Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

JAYS a-JAYS Four černá

Zobraziť katalóg
JAYS a-JAYS Four černá
5 2 hodnotení
Slúchadlá s mikrofónom, vhodné pre iPhone
Kód:  GJA004b

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

JAYS a-JAYS Four černá

Pokročilý headset a-JAYS Four využíva najnovších dostupných technológií, aby vám sprostredkoval špičkový zvuk a všetky schopnosti headsetov pre iPod, iPhone a iPad.Samotná slúchadlá obsahujú vysoko kvalitné dynamické meniče s rozšíreným basovým základom.Ich hlboká a bohatá basová odozva oživí všetky skladby a ich rytmické sekcie takým spôsobom, že ich budete chcieť počúvať stále dokola.a-JAYS zaujmú na prvý pohľad špeciálne vyvinutým plochým káblom, ktorý nielen dobre vyzerá a skvele prenáša zvuk, ale zároveň efektívne zabraňuje nežiaducemu zamotaniu.

Elimináciu okolitého hluku až do hlasitosti 40 dB potom zaisťujú silikónové návleky.Vďaka nim si užijete špičkový zvukový prednes iv rušných dopravných prostriedkoch a ďalších lokalitách, kde by ste inak boli obťažovaní zvuky z okolia.V balení je hneď pätica návlekov vo veľkostiach od XXS až do L pre optimálne pohodlie každého užívateľa.

Na kábli headsetu nájdete aktívny povrchový MEMS kremíkový mikrofón, ktorý efektívne eliminuje GSM/TDMA šum a zabezpečuje odstránenie širokého spektra RF šumu.Vďaka tomu poskytuje jedny z najlepších výkonových parametrov na trhu.Samozrejme spracováva zvuk z plného rozsahu 360 stupňov, takže vôbec nezáleží, kde sa nachádza vaše ústa.Diaľkové ovládanie sprostredkovávajú tri mäkká tlačidlá, ktoré zaisťujú veľmi komfortné kontrolu.Môžete s nimi zastaviť/spustiť hudbu či video, prijať/ukončiť hovory, preskočiť skladby, zmeniť hlasitosť a podobne.

Diaľkové ovládanie aj mikrofón a-JAYS Four sú plne podporované prístroji iPod nano (4.generácie a novšie), iPod classic 120 GB, 160 GB (2009), iPod touch (2.generácie a novšie), iPhone 3GS, iPhone 4, iPad a iPad 2.Diaľkové ovládanie potom spolupracuje s prístrojmi iPod shuffle (3.generácie a novšie).U modelov iPhone a iPod Touch sú podporované i hlasové príkazy.Zvuk je funkčný so všetkými modelmi iPodov.Plná spolupráca vyžaduje najnovší softvér.a-JAYS Four sú tiež kompatibilné s počítačmi MacBook, MacBook Pro a Mac Pro (2009).Ich ovládač a mikrofón spolupracuje s väčšinou chatovacích aplikácií, napríklad VoIP, Skype, iChat.S ich pomocou môžete tiež nahrávať hlasové poznámky.

Parametre a špecifikácie:

Podpora ovládania a mikrofónu:
iPod nano (4.generácie a novšie), iPod classic 120 GB, 160 GB (2009), iPod touch (2.generácie a novšie), iPhone 3GS, iPhone 4, iPad a iPad 2.

Podporo ovládanie:
iPod shuffle (3.Generácie a novší)

Podpora MAC:
Macbook, Macbook Pro a Mac Pro (2009)

Zvukové charakteristiky:
Meniča: 8,6 mm, s rozšírenou dynamikou
Citlivosť: 96 dB pri 1 kHz
Impedancia 16 ohm pri 1 kHz
Frekvenčný rozsah: 20 - 21 000 Hz

Pripojenie:

Typ bužírky: TPE (plochý kábel s rezistenciou voči zamotania)
Konektor: 3,5 mm, striebrenie,lomený
Dĺžka kábla: 115 cm

Prevedenie:
Farba: pogumovaná čierna/kovové dokončenie
Určenie: intra-aurálne (do uší)
Izolácia: JAYS Sound Isolating System
Rozmery: 18,3 x 11,8 x 13,8 mm (D x Š x V)
Hmotnosť: 14 g

Dodávané príslušenstvo:
5 párov silikónových náušníkov (XXS-L)

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre JAYS a-JAYS Four černá Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JAYS a-JAYS Four černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte JAYS a-JAYS Four černá. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte JAYS a-JAYS Four černá. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: JAYS a-JAYS Four černá.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií