PET Premium Week Samsung

JBL E35 biela

Zobraziť katalóg
JBL E35 biela
Slúchadlá náhlavné, uzavreté, skladacie, frekvenčný rozsah 20 - 20 000 Hz, impedancia 32 ohm, menič 40 mm, vylepšený ergonomický dizajn, mikrofón s ovládačom, tkaný kábel
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  JJ090n3p9 Produktové číslo:  JBL E35WHT Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

JBL E35 biela

Vďaka pohodlnému, ergonomickému a príťažlivému dizajnu slúchadiel JBL E35 už nebudete mať otlačenú hlavu od ostrých hrán a nepohodlného materiálu, ktorý sa používa u lacnejších produktov. Veľmi ľahká konštrukcia zbezpečí ničím nerušený pôžitok z počúvania hudby v kombinácií s charakteristickým JBL zvukom. Slúchadlá sú tiež pevné a odolné proti poškodeniu. 

Kľúčové vlastnosti

  • Pohodlný tkaninový pás na temeno hlavy
  • Textilný kábel odolný voči zamotaniu
  • Ergonomický dizajn
  • Veľmi ľahká a pevná konštrukcia
  • Mikrofón s ovládačom
  • Charakteristický zvuk JBL

Kvalitný zvuk

Jedinečný charakteristický JBL zvuk sa vyznačuje predovšetkým presným a prirodzene znejúcim zvukom, s ktorým má značka JBL dlhoročné skúsenosti. Kvalitný zvuk je sprostredkovaný cez 40 mm meniče s frekvenčným rozsahom od 20 Hz až do 20 000 Hz a impedanciou 32 ohmov.

Ergonomické, pohodlné a príťažlivé

Značka JBL si zakladá nielen na zvuku, ale aj na konštrukcii a pohodlí zákazníka, preto sú slúchadlá JBL E35 vybavené textilným káblom, ktorý zabraňuje nepríjemnému zamotávaniu. Pre pohodlie hlavy je temenná časť slúchadiel opletená pohodlným tkaninovým pásom a to všetko dopĺňa hliník, ktorý robí slúchadlá na pocit prémiovejšími, zároveň odolnejšími voči poškodeniu nielen pri páde.

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Biela Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre JBL E35 biela Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JBL E35 bílá.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií