AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

JABRA Sport Elite

Zobraziť katalóg
JABRA Sport Elite
4,5 4 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá Bluetooth 4.1, handfree, doba prehrávania 4.5h, puzdro umožňuje ďalšie dva nabitie, Senzor počítanie TrackFit Motion, sledovanie výkonnosti, IP67
Kód:  JAB1113a1b Produktové číslo:  BLUHFPJSPORTELITE Stránky výrobcu

JABRA Sport Elite

vypnuté
Kvalitní konstrukce a vynikající zvuk
 

Odolná konštrukcia a špičkový zvuk

Športové slúchadlá Jabra Elite Sport v sebe kombinujú perfektnú ergonómiu, odolnú konštrukciu a špičkovú zvukovú kvalitu s výrazným podaním basov. Slúchadlá sú vybavené štyrmi mikrofónmi, ktoré zaistia vynikajúci zvuk aj počas hovoru a vďaka redukcii okolitého hluku budete vždy perfektne počuť bez ohľadu na prostredie, v ktorom sa práve nachádzate.


Úplná sloboda počúvania

Vďaka bezdrôtovej technológii si vychutnáte skutočnú slobodu pri počúvaní hudby a to aj pri fyzickej záťaži. Už žiadne zamotané káble, slúchadlá ľahko prepojíte cez rozhranie bluetooth s vaším mobilným zariadením vybaveným systémom Android alebo Apple iOS. Vstavaná batéria umožní počúvanie hudby po dobu až 3 hodiny na jedno nabitie.


Výborná ergonómia

Peckové slúchadlá Jabra Elite Sport ľahko prispôsobíte vášmu uchu a po ich uchytení držia pevne na svojom mieste aj pri rýchlych pohyboch. Vďaka tomu je ich používanie úplne bezpečné a maximálne pohodlné. Jedinečný štýl nosenia vám umožňuje používať jedno slúchadlo alebo obidve.


vypnuté
Maximální odolnost
 

Maximálna odolnosť a predĺžená záruka

Slúchadlá Jabra Elite Sport sú vyrobené tak, aby obstáli aj počas vysoko náročných tréningov a cvičení. Vďaka vodoodolnej konštrukcii im neublíži ani stekajúci pot, čo je garantované poskytnutím obmedzenej 3-ročnej záruky proti poškodeniu vplyvom potu (po registrácii produktu).


Analýza telesnej kondície

Mobilná aplikácia Jabra Sport Life sa stane vaším tréningovým partnerom, ktorý vám pomocou hlasových pokynov pomôže sledovať cieľovú rýchlosť, zónu tepovej frekvencie alebo počítať opakovania pri kruhovom tréningu. Pomocou aplikácie môžete ľahko plánovať, sledovať namerané hodnoty v reálnom čase, alebo vyhodnocovať svoju výkonnosť.


Senzor srdcového tepu

Jabra Elite Sport sú vybavené vstavaným senzorom tepovej frekvencie, ktorý s vysokou presnosťou zmeria váš tep. Stačí nasadiť slúchadlá a pomocou mobilnej aplikácie môžete ihneď monitorovať vašu kondíciu a podľa nameraných hodnôt upravovať intenzitu aktivity.

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravim, daji se nekde sehnat penove koncovky? Diky.

Daji se nekde sluchatka vyzkouset? Chci vedet jestli mi sedi nez si je koupim.

Zdravím, jedná se o novou (2017) verzi nebo starou? V tomto roce byly vypuštěné nové, které se liší prakticky "jen" vyšší výdrží, designem a jménem jsou stejné, proto by mě zajímalo, o jakou verzi se jedná. Děkuji PM

Dobry den, zajimala by me kvalita hovoru venku, ve vetru. Ma nekdo realnou zkusenost ?

ako to je s potom? ked sa riadne spotim pri sporte neuskodi to sluchadlam?

Dobrý den, senzor srdečního tepu funguje pouze s Jabra Sport Life ? Nebo je možné jej napárovat například na Runstatic ? Děkuji

Dobrý den, mají sluchátka interní paměť, nebo musím "tahat" telefon pořád s sebou ? Děkuji

Dobrý den, máte někdo zkušenost s měřením tepu ? Jak je přesné, výpadky apod. ? Děkuji

Umožňují sluchátka pauzu a posun na další skladbu?

dobrý den, dají se spárovat sluchátka JABRA Sport Elite s Lenovo IdeaPad G50-30 Black, nedaří se mi :-(

12
Diskusia a poradňa k JABRA Sport Elite
Príslušenstvo pre JABRA Sport Elite Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JABRA Elite Sport. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: JABRA Sport Elite.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií