AD elektro Samsung cashback

JABRA Halo Smart Black

Zobraziť katalóg
JABRA Halo Smart Black
4,7 3 hodnotení
Slúchadlá bezdrôtové stereo, magnetické slúchadlá, bluetooth 4.0, vibrácie, odolné proti striekajúcej vode, intuitívne ovládanie, doba hovoru až 17 hod., počúvanie hudby až 14 hod.
Kód:  JAB1070a5c Produktové číslo:  100-98300000-60 Stránky výrobcu

JABRA Halo Smart Black

Rokmi skúsený výrobca špičkových komunikačných riešení teraz prichádza s vychytanými slúchadlami, vďaka ktorým budete vždy pripravení prijímať hovory, dostanete pokročilé hlasové služby a hlavne vám prehrajú hudbu s úžasným zvukom. Výnimočný zvukový zážitok, proti vetru chránený mikrofón a odolnosť proti poveternostným podmienkam robia z modelu Jabra Halo Smart žiaducého mobilného priateľa, ktorého si môžete vziať všade tam, kam vás život zavedie.

Kľúčové vlastnosti

  • Odolnosť proti poveternostným podmienkam (IP54)
  • 10 mm meniče pre celospektrálnu hudobnú kvalitu
  • Prístup k Siri a Google Now jedným dotykom
  • Hlasový asistent Jabra Assist + ľahké vyhľadanie zariadenia/automobilu
  • Proti vetru chránený mikrofón na lepšiu počuteľnosť
  • Doba hovoru až 17 hodín, prehrávanie hudby až 14 hodín, pohotovosť až 22 dní
  • Ohýbanie krčného držiaku pre dokonalé pohodlie
  • Spojenie slúchadiel k sebe alebo k strednej časti magnetom

V znamení komfortu

Slúchadlá majú inteligentné skladanie pomocou magnetu umiestneného v oboch štupľoch aj v spojovacej častí, ktoré je oproti bežným slúchadlám flexibilne nastaviteľné. Potrebujete byť na cestách stále v strehu? Stačí len kliknúť na tlačidlo na okamžitý prístup k Siri alebo Google Now a získate požadované informácie. V systéme Android navyše vie čítať upozornenie v kalendári, emaily, textové správy a správy zo sociálnych médií.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. V popisu sluchátek uvadíte uvadíte informace o hovorech a že mikrofon je chráněn proti větru, když to v obecnem popisu uvadíte, že sluchátka nemají mikrofon.

Diskusia a poradňa k JABRA Halo Smart Black
Príslušenstvo pre JABRA Halo Smart Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JABRA Halo Smart Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte JABRA Halo Smart Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte JABRA Halo Smart Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: JABRA Halo Smart, fekete.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií