Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Doprava a instalace TV zdarma

JBL E25BT červené

Zobraziť katalóg
JBL E25BT červené
2,0 1 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá do uší, frekvenčný rozsah 20-20 000Hz, impedancia 16ohm, menič 8mm, Bluetooth 4.1, výdrž až 8 hodín, rôzne veľkosti nadstavcov do uší, mikrofón s ovládačom
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  JJ090n3p7 Produktové číslo:  JBL E25BTRED Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

JBL E25BT červené

Spríjemnite si každodenný život počúvaním vašej obľúbenej hudby. Tieto slúchadlá sa stanú vaším spoločníkom pri športe, v kancelárii aj na cestách. Vďaka bezdrôtovému pripojeniu a výdrži batérie až 8 hodín si môžete počúvanie pohodlne užiť kedykoľvek a kdekoľvek.

Kľúčové vlastnosti

  • Bezdrôtové prevedenie využívajúce technológiu Bluetooth
  • Výdrž batérie až 8 hodín
  • Praktická spona na pripevnenie
  • Rýchle prepínanie medzi zariadeniami
  • Trojtlačidlový ovládač s mikrofónom
  • Tri veľkosti nadstavcov do uší

Padnú ako uliate

Slúchadlá JBL E25BT poskytujú pohodlie v podobe bezdrôtového prevedenia a využívajú technológiu Bluetooth 4.1. Vďaka šikovnej spone nespadnú ani pri náročných športových aktivitách. Odľahčené nadstavce do uší dodávané v troch veľkostiach dokonale sedia na svojom mieste.

Pohodlnosť nepozná medze

Slúchadlá možno bez problémov prepojiť s viacerými zariadeniami naraz. Môžete tak pohodlne prepínať hudbu a prijímať hovory bez neustáleho vyťahovania telefónu z vrecka. Aby si vybral skutočne každý, firma JBL poskytuje slúchadlá v štyroch farebných kombináciách.

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Červená Hotovo!

Farba

Farba
Červená Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dá sa dokúpit plastový držiak na krk, ak sa mi na nich zlomil?

Dobrý den, mám takový problém s připojením sluchátek k iPhone 8 a Apple Watch. Nejdříve to fungovalo, ale po třeba 2 týdnech nepoužívání už ne, když jsem se je pokusila připojit k AW tak už nebyla vidět. Jak už je výše zmiňováno, zkusila jsem sluchátka úplně nabít, ale pořád nešla spárovat. A když jsem je zkusila z iPhonu ignorovat už se znovu neukázala. Proto bych se ráda zeptala jestli s tím jde něco udělat nebo to je na reklamaci? Předem děkuji za odpověď.

Dobrý den, Chci s těmito sluchátky běhat. Bude jim vadit déšť? Děkuji za odpověď. Filip K.

Diskusia a poradňa k JBL E25BT červené
Príslušenstvo pre JBL E25BT červené Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JBL E25BT červená. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: JBL E25BT piros.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií