AD homeoffice Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

JBL Boombox čierny

Zobraziť katalóg
JBL Boombox čierny
4,8 23 hodnotení
Bluetooth reproduktor aktívny, s výkonom 60W, frekvenčný rozsah od 50 Hz do 20000 Hz, Bluetooth 4.2, mikrofón, certifikácia IPX7, ovládanie cez zariadenia s OS iOS alebo Android, výdrž batérie 24 h
Kód:  JJ090g8m Produktové číslo:  JBLBOOMBOX Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

JBL Boombox čierny

Bluetooth reproduktor

JBL Boombox

Vychutnajte si nikdy nekončiacu party s prenosným reproduktorom JBL Boombox, ktorý ponúka až 24 hodín prehrávania. Uchvacujúci je aj zvuk, ktorý vás úplne pohltí vynikajúcou dynamikou a perfektne vyladeným zvukom JBL s gigantickými basmi, ktoré určite pocítite. Vďaka odolnej konštrukcii je bezdrôtový reproduktor ideálny na počúvanie hudby v prírode, pri bazéne a takisto oživí každú záhradnú alebo plážovú párty.

JBL BOOMBOX

Došla šťava? Nevadí

Reproduktor JBL Boombox umožňuje bezdrôtové počúvanie hudby vďaka batérii s kapacitou 20 000 mAh, ale ak chcete, môžete ho mať zapojený neustále v sieti. Prenos hudby zabezepčuje rozhranie Bluetooth 4.2. Na prednej strane reproduktora nájdete panel s ovládacími prvkami, pričom reproduktor JBL Boombox je možné tiež ovládať mobilnou aplikáciou JBL Connect, ktorá je voľne prístupná buď na Google Play či Apple Store.
 

JBL BOOMBOX

Zvukové režimy

Vďaka interiérovému režimu reproduktora JBL Boombox si môžete vychutnať hlbšie basy a bohatší zvuk alebo prepnite na vonkajší režim, čím docielite expanzný zvuk so silnými basmi a dlhším časom prehrávania.
 

JBL BOOMBOX

Odolná konštrukcia reproduktora JBL Boombox

Bazénová party, chill na pláži alebo náhla dažďová prehánka? Žiadny problém. JBL Boombox je vybavený krytím IPX7, takže je vodotesný až do hĺbky 3 metrov. Reproduktor JBL Boombox uchváti aj svojím štýlovým dizajnom so svojou ikonickou rukoväťou a štýlovými bočnými zvýrazneniami.

JBL BOOMBOX

Zábava s reproduktorom JBL Connect +

Funkcia reproduktora JBL Connect + umožní k reproduktoru JBL Boombox pripojiť až 100 ďalších reproduktorov a zabezpečiť tak úžasný dynamický stereo zvuk, ktorý rozbehne každú párty.

JBL BOOMBOX

Výdrž až 24 hodín

Reproduktor JBL Boombox sa honosí dobíjacou polymérovou batériou Li-ion s kapacitou 20 000 mAh, ktorá s jedným nabitím poskytne až 24 hodín prehrávania. Napájací kábel USB je súčasťou balenia.

Nekončiacia párty s reproduktorom JBL Boombox

Váš večierok už nemusíte prerušovať. Reproduktor JBL Boombox umožňuje svojim používateľom nabíjať vlastnú mobilnú elektroniku vstavanou powerbankou v reproduktore JBL Boombox.

Kľúčové vlastnosti JBL Boombox

Výkon reproduktora pri napájaní zo siete 2x30 W (RMS)

Výkon reproduktora pri napájaní batérií 2x20 W (RMS)

Bluetooth 4.2

Výdrž batérie až 24 hodín (20 000 mAh)

Doba nabíjania batérie <6,5 hodín

Hmotnosť 5,25 kg

JBL BOOMBOX

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Počet kanálov
Samostatný reproduktor Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ sústavy

Počet kanálov
Samostatný reproduktor Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Prenos zvuku

Verzia Bluetooth
4.2 Hotovo!

Charakteristika

Maximálny výkon
60 W Hotovo!
Frekvencia od
50 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Funkcie
S mikrofónom Hotovo!
Ovládanie
iOS, Android Hotovo!

Stupeň krytia

Stupeň krytia
IPX7 Hotovo!

Batéria

Kapacita batérie
20 000 mAh Hotovo!
Maximálna výdrž batérie
24 h Hotovo!

Rozmery soundbaru

Šírka
49,5 cm Hotovo!
Hĺbka
19,5 cm Hotovo!
Výška
25,5 cm Hotovo!

Hmotnosť

Celková hmotnosť
5,25 kg Hotovo!

Určenie

Určenie
K mobilu, Párty Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky párty reproduktory

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Pánové osobně ho nevlastním,ale už třikrát jsem ho slyšel hrát. Je to něco co se vymyká zdravýmu rozumu. Čistej,nezkreslenej zvuk a basy jak z velkýho subwooferu. Zapomeň na Sony. Zapomeň na cokoliv. Slyšel jsem to hrát třikrát a třikrát se mi nechtělo věřit,že to jde z toho. Podvědomě se koukáš po pokoji v kterým že rohu je shovanej subwoofer :-) Prostě úžasný...

Dá sa tovar hocikedy vrátiť?

Potřebuji reproduktor na venkovní taneční akce, kde ještě do hudby činelkujeme. Boombox vypadá ideálně až na váhu, našla jsem přes pět kilo. Nemáte tip na lehčí kvalitní, ideálně 360st. zvuk. Lehký, velmi hlasitý.

Dobrý den, přehraje to usb flash disk (mp3...)? Nebo to usb je jen na nabíjení?

proc na tento reproduktor nemate recenzi ? na malé jbl mate ale na vlajkovou lod ne ?

Dobry den jbl bombox 3 mi nejde zapnout , Rosviti se a hned zhasne tlačitko pro zapnuti

Zhruba po 10 měsících mi nejde zapnout aniž by byl připojen do sítě. Když je připojen v síti bez problémů jakmile ho odpojim nejde. Zkoušel jsem ho resetovat do továrního nastavení ani poté nejde zapnout prostě pouze když je v sítí a baterie přitom hlásí nabitou. Děkuji za případnou radu než pristoupim k reklamaci.

Dobrý den, rozbil se mi kabel na jbl boombox, potřeboval bych nový klidně neoriginál. Budu rád za nabídky.

Zdravím, proc jbl i vy píšete ze boombox obsahuje 2x basovy reproduktor, a 2x vyskovy? Když je jich v rom celkem 6 reprokuktoru?? Dekuji

Dobré den, mám problém jsem obnovil JBL boombox v aplikací JBL connect a nejde tam zapnout funkci lfm mode tak zvaný Bass boost ,půjde to vrátit tu starou verzi ?

123...
Diskusia a poradňa k JBL Boombox čierny
Príslušenstvo pre JBL Boombox čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JBL Boombox černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte JBL Boombox schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte JBL Boombox schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: JBL Boombox fekete.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií