AP+ nový vizuál PET

Jam Audio Jamoji Too Cool HX-EPEM02

Zobraziť katalóg
Jam Audio Jamoji Too Cool HX-EPEM02
Slúchadlá – do uší s mikrofónom, frekvenčný rozsah 20 Hz – 20 000 Hz, impedancia 32 ohm, citlivosť 88 ± 3 dB, neodymové meniče 13.5 mm, jack 3.5 mm, dĺžka kábla 1.2 m, detský motív emoji
Kód:  JAM001b Produktové číslo:  HX-EPEM02 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Jam Audio Jamoji Too Cool HX-EPEM02 Predaj skončil

Jam Audio Jamoji Too Cool HX-EPEM02

Jam Audio Jamoji Too Cool HX-EPEM02 sú slúchadlá do uší pre deti. Disponujú vynikajúcim zvukom bez šumu. Sú vyrobené primárne pre deti, aby nedopatrením nedošlo k akémukoľvek možnému poškodeniu sluchu, sú vybavené technológiou limitujúcu hlasitosť na únosnú hranicu. Slúchadlá sú žlté, na druhej strane meničov sa nachádza motív emoji. K mediálnemu zariadeniu sa pripájajú pomocou klasického 3,5 mm Jack konektoru, dĺžka prívodného kábla je 1,2 m. Na tomto kábli sa nachádza jednoduchý prvok na ovládanie hudby, integrovaný mikrofón môžete využiť na telefónovanie v tom najväčšom pohodlí.

Kľúčové vlastnosti slúchadiel pre deti Jam Audio

  • Slúchadlá s detským motívom
  • Ide o slúchadlá do uší
  • Na 1,2 m kábli od slúchadiel sa nachádza malý prvok s tlačidlami na ovládanie
  • Integrovaný mikrofón v slúchadlách
  • Pripojenie cez 3,5 mm Jack konektor
  • Neodymové meniče
 

Parametre a špecifikácia

Farba
Žltá Hotovo!

Farba

Farba
Žltá Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Jam Audio Jamoji Too Cool HX-EPEM02 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Jam Audio Jamoji Too Cool HX-EPEM02. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Jam Audio Jamoji Too Cool HX-EPEM02. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Jam Audio Jamoji Too Cool HX-EPEM02. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Hang Hang Jamoji Too Cool HX-EPEM02.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií