Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Jabra Boost biela

Zobraziť katalóg
Jabra Boost biela
Handsfree
Kód:  JQ445s11 Produktové číslo:  100-92320001-60 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Jabra Boost biela

Mať handsfree je v dnešnej dobe takmer nutnosťou, najmä ak za volantom strávite niekoľko hodín denne. S Jabra Boost v bielom vyhotovení už nebude problém až 9 hodín telefonovania na jedno nabitie. V pohotovostnom režime  Jabra vydrží až celý rok. Výhodou tohto handsfree je tiež intuitívne nastavenie v podobe hlasového navádzania pri párovaní s mobilným telefónom. Hlasom budete upozornení tiež na nízky stav batérie.

Kľúčové vlastnosti Handsfree Jabra Boost biele

  • Poskytuje až 9 hodín hovoru
  • Jednoduché používanie s hlasovým navádzaním
  • Kompatibilné so Siri a Google Now (angličtina)
  • Spolupracuje s akýmkoľvek zariadením s technológiou Bluetooth
  • Kompaktné vyhotovenie

Jabra Boost poskytuje maximálny komfort

Model Boost podporuje hlasových asistentov, ako sú Siri a Google Now, ktoré ľahko aktivujete z mobilného telefónu. Handsfree je navrhnuté na celodenné používanie, a preto musí byť tiež maximálne pohodlné, čo zaisťujú ergonomické gélové nadstavce Eargels. Ani po celodennom nosení Jabra Boost si nevšimnete, že máte handsfree na sebe. Súčasťou balenia je duálna USB nabíjačka, s ktorou nielenže nabijete slúchadlo, ale aj mobilný telefón.

Parametre a špecifikácia

Farba
Biela Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Jabra Boost biela Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Jabra Boost bílá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Jabra Boost White - Weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Jabra Boost White - Weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Jabra Boost fehér.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií