Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

JABRA Elite Sport sivo/zelené

Zobraziť katalóg
JABRA Elite Sport sivo/zelené
Bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom, do uší, konštrukcia uzatvorená, Bluetooth, redukcia šumu mikrofónu, frekvenčný rozsah 20Hz–20kHz, citlivosť -38dB/mW
Kód:  JAB1113a1b2 Produktové číslo:  100-98700000-60 Stránky výrobcu

JABRA Elite Sport sivo/zelené

Technicky pokročilé bezdrôtové slúchadlá Jabra Elite Sport sivo/zelené

Jabra Elite Sport sú špičkové, plne bezdrôtové kôstkové slúchadlá určené pre všetkých milovníkov športu a hudby. Slúchadlá využívajú na pripojenie technológiu Bluetooth 4.1, ktoré zaručuje kompatibilitu so zariadeniami Android, Apple i zariadeniami so systémom Windows. Jabra Elite Sport vám ponúknu perfektný zvuk s výraznými basmi aj vysokú kvalitu hovorov, ktorú zaisťujú 4 pokročilé mikrofóny filtrujúce okolitý hluk. Samotné slúchadlá disponujú výdržou až 4,5 hodiny a spoločne s prenosným nabíjacím puzdrom máte k dispozícii až 13,5 hodiny energie.

Športové bezdrôtové slúchadlá

Balenie obsahuje tri rôzne veľkosti silikónových a penových nadstavcov a tri veľkosti ramienok EarWings, takže budete mať istotu, že vám slúchadlá ponúknu pohodlné počúvanie a budú vám pri športe spoľahlivo držať v ušiach. Slúchadlá Jabra Elite Sport sú zároveň vybavené krytím IP67, vďaka ktorému sú odolné voči prachu a vodotesné do hĺbky jedného metra. Všetci športovci ocenia aj funkciu odpočúvania – jednoduchým stlačením tlačidla začnú slúchadlá vhodne prepúšťať okolité zvuky a vy tak získate väčšie povedomie o vašom okolí.

Prémiový zvuk slúchadiel Jabra Elite Sport

Samotné slúchadlá vás prekvapia svojimi minimálnymi rozmermi. Napriek tomu však nebudete po zvukovej stránke nijako ochudobnení. Spoločnosť Jabra sa totiž na trhu slúchadiel pohybuje už viac ako 16 rokov. Nazbierané skúsenosti v oblasti akustiky sa skrátka dajú poznať už na prvé počutie. O zníženie hluku okolia sa počas telefónnych hovorov stará sústava 4 kvalitných mikrofónov, takže si s druhým volajúcim budete v každej situácii perfektne rozumieť.


Jabra Elite Sport sivo/zelené

Jabra Sport Life

Slúchadlá môžete jednoducho prepojiť s fitnes aplikáciou Jabra Sport Life pre platformy Android a iOS a monitorovať tak svoje výkony. Zabudované senzory vám umožnia cez aplikáciu merať vašu tepovú frekvenciu či parameter VO2 (schopnosť vášho tela absorbovať kyslík) alebo si môžete napríklad nechať odpočítavať opakovanie vašich cvikov vďaka senzorom pohybu.


Dlhá výdrž

Batéria slúchadiel Jabra Elite Sport vydrží nabitá pokojne aj celý maratón. Slúchadlá totiž zvládnu až 4,5 hodiny prehrávania tej najlepšej hudby. S nabíjacím puzdrom, ktoré sa vám vďaka svojím rozmerom ľahko zmestí do vrecka, si môžete vychutnať až 13,5 hodiny prehrávania hudby. Samozrejmosťou je zvýšená odolnosť voči vode a prachu. Presne podľa náročného štandardu IP67.

Jabra Elite Sport sivo/zelené

Jabra Elite Sport sivo/zelené

Kľúčové vlastnosti slúchadiel Jabra Elite Sport sivo/zelené

  • Úplne bezdrôtové kôstkové slúchadlá
  • Kvalitný zvuk s výraznými basmi
  • Zvýšená odolnosť IP67
  • Štyri pokročilé mikrofóny filtrujúce okolitý hluk
  • Výdrž až 4,5 hodiny, puzdro umožňuje ďalšie dve nabitia
  • Pohodlné ovládanie hudby a hovorov pomocou tlačidiel na slúchadlách
  • Aplikácia Jabra Sport Life pre Android a iOS
  • Obsah balenia: nabíjacie puzdro, micro USB kábel, 3 súpravy silikónových nadstavcov, 3 súpravy penových koncoviek, 3 súpravy ramienok Ear Wings

Parametre a špecifikácia

Farba
Žltá Hotovo!
Frekvencia od
20 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 kHz Hotovo!
Hmotnosť
13 g Hotovo!
Farba
Žltá Hotovo!

Farba

Farba
Žltá Hotovo!

Zvuk

Frekvencia od
20 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 kHz Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť
13 g Hotovo!

Farba

Farba
Žltá Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre JABRA Elite Sport sivo/zelené Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Jabra Elite Sport zelená. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Jabra Elite Sport, zöld.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií