Dvojročná záruka teraz aj pre firmy PET

Jam Audio Jamoji Lovestruck HX-EPEM03

Zobraziť katalóg
Jam Audio Jamoji Lovestruck HX-EPEM03
Slúchadlá – do uší s mikrofónom, frekvenčný rozsah 20Hz–20000Hz, impedancia 32ohm, citlivosť 88±3dB, neodymové meniče 13.5mm, jack 3.5mm, dĺžka kábla 1.2m, detský motív emoji
Kód:  JAM001c Produktové číslo:  HX-EPEM03 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Jam Audio Jamoji Lovestruck HX-EPEM03 Predaj skončil

Jam Audio Jamoji Lovestruck HX-EPEM03

Jam Audio Jamo Lovestruck HX-EPEM03 sú slúchadlá do uší pre deti. Disponujú vynikajúcim zvukom bez šumu. Sú vyrobené primárne pre deti, aby nedopatrením nedošlo k akémukoľvek možnému poškodeniu sluchu, sú vybavené technológiou limitujúcou hlasitosť na únosnú hranicu. Slúchadlá sú žlté, na druhej strane meničov sa nachádza motív emoji. K mediálnemu zariadeniu sa pripájajú pomocou klasického 3,5 mm Jack konektoru, dĺžka prívodného kábla je 1,2 m. Na tomto kábli sa nachádza jednoduchý prvok na ovládanie hudby, integrovaný mikrofón môžete využiť na telefonovanie v tom najväčšom pohodlí.

Kľúčové vlastnosti slúchadiel pre deti Jam Audio

  • Slúchadlá s detským motívom
  • Jedná sa o slúchadlá do uší
  • Na 1,2 m kábla od slúchadiel sa nachádza malý prvok s tlačidlami na ovládanie
  • Integrovaný mikrofón v slúchadlách
  • Pripojenie cez 3,5 mm Jack konektor
  • Neodymové meniče
 

Parametre a špecifikácia

Farba
Žltá Hotovo!

Farba

Farba
Žltá Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Jam Audio Jamoji Lovestruck HX-EPEM03 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Jam Audio Jamoji Lovestruck HX-EPEM03. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Jam Audio Jamoji Lovestruck HX-EPEM03. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Jam Audio Jamoji Lovestruck HX-EPEM03. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Hang Hang Jamoji Lovestruck HX-EPEM03.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií