AD homeoffice Vyhraj lístky na EURO 2024

JAYS a-JAYS Five biela

Zobraziť katalóg
JAYS a-JAYS Five biela
Slúchadlá s mikrofónom, pre iOS
Kód:  GJA035b1 Produktové číslo:  7350033655122

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

JAYS a-JAYS Five biela

Spoločnosť Jays prichádza s novou generáciou slúchadiel a-Jays Five, ktoré sú priamo stvorené pre počúvanie hudby z mobilného telefónu. Na výber máte hneď z troch variantov slúchadiel - pre iOS, Android a Windows Phone. Výber správnej varianty pre váš telefón zaistí plnú funkčnosť slúchadiel a umožní vám napríklad prijať alebo zavesiť hovor, spustiť a pozastaviť prehrávanie audia i videa, alebo treba nastaviť hlasitosť či dať telefónu hlasový povel.

Najlepší vo svojej triede

Slúchadlá od samého počiatku dizajnoval tím skúsených konštruktérov, ktorý kládol dôraz na odolné a funkčné telo spojené s veľmi kvalitné hudobné reprodukciou. Výsledkom sú slúchadlá, ktoré sa ergonomicky prispôsobujú tvaru vášho zvukovodu. Sú pevná a mäkká zároveň. Veľmi skoro tak zabudnete, že ich máte v ušiach.

Pre dokonalý zážitok prichádza a-Jays Five s plochým káblom, ktorý je čiastočne pružný a eliminuje šmodrchání. Súčasťou balenia sú tiež náhradné špunty a puzdro . To všetko prispelo k tomu, že časopis The Verge zvolil slúchadlá v novembri 2013 ako najlepší vo svojej triede. Plné hodnotenie slúchadlám priznali aj testy časopisov T3 a Beatweek.

Varianta je určená pre zariadenie iOS.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre JAYS a-JAYS Five biela Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JAYS a-JAYS Five bílá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte JAYS a-JAYS Fünf weiße. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte JAYS a-JAYS Fünf weiße. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: JAYS a-JAYS Five bílá.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií