Alza pre firmy

JABRA Mini Realtree

Zobraziť katalóg
JABRA Mini Realtree
4,6 5 hodnotení
Handsfree bluetooth 4.0, HD voice, až 9 hodín hovoru, limitovaná Outdoor edícia
Kód:  JAB2390a2d Produktové číslo:  100-92310003-60

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

JABRA Mini Realtree

Malé bezdrôtové handsfree Jabra v limitovanej outdoor edícii poskytuje pohodlné nosenie, dlhú výdrž aj kvalitný zvuk pri hovore. Handsfree je vybavené technológiou HD Voice pre dokonalú reprodukciu zvuku a počuteľnosť každého slova. Vďaka bezdrôtovému pripojeniu Bluetooth vám zostanú ruky voľné pre ďalšie činnosti a bez obmedzenia káblami. Pritom môžete s dotyčným hovoriť, ako by ste stáli vedľa neho.

Kľúčové vlastnosti

  • Limitovaná outdoor edícia
  • Navrhnuté pre každodenné niekoľkohodinové používanie
  • Vhodné aj pre bezdrôtový prenos multimédií (GPS, hudba a podcasty (A2DP))
  • Technológia HD voice pre lepšiu zvukovú kvalitu hovorov
  • 2 možnosti nosenia - záves za ucho alebo gelové nadstavce do uší
  • Hlasové navádzanie povie, ako spárovať zariadenie, oznámi stav batérie, pripojenie...
  • Doba hovoru až 9 hodín a 9 dní v pohotovostnom režime

Bez starostí

Jabra Mini je veľmi komfortné, a tak sa hodí pre počúvanie hudby, podcastov alebo údajov z navigácie. Aby ste vydržali s náhlavnou súpravou niekoľko hodín v kuse a cítili sa stále komfortne, máte na výber z dvoch spôsobov nosenia - gélové nástavce do uší alebo záves za ucho. Ani sa nemusíte báť, že slúchadlo niekde necháte položené. Aplikácia v telefóne vám ukáže posledné miesto, kde bola súprava použitá.

Jednoduché používanie

Čo sa týka ovládania, vystačíte si s tromi intuitívnymi prvkami. Klasický posuvník slúži na zapínanie / vypínanie a tlačidlá pre prijímanie alebo odmietanie hovorov a reguláciu hlasitosti. Náhlavná súprava Jabra Mini rovnako disponuje hlasovým navádzaním, ktoré vás bude sprevádzať pripojením, informovať o stave pripojenia a nutnosti dobitia batérie.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jde na tomto zařizení připojit 2 telefony?

Diskusia a poradňa k JABRA Mini Realtree
Príslušenstvo pre JABRA Mini Realtree Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Jabra Mini RealTree. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte JABRA Mini RealTree. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte JABRA Mini RealTree. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: JABRA Mini RealTree.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií