Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

JBL Charge 2+ zeleno-modrý

Zobraziť katalóg
JBL Charge 2+ zeleno-modrý
5 1 hodnotení
Reproduktor prenosný, 15W (2 x 7,5W), veľké basy a zvuk, bluetooth, odozva 75Hz - 20kHz, 6000mAh batéria (až 12 hodín prehrávania alebo nabíjania), odolnosť voči striekajúcej vode
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  JJ090g9e Produktové číslo:  CHARGE2+TEAL Stránky výrobcu

JBL Charge 2+ zeleno-modrý

Spoločnosť JBL nás zásobuje svojimi skvelými produktami a teraz pridáva do svojich radov ďalší vydarený kúsok vo forme štýlového bezdrôtového reproduktora. V dnešnej dobe sú bluetooth reproduktory čím ďalej tým viac obľúbené a mnoho z nás hľadá práve taký, ktorý vyniká skvelým dizajnom, brilantným zvukom alebo veľkou výdržou. Práve JBL Charge 2+ spĺňa všetky žiadané kritériá, čím prekvapí naozaj každého.

Maximálne štýlový a všestranný

Nové prepracované tvary tohto zariadenia pôsobia naozaj skvele a odolné vyhotovenie poskytne imunitu voči striekajúcej vode, takže ho so sebou môžete vziať pokojne k vode či na akúkoľvek party. Na vrchnej strane sa nachádzajú tlačidlá na ovládanie, ako napríklad zapnutie reproduktora, prepnutie bluetooth do režimu párovania, ovládanie hlasitosti a iné. V nádhernom tele sú uložené dva masívne basové meniče JBL umiestnené z oboch strán. Vďaka týmto výkonným reproduktorom basy nielen počujete, ale aj cítite. Určite stojí za zmienku aj integrovaný mikrofón, vďaka čomu môžete reproduktor využiť na hovory. Navyše dokáže aj eliminovať ozvenu a okolitý ruch.

Vydrží naozaj dlho

O napájanie sa stará vstavaný akumulátor s celkovou kapacitou 6000 mAh, čo udrží zariadenie v kondícii až po dobu 12 hodín. Príjemným bonusom je možnosť pripojenia USB konektora, pomocou ktorého je možné nabíjať telefón alebo tablet. Nabíjanie samotného reproduktora sa vykonáva cez microUSB a plnú kapacitu dosiahne približne za 4 hodiny.

Zdieľajte s priateľmi

Tento kamarát ponúka aj nový takzvaný sociálny režim, pomocou ktorého sa cez bluetooth môžu na zariadenie pripojiť hneď traja účastníci a striedať sa v prehrávaní skladieb.

Kľúčové vlastnosti

  • Štýlový prenosný reproduktor
  • Kvalitné vyhotovenie
  • Masívne 45 mm meniče s výkonom 2 × 7,5 W
  • Akumulátor s veľkou výdržou
  • Režim Social na pripojenie viacerých účastníkov
  • Možnosť nabíjania smartfónu a iných zariadení
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre JBL Charge 2+ zeleno-modrý
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JBL Charge 2+ zeleno-modrý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte JBL Charge 2+ grün-blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte JBL Charge 2+ grün-blau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: JBL Charge 2+ zöldeskék.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií