Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

JAMO SB 40 Grey

Zobraziť katalóg
JAMO SB 40 Grey
SoundBar – 2.1 kanálový, 120W, bezdrôtový subwoofer, frekvenčný rozsah: 30Hz–15kHz, Dolby Audio, Bluetooth 2.0 s apt-X, HDMI 2.0 výstup s HDCP 2.2, HDMI vstup, optický vstup, AUX vstup, ovládanie ovládačom každej TV (učiaci sa systém)
Kód:  JB440b Produktové číslo:  SB40G

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

JAMO SB 40 Grey

Soundbar JAMO SB 40 so subwooferom predstavuje šikovné riešenie, ako rapídne vylepšiť zvuk televízora. Vychutnajte si filmy, hudbu či hry vo formáte kvalitného domáceho kina. Soundbar JAMO SB 40 je bohato vybavený najmodernejšími technológiami ako HDMI 2.0 4K Video Pass Through, dekódovaním Dolby Audio či režimom Virtual Surround, ktorý optimalizuje priestorový zvuk. Kombinácia gumových nožičiek a zdierok vám ponúka možnosť si JAMO SB 40 umiestniť buď na dosku stola, alebo zavesiť na stenu.

Kľúčové vlastnosti sivého SoundBaru JAMO SB 40

  • Jednoduchá inštalácia
  • Kompaktný soundbar s bezdrôtovým subwooferom (2.1)
  • Všetky používané audio vstupy, vrátane priechodného HDMI 2.0
  • JAMO SB 40 je kompatibilný s Bluetooth mobilnou elektronikou
  • Optimalizovaný priestorový zvuk (Virtual Surround)
  • 2-pásmová reprodukcia pre detaily v celom pásme
  • Možnosť posadenia na stôl aj zavesenie na stenu

Soundbar, ktorý pripojíte ku všetkému

JAMO SB 40 ponúka jeden HDMI 2.0 vstup s HDCP 2.2 kompatibilitou. Tým umožňuje jednoduché pripojenie vášho káblového set-top-boxu, Blu-Rayu alebo hernej konzoly. Ak nemáte televízor s HDMI, nemusíte aj tak vôbec nič riešiť – soundbar je totiž navyše vybavený analógovým a optickým vstupom. Reprodukcia zariadenia je rozdelená do 2 pásiem a k tomu je riadená signálovým spracovaním DSP s oddelenými zosilňovačmi pre výškové a wooferové reproduktory.

Odteraz už len bezdrôtovo

Výkonný bezdrôtový subwoofer s 16,5 cm reproduktorom vytvára hlboké basy v malej skrinke, ktorú možno umiestniť kamkoľvek v miestnosti. Soundbar skvele pracuje so všetkými smartfónmi, tabletmi a počítačmi s rozhraním Bluetooth. Vďaka tomu si budete môcť púšťať hudbu priamo zo svojho zariadenia aj bez pripojenia káblom. Súčasťou balenia JAMO SB 40 je aj prehľadný diaľkový ovládač.

Parametre a špecifikácia

Typ pripojenia
Digitálne optické, HDMI Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Digitálne optické, HDMI Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre JAMO SB 40 Grey Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JAMO SB 40 Grey.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií