PET alzaplus segmenty sda v2

JATA BT800

Zobraziť katalóg
JATA BT800
Stolný mixér - s plastovou nádobou o sile 4mm, objemom 2l, príkon 800W, šesť špeciálnych nožov v troch poschodiach nad sebou, neklesajúce otáčky pri maximálnom výkone, 2 rýchlosti, tlačidlo Puls, otvor vo veku pre dolievanie, bezpečnostný systém
Kód:  SPTsc2007 Produktové číslo:  BT800 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

JATA BT800

Praktický stolný mixér JATA si vďaka špeciálnym nožom a ich rozloženiu rýchlo poradí aj s pevnými a tvrdými vecami, ako je napríklad ľad. Nože sú v troch poschodiach, a preto nedochádza k hromadeniu surovín a zníženiu výkonu ani pri maximálnom zaťažení. Nádobu tvorí plast s hrúbkou 4 mm s veľkým objemom 2 litre. Rýchlosti mixovania sú 2 a pulzovanie a celá prevádzka je chránená bezpečnostným systémom vo veku nádoby. Kedykoľvek počas mixovania môžete prilievať suroviny cez otvor vo veku.      

Kľúčové vlastnosti mixéra JATA BT800

  • Stolný mixér
  • Unikátne rozloženie nožov v 3 poschodiach
  • 6 špeciálnych nožov
  • Výkon neklesá ani pri maximálnom zaťažení
  • Otvor pre dolievanie surovín

Parametre a špecifikácia

Príkon
800 W Hotovo!
Počet nádob
1 ks Hotovo!

Príkon a rýchlosť

Príkon
800 W Hotovo!

Príslušenstvo

Počet nádob
1 ks Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre JATA BT800 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Jata BT800. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Jata BT800. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Jata BT800. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Jata BT800.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií