Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Jabra Elite Active 75t WLC modré

Zobraziť katalóg
Jabra Elite Active 75t WLC modré
4,0 1 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom, True Wireless štuple, uzatvorená konštrukcia, Bluetooth 5.0, podpora AAC a SBC, Ambient sound, hlasový asistent, prepínanie skladieb, prijímanie hovorov, s ovládaním hlasitosti, certifikácia IPX7–odolné voči vode a potu, frekvenčný rozsah 20Hz–20000Hz, citlivosť 103 dB/mW, impedancia 16 Ohm, menič 6mm, výdrž batérie až 28h(7,5h+20,5h)
Kód:  JQ445s36 Produktové číslo:  100-99093000-60 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Jabra Elite Active 75t WLC modré

Doprajte si počúvanie hudby bez káblov. Tieto bezdrôtové slúchadlá JABRA majú žiadané, veľmi kompaktné a nenápadné štupľové vyhotovenie. Ich uzavretá konštrukcia je zárukou skvelej izolácie hudby vo vašich ušiach. Bezdrôtové slúchadlá Jabra Elite Active 75t WLC modré sú opatrené technológiou eliminujúcou potrebu kábla. čo vám zaistí pohodlie bez zamotaných káblov. Zásluhou frekvenčného rozsahu 20 až 20000 Hz si budete naozaj istí, že precítite každý tón hudby. Zamilujete si na nich vnútorný mikrofón. Tieto bezdrôtové slúchadlá JABRA dovoľujú využiť rozhranie Bluetooth, ktoré má verziu 5.0. Hlasitosť hudby či vo videách môžete regulovať pomocou integrovaného ovládania. S týmto modelom budete môcť dokonca prijímať hovory. Vďaka ovládaču na týchto bezdrôtových slúchadlách je možné rýchlo prepínať medzi skladbami. Tento model funguje úplne bez kábla, je teda true wireless. Štuple môžete meniť podľa svojho gusta. V balení je puzdro na ich bezpečné skladovanie. Bezdrôtové slúchadlá Jabra Elite Active 75t WLC modré disponujú stupňom krytia IPX7. Pri plnom nabití vydržia až 28 h.

Najzásadnejšie parametre bezdrôtových slúchadiel Jabra Elite Active 75t WLC modré

  • Konštrukcia bezdrôtových slúchadiel: uzatvorená
  • Bezchybná modrá farba
  • Viditeľná redukcia šumu na počúvanie čistých tónov
  • Praktické tlačidlá na ovládanie hlasitosti
  • Spôsob pripojenia bezkáblových slúchadiel: Bluetooth
  • Bezdrôtové pripojenie pomocou Bluetooth vám dá väčšiu voľnosť
  • Hmotnosť bezdrôtových slúchadiel JABRA je 50 g
  • Výdrž batérie až 28 h

Bezdrôtové slúchadlá JABRA zaujmú vyšperkovaným mikrofónom

Všetci používatelia určite radi využijú poriadny mikrofón. Mikrofón bezdrôtových slúchadiel JABRA garantuje bezchybné spojenie s vašimi priateľmi či rodinou. Je zakomponovaný priamo v ich tele. Je zaradený medzi mikrofóny s takzvaným všesmerovým snímaním, bezdrôtové slúchadlá Jabra Elite Active 75t WLC modré využijete skôr na tichých miestach, kde by hovor prebehol v pokoji. Mikrofón vie potláčať šum, takže vás bude počuť čisto a jasne.

Parametre a špecifikácia

Farba
Modrá Hotovo!
Vyhotovenie
Štuple Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!
Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!

Farba

Farba
Modrá Hotovo!

Typ slúchadiel

Vyhotovenie
Štuple Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!
Verzia Bluetooth
5.0 Hotovo!
Podporované kodeky
AAC, SBC Hotovo!

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia od
20 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!
Citlivosť
103 dB/mW Hotovo!
Veľkost meniča
6 mm Hotovo!
Impedancia
16 Ohm Hotovo!

Batéria

Maximálna výdrž batérie
28 h Hotovo!
Výdrž batérie (slúchadlá)
7,5 h Hotovo!
Výdrž batérie (puzdro)
20,5 h Hotovo!
Nabíjanie akumulátora
USB-C, Bezdrôtové nabíjanie, V puzdre Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
50 g Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Ráda bych se zeptala, jestli jsou sluchátka vhodná k plavání? Dle stupně IPX7 odhaduji že ano, ale raději se chci ujistit, že hrají i pod vodou, kdy plavec při tempu ponoří hlavu pod hladinu? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, mohl bych se zeptat co to znamená WLC? Předem děkuji za odpověď

Diskusia a poradňa k Jabra Elite Active 75t WLC modré
Príslušenstvo pre Jabra Elite Active 75t WLC modré Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Jabra Elite Active 75t WLC modré. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Jabra Elite Active 75t WLC blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Jabra Elite Active 75t WLC blau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Jabra Elite Active 75t WLC kék.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií