Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

JAMO DS5 biele

Zobraziť katalóg
JAMO DS5 biele
Reproduktory – 2-pásmová reprosústava s bassreflexom, 40W, frekvenčný rozsah 60-15000Hz, Bluetooth, dotykové ovládanie, AUX, diaľkové ovládanie
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  JB345e2 Produktové číslo:  DS5W Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

JAMO DS5 biele

Aktívne stereo reproduktory od spoločnosti Jamo sú vyrobené s maximálnym dôrazom na eleganciu a moderný dizajn. Braný ohľad bol samozrejme na vierohodný akustický prednes. Rozhodne nebudete sklamaní ani výkonom, ten bol totiž vyladený a končí až na hodnote 2 × 20 W. Navyše vás reproduktory dostanú svojim kompaktným prevedením. Svoje miesto tak nájdu presne tam, kde budete potrebovať. 

Kľúčové vlastnosti

  • Aktívne stereo bezdrôtové reproduktory
  • Moderné technológie Bluetooth
  • Systém bassreflex
  • Pripojenie je možné tiež cez vstup AUX
  • Kompaktné rozmery a nízka hmotnosť
  • V balení nájdete kábel reproduktora, AUX kábel, napájací adaptér a praktické diaľkové ovládanie

Moderné technológie

O naozaj bezstarostnú jazdu sa stará moderná technológia Bluetooth, ktorá zaručuje bezdrôtové streamovanie vášho hudobného obsahu priamo z vášho telefónu, počítača alebo tabletu. Dajte zbohom zastaraným a toľko otravným spôsobom prepojenia pomocou kábla.

Praktické diaľkové ovládanie

V zadnej časti reproduktora nájdete konektor na pripojenie kábla napájanie reproduktoru a 3,5 mm jack vstup. Ten zabezpečí možnosť jednoduchého a rýchleho pripojenia reproduktora k televízii. Ľahko tak ozvučíte vaše filmy alebo obľúbené herné tituly. Užívateľov určite poteší skutočnosť, že reproduktory sú doplnené o praktické diaľkové ovládanie. Ľahko tak zvládnete ich obsluhu, bez zbytočného vstávania z gauča. Nechajte sa pohltiť dokonalým zvukovým podaním v kombinácii s bezdrôtovou technológiou a oddajte sa ničím nerušenému počúvaniu.

 

Parametre a špecifikácia

Počet kanálov
2.0 Hotovo!

Typ sústavy

Počet kanálov
2.0 Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Všiml jsem si že reproduktory se propojují mezi sebou kvůli napájení. Jak je dlouhý propojovací kabel prosím? Děkuji

Diskusia a poradňa k JAMO DS5 biele
Príslušenstvo pre JAMO DS5 biele Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JAMO DS5 bílé.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií