google Assistant a Amazon Alexa, aplikácia pre Android a iOS v angličtine, napájanie: zo siete
Kód:  EAIS010a2 Produktové číslo:  ISA-ISC5P1 Stránky výrobcu

iSmartAlarm SPOT + kamera

Inteligentné zabezpečenie vašej domácnosti

iSmartAlarm Spot+ je bezpečnostná Wi-Fi kamera s mnohými šikovnými funkciami vrátane diaľkového ovládania cez mobilnú aplikáciu. Táto kamera vám umožní sledovať full HD obraz odkiaľkoľvek zo sveta alebo aj obojsmerne komunikovať. Medzi funkciami nájdete súvislé nahrávanie až niekoľkých desiatok dní v kuse alebo časozberný režim, pomocou ktorého si ľahko zrekapitulujeme celý deň v niekoľkých sekundách.


Kľúčové vlastnosti bezpečnostnej kamery iSmartAlarm SPOT

  • Záznam ve full HD rozlíšení
  • Uhol záberu kamery 130°
  • Bezdrôtové ovládanie cez Wi-Fi rozhranie
  • Mobilná aplikácia iSmartAlarm
  • Režim nočného videnia s aktívnym IR prisvietením
  • 8x digitálny zoom
  • Integrovaný mikrofón a reproduktor pre obojsmernú komunikáciu
  • Pohybový a zvukový senzor s nastaviteľnou citlivosťou
  • Funkcia časozberu s prednastavenými režimami
  • Odosielanie automatických notifikácií na mobilné zariadenia
  • Automatické vytváranie a odosielanie snímok pri alarme

Jednoduchá inštalácia

Vďaka flexibilnej magnetickej základni je možné kameru umiestniť takmer kamkoľvek. Stačí dodávanú kovovú podložku prilepiť 3M páskou napr. na stenu alebo na poličku a kameru s magnetickou základňou už len nasadíte. Kameru zapojíte pomocou USB kábla a bezdrôtovou Wi-Fi sieťou prepojíte s mobilnou aplikáciou iSmartAlarm, pomocou ktorej zariadenie nielen nastavíte, ale môžete kameru diaľkovo ovládať odkiaľkoľvek, kde budete mať prístup k sieti.


Kvalitný záznam ve full HD rozlíšení

Bezpečnostná kamera iSmartAlarm SPOT+ pokryje uhol 130°, takže pri vhodnom umiestnení umožní snímať väčšinu plochy monitorovanej miestnosti. Po pripojení do Wi-Fi siete je možné vysielať živý prenos s nízkou latenciou v kvalitnom full HD rozlíšení. Prenos môžete sledovať z akéhokoľvek zariadenia a miesta na svete. V prípade nižšej rýchlosti pripojenia je možnosť znížiť rozlíšenie záznamu na 720p, 600P alebo 240p.


Režim nočného videnia

Kamera je vybavená osemnásobným zoomom, vďaka ktorému si pohodlne priblížite na detaily alebo zobrazíte vzdialenejšie časti miestnosti. Nechýba ani režim nočného videnia s prisvietením na vzdialenosť až 9 m, ktorý zaisťujú infračervené diódy. Bezpečnosť prenášaných dát je vždy na prvom mieste, preto je prenos šifrovaný a prechádza cez cloud výrobcu.


Integrovaný senzor zvuku a pohybu

Integrovaný senzor pohybu s dosahom až 6 metrov v kombinácii so zvukovým senzorom sa postarajú o bezpečnosť stráženého objektu. Citlivosť je možné nastaviť v troch úrovniach, čím eliminujete plané poplachy spôsobené domácimi miláčikmi. V prípade, že je zaznamenaný pohyb alebo ruch, spustí sa automatické nahrávanie obrazu a na váš mobilný telefón bude odoslané upozornenie.


Obojsmerná komunikácia

Záznam sa ukladá na pamäťovú kartu microSD (nie je súčasťou balenia). Pri zaplnení karty sa začnú premazávať najstaršie záznamy - nedôjde teda k ukončeniu nahrávania. Záznamy sú rozdelené do minútových klipov v zložkách po hodinách a dňoch. Pre obojsmernú komunikáciu je kamera vybavená mikrofónom a reproduktorom. Môžete tak na diaľku komunikovať s členmi rodiny alebo domácimi miláčikmi.


TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Šírka
50 mm Hotovo!
Výška
50 mm Hotovo!
Hĺbka
56 mm Hotovo!
Pripojenie
WiFi 2,4 GHz Hotovo!
Podporované OS
Android, iOS Hotovo!

Rozmery

Šírka
50 mm Hotovo!
Výška
50 mm Hotovo!
Hĺbka
56 mm Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
WiFi 2,4 GHz Hotovo!

Konektivita

Podporované OS
Android, iOS Hotovo!
Hlasoví asistenti
Google Assistant, Amazon Alexa Hotovo!
Napájanie
Jack Hotovo!
Jazyk aplikácie
V angličtine, V nemčine Hotovo!

Vlastnosti

Použitie
Vnútorná Hotovo!
Detekcia
Pohybu, Zvuku Hotovo!
Zvuk
Vstavaný mikrofón, Vstavaný reproduktor Hotovo!

Video

Maximálne rozlíšenie
1920 × 1080 px Hotovo!
Max. dosvit nočného videnia
9 m Hotovo!
Zorný uhol
130 ° Hotovo!
Zoom
Digitálny Hotovo!
Kompresia videa
H.264 Hotovo!

Vstupy a výstupy

Typ úložiska
Cloud Hotovo!
Rozhraní
MicroSD/SDHC slot, WiFi Hotovo!
Slot na pamäťovú kartu
MicroSD Hotovo!
Max. veľkosť SD karty
64 GB Hotovo!

Rozmery

Šírka
50 mm Hotovo!
Výška
50 mm Hotovo!
Hĺbka
56 mm Hotovo!

Využitie

Rozšíriteľnosť
Uzatvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Zabezpečenie Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, Chtel jsem se zeptat jestli a pripadne kolik stoji uschovavani zaznamu z kamery na cloudu? Dekuju P Kolouch

Dobrý den, proč ostatní zařízení rozpoznávají kameru jako čínskou Xiaofang kameru, která stojí méně jak polovinu ceny této?

Dobrý den, kamera nereaguje na SETUP tlačítko, svítí pořád žlutá kontrolka, nezmodrá. Dá se nějak resetovat? Děkuji

Dobrý deň, je tento produkt možný sparovat aj s aplikáciou smartThings? Dakujem

Dá se ke kameře připojit z více zařízení najednou?

Dobrý den, mohu sledovat online přenos přes mobil prostřednictvím mobilních dat?, nebo je nutno mít mobil připojený k wifi např. v práci ? děkuji

Dobrý den, chci se zeptat jak to funguje.... Kdyz tedy budu mit kameru doma a odejdu do prace a budu se chtit podivat zda je pes v byte v poradku staci se kouknout do te aplikace a je jedno zda sem na datech nebo na wifi..? A kamera funguje jen s tim usb nebo i bez nej?.? Dekuji za odpověď..

Dobrý den,kamera mi pořad hlásí ze se připojuje ,ze začátku svítila červeně ale teď už nesviti žádným světlem. Je chyba v kameře nebo v Wi-Fi?

Dobry den, pozeram ze zo zadu sa da pripojit USB zariadenie, da sa to usb rozhranie pouzit ako lokalne nahravanie na USB?

Dobry den lze sparovat vice techto kamer na jeden mobilni telefon? Dekuji

12
Diskusia a poradňa k iSmartAlarm SPOT + kamera
Príslušenstvo pre iSmartAlarm SPOT + kamera Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si iSmartAlarm SPOT + kamera. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte iSmartAlarm SPOT+ Kamera. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte iSmartAlarm SPOT+ Kamera. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: iSmartAlarm SPOT+ kamera.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií