AP+ nový vizuál Aplikace

Jacobs Crema Gold Instantná Káva 200 g

Zobraziť katalóg
Jacobs Crema Gold Instantná Káva 200 g
Káva instantná, 100% robusta, 200 g
Kód:  JACCR200 Produktové číslo:  4031989 Stránky výrobcu
Jacobs Crema Gold Instantná Káva 200 g Predaj skončil

Jacobs Crema Gold Instantná Káva 200 g

Vychutnajte si zaslúžené chvíle pohody, ktoré vám spríjemní vyrovnaná a jemná chuť kávy. Tá vám okrem iného vďaka obsahu kofeínu dodá aj energiu. Svoju vynikajúcu chuť si zachováva aj pri príprave bez mlieka. Neodolateľná aróma prevonia váš celý deň. Okrem toho je káva v prakticky rozpustnom variante, stačí iba zaliať horúcou vodou. Spracovanie kávy prebieha špeciálnou metódou sprejovania, kedy sa kávový koncentrát rozprašuje v malých kvapôčkach, z ktorých je potom odparená voda.

Kľúčové vlastnosti kávy Jacobs Crema Gold

  • Bohatá a jemná chuť kávy
  • Po zaliatí vodou vytvára bohatú penu
  • Káva Jacobs Crema Gold v rozpustnom variante
  • Instantná káva vyrobená metódou sprejovania

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, když jsem si tuto kávu poprvé udělal, tak káva chutnala po nějakém koření, poté jsem se podíval na směs a je v ní drcený kmín. A od té doby jsem si ji udělal znovu a opravdu to chutná jako kmín. Je toto normální?

Diskusia a poradňa k Jacobs Crema Gold Instantná Káva 200 g
Príslušenstvo pre Jacobs Crema Gold Instantná Káva 200 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Jacobs Crema Gold, instantní káva, 200g. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Jacobs Crema Gold 200 g.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií