Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

iSmartAlarm štartovacia súprava s kamerou

Zobraziť katalóg
iSmartAlarm štartovacia súprava s kamerou
4,7 3 hodnotení
Sada – rozšíriteľná o ďalšie výrobky značky iSmartAlarm – kamery, sirény, zásuvky, senzory a snímače
Kód:  isa001 Produktové číslo:  ISA2G
iSmartAlarm štartovacia súprava s kamerou Predaj skončil

iSmartAlarm štartovacia súprava s kamerou

Zabezpečte si svoju domácnosť – rýchlo, ľahko, inteligentne, bez zmlúv. So štartovacou súpravou iSmartAlarm získavate komplexné riešenie pre zabezpečenie vášho domova. Súprava obsahuje hlavnú jednotku CubeOne, kontaktný senzor na dvere či okno, pohybový senzor a kompaktnú kamerku Spot. Komunikáciu zabezpečuje WiFi, ktorá tiež obratom zasiela prípadné upozornenia o narušení do vášho telefónu. Na ovládanie systému bez telefónu je navyše priložený malý kľúčenkový ovládač. Systém je navyše vybavený výkonnou sirénou a je ho možné rozšíriť o ďalšie kamery a snímače.

Kľúčové vlastnosti bezpečnostnej súpravy iSmartAlarm

  • Vysoká úroveň zabezpečenia
  • Inteligentný bezdrôtový systém
  • Upozornenie zasiela obratom na telefón
  • Kľúčenkový ovládač
  • Výkonná siréna
  • Jednoduchá inštalácia
  • Možné rozšíriť o ďalšie kamery a senzory

Ako sa sada iSmartAlarm inštaluje?

Všetka inštalácia je úplne jednoduchá a zvládne ju aj laik. Hlavnú jednotku stačí pripojiť do elektrickej siete a prijpojiť do nej ethernetový kábel z routeru. Senzor a kamera s hlavnou jednotkou komunikujú prostredníctvom domácej WiFi. To znamená, že nikde nevedú žiadne káble a zariadenia môžete umiestniť takmer kamkoľvek a to prostredníctvom magnetickej podložky alebo obojstrannej lepiacej podložky.

Múdra kamerka Spot

Kompaktná kamerka Spot je vaše tretie oko v dohľade nad domácnosťou. Prenáša kvalitný HD obraz a ponúka aj pekné nočné videnie. Umožňuje vám aj obojstranne komunikovať s vašimi blízkymi. Má integrovaný pohybový senzor, ktorý je schopný aj typického varovného signálu detektorov ohňa a CO. V prípade zaznamenania pohybu nahrá 10" video a automaticky ho pošle na cloud. Pre nahrávanie do vlastného úložiska slúži pamäťová karta.

Všetky nastavenia a notifikácia vďaka jedinej aplikácii

Inteligentná aplikácia iSmartAlarm pre váš smartpfón je úplne zadarmo a je kompatibilná s operačnými systémami Android (4.0 a vyššie) a iOS (6.0 a vyššie). Aplikácia umožňuje miestnu i vzdialenú správu vášho zabezpečovacieho systému a pre vytvorenie administrátorského konta vás prevedie celým procesom krok za krokom.

Pod váš profil v aplikácii môžete pridať aj ďalších členov rodiny, ktorým príde oznámenie zo systému súčasne s vami. K tomu je možné jedným kliknutím aktivovať 3 rôzne režimy aj diaľkové spustenie sirény. Tá dokáže podľa nastavenia vydať zvuk s hlasitosťou až 110 db.

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Pripojenie
WiFi 2,4 GHz Hotovo!
Rozšíriteľnosť
Otvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Zabezpečenie Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
WiFi 2,4 GHz Hotovo!

Využitie

Rozšíriteľnosť
Otvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Zabezpečenie Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Musi se CubeOne pripojit k routeru pouze pres lan, nebo se muze pripojit i pres wifi.

Set obsahuje jaky druh kamery? Je to iSmartAlarm Spot+, nebo iSmartAlarm Spot?

Dobrý deň, čo všetko presne obsahuje tento štartovací balíček? Ďakujem

Diskusia a poradňa k iSmartAlarm štartovacia súprava s kamerou
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si iSmartAlarm startovací sada s kamerou. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte iSmartAlarm Starter Set mit Kamera. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte iSmartAlarm Starter Set mit Kamera. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: iSmartAlarm kezdőcsomag kamerával.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií