Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Jabra Elite 85t sivé

Zobraziť katalóg
Jabra Elite 85t sivé
3,8 12 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá – s mikrofónom, True Wireless, štuple, polouzatvorená konštrukcia, Bluetooth 5.0, podpora AAC a SBC, aktívne potlačenie hluku (anc), Ambient sound, hlasový asistent, prepínanie skladieb, prijímanie hovorov, s ovládaním hlasitosti, certifikácia IPX4, frekvenčný rozsah 20–20000 Hz, citlivosť 103 dB/mW, impedancia 16 Ohm, menič 12 mm, výdrž batérie až 31 h (7h+24h)
Kód:  JQ445t02f2 Produktové číslo:  100-99190003-60 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Jabra Elite 85t sivé

Milovníci hudby si zamilujú kvalitný zvuk z bezdrôtových slúchadiel JABRA. Nenápadné kompaktné štupľové vyhotovenie je zasadené hlbšie do zvukovodov, a tak budete mať maximálny pôžitok z počúvania. Polouzavretá konštrukcia ponúka kompromis medzi otvorenými a uzavretými slúchadlami. V bežnej prevádzke čiastočne utlmí okolitý hluk a čiastočne prepustí zvuk zo slúchadiel von. Súčasťou je aj technológia Bluetooth 5,0. Medzi dôležité funkcie patrí ANC aktívne potlačenie hluku. Prináša kvalitné počúvanie hudby v mestách, dopravných prostriedkoch aj na iných hlučných miestach. Výrobca nezabudol ani na funkciu Ambient Aware, ktorá vpustí do uší podstatné zvuky z okolitého prostredia, ako napríklad upozornenie na prichádzajúcu električku, sanitku, hlásenie rozhlasu alebo upozornenie na prechode pre chodcov. Vstavaný mikrofón vám umožní vykonávať handsfree hovory aj využívať hlasových asistentov. K samozrejmým funkciám patrí napríklad prepínanie skladieb, prijímanie hovorov alebo ovládanie hlasitosti. Komfort si tak doprajete pri hraní hier, počúvaní hudby aj práci. Môžu sa pochváliť vodoodolnosťou s certifikáciou IPX4. Sú tak chránené pred striekajúcou vodou, čo z nich robí ideálnych spoločníkov na outdoorové aktivity, šport alebo cestovanie.

Bezdrôtové slúchadlá Jabra Elite 85t sivé Screen
Bezdrôtové slúchadlá Jabra Elite 85t sivé Lifestyle

Hlavné vlastnosti bezdrôtových slúchadiel Jabra Elite 85t sivé

  • Bezdrôtové slúchadlá JABRA vo vyhotovení štupľov
  • Polouzatvorená konštrukcia
  • Základné funkcie: aktívne potlačenie hluku (anc), Ambient sound, hlasový asistent, prepínanie skladieb, prijímanie hovorov a s ovládaním hlasitosti
  • Stupeň krytia je IPX4
  • Bezdrôtové slúchadlá Jabra Elite 85t sivé dokážu fungovať na jedno nabitie 31 h
  • True wireless zaistí používanie slúchadiel úplne bez káblov
  • Podporujú kodeky AAC a SBC
  • Kvalitnú reprodukciu zaisťujú meniče s veľkosťou 12 mm
  • Ich farba je sivá
  • Slúchadlá vážia 57 g
  • Na pohodlnejšie nastavenie výrobca vytvoril mobilnú aplikáciu
  • Súčasťou balenia je aj puzdro
  • Slúchadlá sú charakteristické vymeniteľnými štupľami
  • Súčasťou bezdrôtových slúchadiel JABRA je integrovaný mikrofón
  • Mikrofón má všesmerové snímanie

Kvalitné počúvanie s bezdrôtovými slúchadlami Jabra Elite 85t sivé

Bezdrôtové slúchadlá JABRA sľubujú výdrž batérie na jedno nabitie až 7 h. Súčasne so slúchadlami získate aj nabíjacie puzdro, vďaka ktorému sa dobijú na fungovanie ďalších 24 h. Dohromady tak získate dlhých 31 h počúvania. A celkové pohodlie umocňuje vlastnosť true wireless, ktorá zaručuje úplnú absenciu káblov. Bezdrôtové slúchadlá JABRA sú kompatibilné s kodekmi AAC a SBC. S frekvenčným rozsahom 20 až 20000 Hz vám slúchadlá ponúknu hudbu podľa vašich predstáv. Citlivosť slúchadiel je 103 dB/mW. Hravo tak prehrajú hudbu aj zo zdrojov so slabším výkonom, napríklad z MP3 alebo smartfónu. Hodnota impedancie dosahuje 16 Ohm, čo bude mať pozitívny vplyv na batériu a hudba bude stále dostatočné hlasná. O kvalitnú reprodukciu zvuku sa postarajú 12mm meniče. Bezdrôtovým slúchadlám JABRA dominuje sivá farba. Vďaka nízkej hmotnosti 57 g ani nebudete vedieť, že ich máte nasadené.

Bezdrôtové slúchadlá Jabra Elite 85t sivé Možnosti pripojenia (porty)

Parametre a špecifikácia

Farba
Sivá Hotovo!
Vyhotovenie
Štuple Hotovo!
Konštrukcia
Polouzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!
Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!

Typ slúchadiel

Vyhotovenie
Štuple Hotovo!
Konštrukcia
Polouzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!
Verzia Bluetooth
5.0 Hotovo!
Podporované kodeky
AAC, SBC Hotovo!

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia od
20 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!
Citlivosť
103 dB/mW Hotovo!
Veľkost meniča
12 mm Hotovo!
Impedancia
16 Ohm Hotovo!

Charakteristika mikrofónu

Konštrukcia mikrofónu
Integrovaný Hotovo!
Frekvencia od
20 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!

Batéria

Maximálna výdrž batérie
31 h Hotovo!
Výdrž batérie (slúchadlá)
7 h Hotovo!
Výdrž batérie (puzdro)
24 h Hotovo!
Nabíjanie akumulátora
USB-C, Bezdrôtové nabíjanie, V puzdre Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
57 g Hotovo!

Podsvietenie

Podsvietenie
Bez podsvietenia Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, mozete prosim preverit ten frekvencny rozsah? Vyrobca na svojej stranke udava pre hudbu 20Hz az 20kHz. Dakujem.

Aplikace pro nastavení sluchátek není u modelu Jabra Elite 85t??

Dobrý den, sluchátka Jabra elite 85T mám cca 14 dnů. Dneska jsem si všiml, že pravé sluchátko vydává divný zvuk. Vzdáleně tonto zvuk připomíná zvuk větru v dáli nebo vlnobití. Při zapnutí a propojení sluchátek tento zvuk není slyšet. Signalizační hlasové oznámení o propojení je čisté, ale po cca několik minut se tento zvuk znova objeví. U levého sluchátka tento problém neslyším. Po zakoupení sluchátek se mi tento problém neprojevil až dnes jsem si toho všimnul. I má kolegyně tento nepříjemný zvuk slyší. FW sluchátek je aktualizován na nejnovější verzi. Sluchátka používám se stejným telefonem a mezitím neproběhla žádná aktualizace os telefonu nebo aplikace Jabra Sound+. Máte nějakou radu nebo by jste mi doporučili sluchátka rovnou reklamovat?

Dobrý den, v jedné recenzi (viz níže) se píše, že tato sluchátka jsou neopravitelná a baterie v nich je nevyměnitelná. Přiznám se, že za 6000 mne to trochu děsí. Je docela možné, že konkurenční značky to mají u těchto malých sluchátek podobně ? Nevíte ? Odkaz do neznáma

Dobrý den, zvažuji nákup sluchátek Jabra Elite 85t na vašem eshopu. Chtěl bych se ujistit, jestli by bylo možné tyto sluchátka v případě potřeby vrátit ve 14denní lhůtě.

To má frekvenční opravdu rozsah jen 10 Hz-10000 Hz jak píšete?

Jaké jsou rozměry pouzdra?

Přidávám se k poznámce níže - v popisku je chybně uveden frekvenční rozsah, je udávaný do 10 000Hz, to by za tu cenu tedy bylo terno, to by bylo lepší si koupit sluchátko k drátovému telefonu! :-)

Vážená Alza, už je 2 (slovom "dva") dni po 16. novembri, kedy očakávate naskladnenie Jabra elite 85t, aktualizujte si danú informáciu aby sa zákazníci vedeli zorientovať ako zase dlho majú čakať, prípadne preverte reálne naskladnenie.

Dobrý den, - lze Jabra Elite85t připojit k notetbooku/pc ? - lze Jabra Elite85t připojit k více zařízením(2) najednou?

12
Diskusia a poradňa k Jabra Elite 85t sivé
Príslušenstvo pre Jabra Elite 85t sivé Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Jabra Elite 85t šedá. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Jabra Elite 85t szürke.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií