Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

JABRA Sport Pace Black

Zobraziť katalóg
JABRA Sport Pace Black
5 1 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá – športové stereo, vodoodolné IP54, rýchlonabíjanie, Bluetooth 4.1, výdrž až 5 hodín
Kód:  JQ445m9d Produktové číslo:  100-97700003-60 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

JABRA Sport Pace Black

Pokiaľ zháňate kvalitné bezdrôtové slúchadlá pre všetky športové aktivity, určite by ste nemali minúť JABRA Sport Pace v čiernej farbe. Slúchadlá sú s vaším zariadením prepojené pomocou spoľahlivej technológie Bluetooth 4.1. Batéria vydrží nabitá až 5 hodín, čo je dostatočný čas pre väčšinu tréningov. Slúchadlá disponujú funkciou rýchleho nabíjania, vďaka ktorej už po 15 minútach získate výdrž na 60 minút. Na kábli je umiestnený mikrofón pre ľahké prijímanie telefónnych hovorov a ovládač hlasitosti. Súčasťou balenia sú tri sady gélových nadstavcov rôznych veľkostí. Reflexný kábel zvyšuje vašu bezpečnosť pri večernom behaní. 

Kľúčové vlastnosti čiernych slúchadiel JABRA Sport Pace

  • Slúchadlá disponujú funkciou rýchleho nabíjania
  • Integrovaná tréningová aplikácia
  • Slúchadlá poskytujú kvalitný zvuk
  • Odolnosť proti potu
  • Na kábli umiestnený mikrofón a ovládač hlasitosti
  • Slúchadlá JABRA sú bezdrôtové

Integrovaná tréningová aplikácia

Slúchadlá JABRA neslúžia len na prehrávanie hudby, ale obsahujú aj integrovanú tréningovú aplikáciu. Aplikáciu Jabra Sport Life jednoducho nainštalujete do svojho mobilného telefónu a prepojíte so slúchadlami. Stačí na začiatku tréningu nastaviť parametre, ako napríklad vzdialenosť, čas alebo spálené kalórie. Audio tréner vás na základe týchto parametrov bude motivovať a dávať vám odporúčacie rady. Aplikácia zaznamenáva všetky vaše tréningy a následne ich na základe získaných dát vyhodnocuje. 

Odolné a napriek tomu neprekážajú

U slúchadiel určených pre športové aktivity je dôležité, aby nikde neprekážali a boli pohodlné. Slúchadlá Jabra vážia len 16 g, takže ich v ušiach takmer necítite. Vďaka kvalitnej konštrukcii kôstok slúchadlá nevypadávajú z uší, ale nehrozí ani poškodenie vášho sluchu. Slúchadlá disponujú krytím IP54, ktoré zaručuje odolnosť proti potu, nárazom a poveternostným vplyvom. 

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Proč pořád mažete ten příspěvek. Máte adresu kam poslat Jabra sluchátka na opravu. Děkuji

Můžete mne poslat adresu kam mám poslat sluchátka JABRA SPORT, na pozáruční servis. Adresu na Jabra v seznamu nemáte. Už se neomlouvejte, stačí odpovědět.

Mohu poprosit o adresu kde nechat opravit tyto sluchátka: Jabra Sport Pace Děkuji

Diskusia a poradňa k JABRA Sport Pace Black
Príslušenstvo pre JABRA Sport Pace Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Jabra Sport Pace černá. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: JABRA Sport Pace Black.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií